20 / 04 / 2024

Aks Çatı Cephe Kaplama iletişim

Aks Çatı Cephe Kaplama iletişim

Aks Çatı Cephe Kaplama İzolasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de   10 bin TL sermaye bedeli  ile Abdullah Serhan    Öksüz tarafından  kuruldu.

Adıyaman'daki deprem konutlarında dış cephe çalışmaları başladı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerden etkilenen Adıyaman'da, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Emlak Konut GYO tarafından temeli atılan 26 bin 312 konuttan kaba inşaatı tamamlananlarda dış cephe çalışmalarına başlandı.

Global Kenet Çatı Ve Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Kenet Çatı Ve Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Hamdi Kemerci ve Şevri Eray Beyaz ortaklığında kuruldu. 

Giza Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Giza Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mithat Can Uzunoğlu tarafından kuruldu.

Kayı Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayı Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Uçar tarafından kuruldu.

Aks Çatı Cephe Kaplama İzolasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Çatı Cephe Kaplama İzolasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de   10 bin TL sermaye bedeli  ile Abdullah Serhan    Öksüz tarafından  kuruldu.

Has Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Behçet Ataş tarafından kuruldu.

Sentez Çelik Çatı Ve Cephe Sistemleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sentez Çelik Çatı Ve Cephe Sistemleri Ticaret Limited Şirketi bugün Başaşkşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Akın Yücel ve Mustafa Koşaca ortaklığında kuruldu.

Erka Çatı ve Cephe Sistemleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erka Çatı ve Cephe Sistemleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Ergün tarafından kuruldu. 

Reel Teknik Çatı ve Cephe Sistemleri Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reel Teknik Çatı ve Cephe Sistemleri Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Aydemir tarafından kuruldu.

İlk Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlk Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Nigar Daban tarafından kuruldu.

Osmangazi'deki 28 binada cephe sağlıklaştırma çalışması başladı!

Osmangazi Belediyesi, Hisariçi’nde devam ettiği cephe sağlıklaştırma ve zemin kaplama projesinin altyapı çalışmaları için BUSKİ, Türk Telekom ve UEDAŞ gibi kurumlarla birlikte hareket ederek önemli bir çalışmaya imza atıyor.

Konut ve işyeri çatılarında elektrik üretilebilecek!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Çatı ve cephe uygulamasının önünü açan birtakım düzenlemeler yapıldı. Bundan sonra hem konutlarımız hem iş yerlerimiz çatılarını elektrik üretmek için kullanabilecekler" diye açıklamalar yaptı. 

ÇATIDER ve Demos Fuarcılık bir ilke imza atıyor!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği ÇATIDER ve Demos Fuarcılık ‘Çatı ve Cephe Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nı hayata geçirecek. 

Aks Çatı Cephe Kaplama iletişim Haberi

Aks Çatı Cephe Kaplama iletişim

Aks Çatı Cephe Kaplama İzolasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de   10 bin TL sermaye bedeli  ile Abdullah Serhan    Öksüz tarafından  kuruldu.

Aks Çatı Cephe Kaplama İzolasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...