26 / 04 / 2024

akp bingöl belediye başkan adayı Erdal Arıkan

akp bingöl belediye başkan adayı Erdal Arıkan

Erdal Arıkan, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti'den Bingöl Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Erdal Arıkan kimdir? Erdal Arıkan hangi işlere imza attı?

Naci Görür Bingöl’ü uyarmıştı! Belediye başkanı yapı stokunu açıkladı: Eksikler var!

Prof. Dr. Naci Görür, Kahramanmaraş depreminden sonra Bingöl- Karlıova depremi için uyarı yapmıştı. Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, bu açıklamaların ardından, şehirdeki yapı stoku ile ilgili konuştu. İşte o açıklamalar...

Bingöl Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nde son durum ne?

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan Kültür Mahallesi'nde hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projesinde incelemelerde bulundu. 

Bingöl Belediyesi'nden 59.5 milyon TL'ye satılık iş hanı!

Bingöl Belediye Başkanlığı, Bingöl Merkez Yenişehir Mahallesi'nde bulunan arsa üzerinde bulunan 91 adet bağımsız bölümden oluşan iş hanını 59 milyon 500 bin TL'ye satışa çıkardı.

Bingöl Belediyesi'nden 59.5 milyon TL'ye satılık ticari bina!

Bingöl Belediye Başkanlığı, Bingöl ili, Merkez ilçesi, Yenişehir Mahallesi, Genç Caddesi, 336 ada 19 parselde yer alan ticari binayı 59 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Bingöl Kültür Mahallesi dönüşüm projesinde kira süresi uzatılacak!

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan yaptığı açıklamada, “Çevre ve Şehircilik Bakanımızla görüştük, farklı alternatiflerden oluşan bir yol haritası çizdik. Bu alternatifleri hak sahiplerimizle istişare ederek, projenin sağlıklı bir şekilde başlamasını sağlayacağız” dedi.

Bingöl'de imara yeni düzen geliyor!

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, “Çarpık kentleşmeye izin verilmeyecek, tüm imar uygulamaları ilimizin genel durumu göz önünde bulundurularak mevzuat doğrultusunda hayata geçirilecek'' diye konuştu.

Bingöl Katlı Otopark ve Ticari Alan Projesi için start verildi!

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan yaptığı açıklamada “Beşyol’da eski köy minibüs garajında hayata geçirilecek katlı otopark ve yeni ticari alan projesini hızlı bir şekilde tamamlayacağız." dedi.

Bingöl'de kentsel dönüşüm mağduriyeti yaşanmayacak!

Kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili açıklama yapan Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan; “Biz rant değil, hizmet odaklı çalışıyoruz. En büyük gayemiz de hak sahiplerini mağdur etmeden projeyi nihai sonuca ulaştırmaktır.” dedi.

Bingöl'de metruk bina yıkıldı!

Bingöl'ün merkeze bağlı Yeni Mahalle ilçesinde bulunan uyuşturucu bağımlıların kullandığı metruk bina Vatandaşlar tarafından yapılan ihbar üzerine Belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Bingöl Kültür Mahallesi kentsel dönüşüm bekliyor!

Bingöl Kültür Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi 15 Ekim 2018 tarihinde başlatılmıştı. Ancak belediyenin mali yapılanmaya gitmesiyle projeye ara verildi. Belediye projenin yeniden başlatılması için çalışmalara başladı. 

Bingöl'de madde bağımlılarının kullandığı metruk bina yıkıldı!

Bingöl'de uyuşturucu bağımlıları tarafından kullanılan eski bina belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Bingöl'de en önemli konu kentsel dönüşüm!

Bingöl'de devam eden Kültür Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kentin en önemli konularından biri olarak görülüyor. Yeni belediye başkanı Erdal Arıkan,hizmet verdiği dönem boyunca en çok kentsel dönüşüm meselesi üzerinde duracağını ifade ediyor.

Bingöl'ün gündeminde kentsel dönüşüm var!

Bingöl'ün yeni belediye başkanı Erdal Arıkan, yeni belediye yönetimini bekleyen en büyük sorunun Kültür Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi olduğunu belirtiyor. Arıkan, kentsel dönüşüm için üzerinde durulacak en önemli konu olduğunu belirtiyor.

akp bingöl belediye başkan adayı Erdal Arıkan Haberi

akp bingöl belediye başkan adayı Erdal Arıkan

Erdal Arıkan, Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürü görevini yürütüyordu. 2010'da Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürü Şefik Kara'nın, Kilis İl Spor Müdürlüğü'ne atanmasının ardından Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürü'ne Erdal Arıkan getirildi.

Arıkan'ın İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde beden eğitimi öğretmeni olarak görev yaptı.

Erdal Arıkan, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti'den Bingöl Belediye Başkan Adayı olarak...