16 / 04 / 2024

AKS Grup Trabzon projeleri

AKS Grup Trabzon projeleri

AKS Grup İnşaat, 2008'de Trabzon'da faaliyete başlayan, kısa sürede 5 büyük konut projesini tamamlayan ve 4 projesi de devam eden büyük bir şirket. AKS Grup Trabzon'a şehir estetiği olan binalar kazandırıyor.

Aks Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Aks Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Arnavutköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Emrah Akşit tarafından kuruldu.

Aks Grup İnşaat Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Grup İnşaat Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Mücahit Kamar, Aydın Köse ve Umran Kargu ortaklığında kuruldu.

Trabzon Beşikdüzü'nde yıkım krizi!

Trabzon’un Beşikdüzü İlçesi’nde bulunan Şehit Üsteğmen Erdal Kurtoğlu parkının kentsel dönüşüm kapsamında yıkılması için ilk kepçe vuruldu. Bir grup protesto ederken, yıkım durduruldu.

Trabzon'da 209 inşaat işçisi için mesleki yeterlilik sınavı!

Trabzon'da inşaat ve makine alanında toplam 209 kişiye mesleki yeterlilik sınavı yapıldı. Sınav, Of Çaysan ve Kantekin Grup İnşaat’ta gerçekleştirildi.

AKS İnşaat, Türkiye'de hızla büyüyen 100 şirket listesine girdi!

Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi belirlendi. Listenin 41’inci sırasında Trabzonspor yöneticisi, Zağnos Spor Kulübü Emre Aksoy’un şirketi AKS Grup İnşaat yer aldı.

Trabzon Fuar ve Kongre Merkezi'nin ruhsatı alındı!

Trabzon’da Dünya Ticaret Merkezi arazisi üzerine Armada Grup tarafından inşa edilecek fuar ve kongre merkezi kompleksinin inşaat ruhsatı alındı.

Cçç Aks Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cçç Aks Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün emre Aksoy imzasıyla kuruldu.

AKS Grup'tan Trabzon Yeşilköy'e 550 konut!

AKS Grup Trabzon Yeşilköy'de hayata geçireceği projesini Ocak'ta satışa çıkarıyor. 27 blok halinde yükselen projede 550 adet konut bulunuyor.

Trabzon Karakaya'ya yeni baraj geliyor!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, " Boğaç Deresi üzerinde baraj inşası içinde çalışmalara devam ediliyor. Karakaya Grup İçme Suyunun hizmet verdiği alandan daha geniş bir alanı besleyecek olan barajın inşası için zemin sondaj çalışmaları tamamlandı." dedi

Trabzon Yaylacık-Çubuklu Grup Yolu asfaltlandı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi il genelindeki yol çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Arsin ilçesinin Yeşilyalı Mahallesi’nde bulunan Yaylacık-Çubuklu Grup Yolu’nda da Büyükşehir Belediyesi tarafından 1,5 km’lik asfaltlama çalışması gerçekleştirildi.

Trabzon İkisu Grup Yolu yeniden inşa ediliyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’un Yomra ilçesinde bulunan ve birçok mahalle tarafından kullanılan İkisu Grup Yolu’nu yeniden inşa ediyor.

Trabzon İkisu Grup Yolu yeniden inşa ediliyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’un Yomra ilçesinde bulunan ve birçok mahalle tarafından kullanılan İkisu Grup Yolu’nu yeniden inşa ediyor.

Arap yatırımcılarından Karadeniz'e milyarlık yatırımlar!

Arap yatırımcılar Türkiye’ye akın etti. Dubaili Armada Grup, Trabzon’da 1 milyar dolar yatırımla ayyıldız konseptinde otel, kongre merkezi ve marina inşa edecek. Suudi Emaar ise Karadeniz’e ‘Disneyland’ı getirmeyi planlıyor.

AKS Grup Trabzon projeleri Haberi

AKS Grup Trabzon projeleri

Trabzon dışına açılmayı düşünmeyen AKS Grup Yönetim Kurulu Başkam Emre Aksoy, şehrin kalkınması için yatırımcılara seslenerek, "Trabzon'u hiç kimse terk etmesin. 


Trabzon geleceği olan bir şehir" mesajını verdi. Aksoy, firmalarının 2006 yılının sonlarına doğru Bodrum'da kurulduğunu, 2008'de ise Trabzon'a geldiğini anlattı. 


4 proje için daha start verdi Aksoy, şirketin gelişimi, projeleri ve hedeflerine ilişkin olarak şunları anlattı: "Bodrum'da yabancılara satış varken villa projesi yapıyorduk ama yabancılara satış kapanınca memleketimiz Trabzon'a geldik. İlk projemiz 370 dairelik İnci Evleri projesiydi. Projeyi tamamladık ve teslim ettik. Sonrasında Mercan Evleri, Elmas Park Evleri, Yakut Evleri ve Gold Evleri'ni teslim ettik. 1001 Pırlanta Vadisi, Safir Evleri, Akuamarin Evleri ve Sedef Evleri projelerimiz devam ediyor. 1000 konuttan oluşan 1001 Pırlanta Vadisi projemiz Çukurçayır'da devam ediyor. Bu projemizin...