07 / 12 / 2025

AKP üsküdar belediye başkan adayı 2019

AKP üsküdar belediye başkan adayı 2019

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin konut üreten firması, İstanbul Konut İmar Plan Sanayi ve Ticaret A.Ş’nin (KİPTAŞ) Genel Müdürü İsmet Yıldırım kimdir? İsmet Yıldırım'ın 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Ümraniye İlçe Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor...

Üsküdar Belediyesi’nden satılık 5 arsa ve arazi!

Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul Şile, Kartal, Arnavutköy, Büyükçekmece ve Beykoz’da yer alan 5 adet arsa ve araziyi satışa çıkardı.

Üsküdar Belediyesi 11 milyon TL’ye konut imarlı arsa satıyor!

Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul Üsküdar Bulgurlu’da yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın muhammen bedeli 11 milyon TL olarak açıklandı.

Üsküdar Belediyesi 220.8 milyon TL'lik satış için düğmeye bastı! 4 ilçedeki konut imarlı arsalar satışa çıktı!

Üsküdar Belediye Başkanlığı, Çekmeköy, Kartal, Sultanbeyli ve Şile’de yer alan konut alanı imarlı arsaları satışa çıkardı. 

Üsküdar Belediyesi’nden satılık 11 konut!

Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul Üsküdar’da yer alan 11 konutu satışa çıkardı. Konutların satış ihalesi 27 Mart 2025 tarihinde gerçekleştirilecek.

Üsküdar Belediyesi 4 milyon TL’den başlayan fiyatlarlarla 6 konut satıyor!

Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul Üsküdar’da yer alan altı adet konutu 4 milyon TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı.

Üsküdar Belediyesi’nden 3 yıllığına kiralık ofis!

Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul Üsküdar’da yer alan ofisi üç yıllığına kiraya verecek. Ofisin kiralama ihalesi 6 Şubat 2025 tarihinde saat 10.00’da gerçekleştirilecek. 

Üsküdar Belediyesi’nden 10 yıllığına kiralık 61 ATM yeri!

Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul Üsküdar’da yer alan 61 adet kabin yeri için yapım ve kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 26 Aralık’ta yapılacak.

Üsküdar Belediyesi'nden Hilmi Türkmen'in arsa ve konut satışı iddialarına yanıt geldi!

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş'ın belediyeye ait çok sayıda arsa ve daireyi internetten satışa çıkardığı iddiaları tartışmalara neden olurken, Üsküdar Belediyesi'nden de konu ile ilgili yanıt geldi.

Üsküdar'da kentsel dönüşüm vatandaşın lehine olacak! Bu mahallelere müjde geldi: Akıllı dönüşüm başlıyor!

CHP'nin adayı, İBB iştiraki Şehir Hatları A.Ş'nin Genel Müdürü Sinem Dedetaş, Üsküdar Belediye Başkanı oldu. Dedetaş, ilçedeki planlarını ve kentsel dönüşüm çalışmalarını tek tek anlattı. İşte o açıklamalar..

Üsküdar'da kentsel dönüşüm müjdesi: Vatandaşlar ek bir bedel ödemeden ya da makul bir katkıyla yeni evlerini alabilir!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar'daki kentsel dönüşüm projelerine değindi ve 33 mahalle için imar ve finansal planlama başta olmak üzere tüm şartların hazır olduğuna dikkat çekti. İşte Hilmi Türkmen'in o paylaşımı ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

Üsküdar'da kentsel dönüşüm hedefi 5 yılda 50 bin konut!

Yerel seçim kapsamında çalışmalarına hız kesmeden devam eden Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen hedeflerinin 5 yılda 50 bin konut yenilemek olduğunu söyledi. 

Üsküdar'da 5 yılda 50 bin bağımsız bölüm yenilecek!

Üsküdar Belediye Başkanı Türkmen, son 10 yılda Üsküdar'da 30 bin bağımsız bölüm yenilediğini ve 5 yılda da en az 50 bin bağımsız bölümü yenileyeceklerini açıkladı. 

Üsküdar Belediyesi, 7 ilçedeki arsa ve arazileri satıyor!

Üsküdar Belediye Başkanlığı, Beykoz, Çekmeköy, Eyüpsultan, Maltepe, Sultanbeyli, Şile ve Üsküdar'da yer alan 9 adet arsa ve araziyi satıyor. Peki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? Satış ihalesi ne zaman? 

AKP üsküdar belediye başkan adayı 2019 Haberi

AKP üsküdar belediye başkan adayı 2019

İsmet Yıldırım kimdir?

İsmet Yıldırım, 1960 yılı İstanbul Ümraniye doğumlu. Bayburt kütüğüne kayıtlı olup aslen Rizeli olan İsmet Yıldırım bugün, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin konut üreten firması, İstanbul Konut İmar Plan Sanayi ve Ticaret A.Ş’nin (KİPTAŞ) Genel Müdürü.

Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden 1982 yılında mezun olan İsmet Yıldırım, mezuniyetinden sonra aile şirketinde müteahhitlik ve danışmanlık hizmetleri verdi.

1999’dan beri bu görevde olan KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, 7 Ekim 2010 günü düzenlenen Altın Adamlar Ödül Töreni'nde "Yılın Yöneticisi Ödülü" aldı.

Uluslararası Türksoy´la İpekyolu Dergisi´nin geleneksel "Altın Adamlar Ödül Töreni"nde konuşan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, kendisini "Türk Diline ve Kültürüne Hizmet Ödülü"ne layık görenlere teşekkür etti. Törende Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım "Yılın  Yöneticisi Ödülü"nün sahibi oldu. 

İsmet Yıldırım, İstanbul Ticaret Odası Meclis Üyeliği...