29 / 03 / 2024

akmerkez yenilenmesi

akmerkez yenilenmesi

Akmerkez bünyesinde yer alan çarşı ve garaj blokunun, yaklaşık 25 milyon dolar karşılığında yenilenmesinin, kat malikleri olağan genel kurulunda onaylanacağı bildirildi.

Akmerkez Yönetim Ofisi'nde dairesel katlar ön plana çıkıyor!

Akmerkez Yönetim Ofisi Ağustos 2017'inde tamamlandı. Ofis yenilenmesi için yapılan çalışmada ana başlık, dairesel kat planı olarak belirlendi. 

Akmerkez GYO faaliyet raporu!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 01/01/2014 - 31/12/2014 döneminine ait faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten KAP'a bildirilen 2014 yılı faaliyet raporu...

Akmerkez'de kiracıya yüzde 10 kur indirimi yapıldı!

İstanbul Etiler'de bulunan Akmerkez'in AVM'sinde kiracılara mart sonuna kadar yüzde 10 kira indirimi yapıldığı duyuruldu. Dolar kurları üzerinden, 1 doların 1.98TL'nin altına inmemesi gerekiyor.

Akmerkez GYO 2014 finansal tablosunu yayınladı!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 1 Ocak 2014 ile 31 Aralık 2014 tarihleri arasındaki dönemi kapsayan hesap dönemine ait finansal tablolar ve bağımsız denetçi raporunu yayınladı.

Akmerkez GYO 2014 Gelir Tablosu'nu yayınladı!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sermaye Piyasası Mevzuatına göre düzenlenmemiş 01.01.2014-31.12.2014 dönemine ait Gelir Tablosunu KAP'ta yayınladı..

Alsancak Stadı'nın yenilenmesi önemli ama yeterli değil!

CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın, Alsancak Stadyumu'nun stad olarak kalması ve yenilenmesi açıklamalarını sevindirici bulduğunu söyledi.

Akmerkez GYO davası 26 Mayıs'ta görülecek!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2013 yılı Genel Kurul gündemine ilişkin bazı kararların iptali istemli davaya ilişkin gelişme hakkında Kamu Aydınlatma Platformu'na açıklama yaptı. Akmerkez GYO davası 26 Mayıs'ta görülecek.

Sağlık Bakanlığı'na ait 263 binanın yenilenmesi gerekiyor!

İstanbul'da Sağlık Bakanlığına ait 263 binanın yenilenmesi gerekiyor Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, İstanbul'da bakanlığına bağlı 153 yapının depreme dayanıklı olduğunu, depreme dayanaklı hale getirilmesi gereken yapı sayısının 330 olduğunu bildirdi.

Akmerkez GYO sorumluluk davası 30 Nisan'a ertelendi!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ' nın görülmekte olan sorumluluk davası, Başkan İnceleme Tutanağı uyarınca, ön inceleme duruşma günü 30 Nisan 2015 tarihine ertelendi.

Akmerkez GYO'da ortaklar arası dava sürüyor!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., hissedarlardan Ömer Dinçkök'ün açtığı davaya ilişkin Kamuyu aydınlatma Platformu'na bildirimde bulundu. İşte şirketten dava sürecine ilişkin KAP'a yapılan açıklama...

İnşaat ruhsatının ne zaman yenilenmesi gerekir?

Bir arsa üzerinde yapı inşaatına başlanılabilinmesi için belediyeden ruhsat alınıyor. Zamanında inşaata başlanmayan ve bitirilmeyen yapıların ruhsatının yenilenmesi gerekiyor. Peki, inşaat ruhsatının ne zaman yenilenmesi gerekir?

Akmerkez'de kiralar ne kadar?

Akmerkez GYO, 12 no.lu çarşı bloğuna ait kira bedeli tespitine ilişkin değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketten yapılan açıklama ve değerleme raporu şöyle...

Akmerkez GYO yönetim kurulu üyelerini yayınladı!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. yönetim kurulu üyelerini yayınladı.

akmerkez yenilenmesi Haberi

akmerkez yenilenmesi


Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'den Borsaya gönderilen açıklamada, yönetim kurulunun aldığı kararlara yer verildi.


Buna göre, 14 yıl önce inşaatı tamamlanarak hizmete açılan Akmerkez bünyesinde yer alan çarşı ve garaj blokunda, günün şartlarına uyabilmek için geniş çaplı bir yenilemenin kaçınılmaz olduğu düşüncesi ile kurulca yapılan önerinin, Akmerkez kat malikleri yönetim kurulunca değerlendirilerek gerekli çalışmaların yapıldığı ve maliklerinin onayına sunulduğu belirtildi.


Açıklamada, söz konusu blokun, kat malikleri kurulunun, 16 Kasım 2007 tarihli toplantısında önerilen geniş çaplı yenilemenin elzem ve kaçınılmaz olduğuna karar verdiği, ancak yenileme için yapılan tahmini bütçeye göre harcanması gereken yaklaşık 25 milyon doların bloktaki bağımsız bölümlerin yaklaşık yüzde 94'üne sahip olan şirket tarafından karşılanması ve bunun Akmerkez kat malikleri olağan genel kurulunda onaylanması şartına bağlanmasının kararlaştırıldığı bildirildi. Açıklamada...