24 / 04 / 2024

akplaza ofisleri

akplaza ofisleri

AkPlaza projesi kapsamında yer alan ofislerin metrekareleri 255 metrekareden başlayıp 1950 metrekareye kadar yükseliyor. AkPlaza 2 blok halinde yükseliyor. Proje Akdağlar İnşaat atarfından hayata geçiriliyor.

İş dünyasının çekim merkezi Vadistanbul ofisleri!

Vadistanbul; konutları, ofisleri, AVM’si ve günlük 100 bin kişiyi aşkın nüfusuyla Türkiye’nin uluslararası arenadaki vitrin projesi olarak konumlanıyor. Ayazağa’da İstanbul’un yeni iş ve çekim merkezi olan Vadistanbul, 300 bin metrekarelik konforlu ve prestijli ofis alanları ile iş dünyasının önemli

Beymen'in ofisleri Vadistanbul'a taşınacak!

Ofisleri Oycan Plaza'da bulunan Beymen'in Ocak 2020'de Vadistanbul'a taşınacağı öğrenildi.

MESA KOZ’un ofisleri 50 ay vade farksız ödeme ayrıcalığıyla satışta!

İstanbul Anadolu Yakası Kozyatağı’nda yaşam kalitesini zirveye çıkaran MESA KOZ’un ofisleri 50 ay vade farksız ödeme ayrıcalığıyla satışa çıkarıldı.

Küçük emlakçıların yerini emlak ofisleri aldı!

Geleceğin mesleklerinden biri olarak gösterilen gayrimenkul danışmanlığı, profesyonel adımlarla kendini kanıtlıyor. İki kişiyle çalışan küçük emlakçıların yerini sayıları yüzleri geçen çalışanların olduğu emlak ofisleri alıyor.

Fortis İstanbul'un son dükkan ve ofisleri satışta!

Basın Ekspres Yolu’nda Yiğit İDK Group imzasıyla yükselen Fortis İstanbul’un cadde dükkanları ve son kalan home ofisleri Eskidji’nin düzenleyeceği açık artırma ile bugün satılacak. 

Fortis İstanbul'un dükkan ve home ofisleri 6 Mart'ta satışta!

Yiğit İDK Group imzasıyla İstanbul’un en gözde yerleşim merkezlerinden Basın Ekspres Yolu’nda hayata geçirilen Fortis İstanbul’un cadde dükkanları ve son kalan home ofisleri Eskidji’nin düzenleyeceği açık artırma ile satışa çıkarılıyor. 

Kuzey Yakası Ofisleri'nde peşinde yüzde 30 indirim!

Kuzey Yakası Ofisleri'nde peşinde yüzde 30 indirim yapılıyor. Emlak Konut GYO imzasını taşıyan proje İstanbul’un Başakşehir bölgesinde hayata geçiriliyor. 

Nef'in mağaza ve ofisleri 21 Aralık'ta satışta!

Nef'in mağaza ve ofisleri Turyap aracılığıyla 21 Aralık 2017 Perşembe günü satışa sunuluyor. Fiyatlar 290 bin TL’den başlıyor.

Nidakule Kayaşehir ofisleri ön satışta!

Nidakule Kayaşehir ofisleri ön satışta. 26 kat şeklinde yükselen Başakşehir Nidakule Kayaşehir projesinde fiyatlar metrekare birim bazında 5 bin TL'den başlıyor.

Egeyapı Beylerbeyi Ofisleri ne zaman teslim?

Ege Yapı imzasıyla dizayn edilen Egeyapı Beylerbeyi Ofisleri 11 bin 67 metrekare inşaat alanına sahip. Proje İstanbul Anadolu Yakası'nda Beylerbeyi'nde yer alıyor. Peki Egeyapı Beylerbeyi Ofisleri ne zaman teslim?

Ege Yapı Beylerbeyi Ofisleri nerede?

İstanbul Anadolu Yakası'nda Beylerbeyi'nde hayata geçirilen Beylerbeyi Ofisleri 11 bin 67 metrekare alanda hayata geçiriliyor. Projede teslimlerin 2017 Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Ege Yapı Beylerbeyi Ofisleri nerede?

Yabancıya gayrimenkul ihraç ofisleri kurulması güveni artırır!

Yabancıya “gayrimenkul ihraç ofisleri” aracılığıyla komşu ülke vatandaşlarının güvenli liman olarak gördükleri Türkiye’ye ilgileri daha da artabilecek. Onursal Gayrimenkul Geliştirme AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, "Hemen yanı başımızda olanlarla ekonomik ilişkilerin gelişmesi geleceğe yatırım

Kağıthane Ferko Line Ofisleri fiyatları!

12 katlı 4 blok şeklinde yükselen Kağıthane Ferko Line projesi 192 ofis, 38 dükkan ve 173 odalı Four Points by Sheraton Hotel yer alıyor. Peki Kağıthane Ferko Line Ofisleri fiyatları ne kadar?

akplaza ofisleri Haberi

akplaza ofisleri

Akdağlar İnşaat tarafından hayata geçirilen AkPlaza projesi A+ Ofis standartlarına göre dizayn edildi. Proje 3 blok halinde yükseliyor. Projede toplam 14 kattan meydana geliyor. 


AkPlaza projesi kapsamında yer alan ofislerin metrekareleri 255 metrekareden başlayıp 1950 metrekareye kadar yükseliyor.


AkPlaza projesinde tavan yükseliği 4 metrekare olarak belirlendi. Proje AkPlaza Taksim Meydanı’na 1.600 metre,Galatasaray Lisesi’ne 900 metre,E5’e 4 kilometre,Boğaziçi Köprüsü’ne 17 kilometre,Ali Sami Yen Stadı’na 6 kilometre,Avrupa Yakası Adalet Sarayı’na 5 kilometre mesafede bulunuyor.



Projenin sosyal olanakları arasında 7/24 güvenlik + CCTV,Fiber internet,Uluslararası normlarda akıllı yangın sistemi,Ofis katlarında birbirinden bağımsız VRF sistemi,Alt yapıları kat bazında ısıtma – soğutma – havalandırma,A2 sınıfı yangına dayanımlı malzeme ve ısı kaybını en aza indirgeyen cephe sistemi,Otoparkta araç egzost duman tahliye sistemli havalandırma,Otoparkta yeni nesil araçlar için elektrik şarj...