28 / 03 / 2024

Akman Nalburiye İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi nerede

Akman Nalburiye İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi nerede

Akman Nalburiye İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Bülent Batu tarafından kuruldu. 

Setpa Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Setpa Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi Bayrampaşa'da 220 milyon TL sermaye bedeli ile Zekeriya Karaman, Mustafa Çelik, Aykut Zahid Akman ve İsmail Karahan ortaklığında kuruldu.

Lams Gayrimenkul Depolama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lams Gayrimenkul Depolama Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile Aydan Akman, Leyla Akman, Murat Akman ve Sumer Akman ortaklığında kuruldu.

Şakman İnşaat Metal Orman Ürünleri Nakliye Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şakman İnşaat Metal Orman Ürünleri Nakliye Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Donuk tarafından kuruldu.

Aska Nalburiye Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aska Nalburiye Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Fuat Aslan, Muhsin Aslan ve Musa Aslan ortaklığında kuruldu.

Smr Nalburiye Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smr Nalburiye Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 15 milyon TL sermaye bedeli ile Sümeyra Beyazkuş tarafından kuruldu.

Ekonomist Dr. Cüneyt Akman: Konut fiyatları aniden dibi bulmayacak yükselişler devam edecek!  

Konut fiyatları son dönemde oldukça arttı. Bu kapsamda ev almak isteyen vatandaşlar fiyatların yükselip yükselmeyeceğini merak ediyor. Ekonomist Dr. Cüneyt Akman fiyatların bir süre daha hareketli devam edeceğini belirtti. İşte detaylar...

Nova Nalburiye İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Nalburiye İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hidayet Yıldırım tarafından kuruldu.

Gemyıl İnşaat Yapı Nalburiye Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gemyıl İnşaat Yapı Nalburiye Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emel Kabaosmanoğlu tarafından kuruldu.

TÜRSAB’ın fiyat indirimi çağrısına turizmcilerden destek geldi!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Firuz Bağlıkaya’nın, iç pazarda otel fiyatlarının indirilmesi için yaptığı çağrıya destek geldi. Türkiye Genç İş İnsanları Derneği Başkan Yardımcısı Şebnem Akman Balta, “İç pazarı kazanmak için oteller acilen indirime gitmeli” dedi.

Hanyap Metal Nalburiye Hırdavat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanyap Metal Nalburiye Hırdavat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Kamaç tarafından kuruldu.

Öz Ata Nakliye Hafriyat Nalburiye İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Ata Nakliye Hafriyat Nalburiye İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Ali Özcan ve Nizamettin Atagün ortaklığında kuruldu.

Metin Akman kimdir? Kaç yaşında? Nereli? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Metin Akman kimdir? Kaç yaşında? Metin Akman daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Metin Akman'nın eğitim hayatı nasıldı?

Artı3 Hırdavat Nalburiye Tekstil Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Artı3 Hırdavat Nalburiye Tekstil Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 800 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kabak tarafından kuruldu.

Akman Nalburiye İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi nerede Haberi

Akman Nalburiye İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi nerede

Akman Nalburiye İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bülent Batu tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Akman Nalburiye İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel sektöre ait insaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri insa etmek ve kiraya vermek. 3- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kurulusları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,...