11 / 05 / 2024

AKS Grup ulaşım

AKS Grup ulaşım

AKS Grup İnşaat, 2008'de Trabzon'da faaliyete başlayan, kısa sürede 5 büyük konut projesini tamamlayan ve 4 projesi de devam eden büyük bir şirket. AKS Grup Trabzon'a şehir estetiği olan binalar kazandırıyor.

Aks Grup İnşaat Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Grup İnşaat Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Mücahit Kamar, Aydın Köse ve Umran Kargu ortaklığında kuruldu.

Yeni Zigana Tüneli kuzey-güney aksındaki önemli bir ulaşım ağı olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, inşaatı süren Yeni Zigana Tüneli ile ilgili "Ülkemizin en önemli, en büyük projelerinden bir tanesi, o da bölgeye çok büyük katkıda bulunacak. İnşallah kuzey-güney aksındaki önemli bir ulaşım ağı olacak" diye konuştu.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım ihalesinin detayları belli oldu!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım ihalesinin detayları belli oldu. 475 milyon 488 bin lirayla rakibinden 1 milyon 170 bin lira fazla teklif sunan Altur-Havaş-Free Turizm Konsorsiyumu ihaleyi kazanan grup oldu.

TSMD Ulaşım Yapıları paneli 22 Eylül'de

TSMD tarafından düzenlenen Türkiye Projeleri panel serisinin beşincisi Seranit Grup sponsorluğunda, “Ulaşım Yapıları / Havalimanları” teması ile 22 Eylül 2016 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapılıyor.

AKS Grup'un iletişim danışmanlığını F-M Data İletişim yürütecek!

Türkiye'nin ilk hava ile ısıtma ve soğutma sağlayan konut projesi olan AKS FOCUS ve bağlı olduğu AKS Grup'un stratejik iletişim danışmanlığı ve medya ilişkileri çalışmalarını FM Data İletişim yürütecek.

Başakşehir’den Kayaşehir’e ulaşım kısalıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başakşehir’den Kayaşehir’e ulaşımı sağlayan 6 kilometrelik yola alternatif bir yol aksı yapıyor. Mevcut yol güzergahını 2 kilometre daha kısaltacak olan yol 30 metre genişliğinde inşa edilecek

Sancaktepe Resim İstanbul Orman ulaşım!

Daire teslimlerinin bu yıl Aralık ayından itibaren gerçekleşeceği proje Ortadoğu Grup tarafından hayata geçiriliyor. Sancaktepe Resim İstanbul Orman ulaşım bilgisi kapsamında Yenikapı'ya 36 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Sky Tower Hotel Akçakoca ulaşım!

Sky Tower Hotel Akçakoca ulaşım bilgilerine göre tesis, Yalı Mahallesi, İnönü Caddesi üzerinde yer alıyor. E7 Grup imzası taşıyan proje 6 yıl boyunca her şey dahil tatil imkanı sunuyor.

Beylikdüzü Alya Trio Evleri ulaşım!

18 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilen Alya Trio Evleri Akkuş Grup tarafından inşa ediliyor. Beylikdüzü Alya Trio Evleri ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Toya Grup Toya Moda ulaşım!

Toya Grup tarafından hayata geçirilen Toya Moda projesi Sefaköy ‘de yükseliyor. Toya Grup Toya Moda ulaşım bilgileri kapsamında proje İDO Yenikapı İskelesi’ne 15 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Kuzu Grup Kuzu Effect ulaşım!

Kuzu Grup tarafından hayata geçirilen Kuzu Effect projesi Ankara Oran’da 30 bin 730 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Kuzu Grup Kuzu Effect ulaşım bilgilerine göre proje Panora AVM'nin yanında yer alıyor.

İzmir ulaşım projelerine odaklandı!

Bornova’yı Bayraklı kıyılarıyla buluşturacak ulaşım aksının son halkasını oluşturan Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı’nın temeli törenle atıldı. Projenin tamamlanmasıyla, İzmir tarihinde ilk kez 35 metre genişliğinde iki bulvara sahip olacak..

Sea Pearl Kuzu Grup ulaşım!

Sea Pearl Kuzu Grup ulaşım bilgileri kapsamında proje Boğaziçi Köprüsü’ne 17 kilometre, FSM Köprüsü’ne 25 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. Projede yüzde 10 peşinatta kalana 36 ay 0 faiz sağlanıyor.

AKS Grup ulaşım Haberi

AKS Grup ulaşım

Trabzon dışına açılmayı düşünmeyen AKS Grup Yönetim Kurulu Başkam Emre Aksoy, şehrin kalkınması için yatırımcılara seslenerek, "Trabzon'u hiç kimse terk etmesin. 


Trabzon geleceği olan bir şehir" mesajını verdi. Aksoy, firmalarının 2006 yılının sonlarına doğru Bodrum'da kurulduğunu, 2008'de ise Trabzon'a geldiğini anlattı. 


4 proje için daha start verdi Aksoy, şirketin gelişimi, projeleri ve hedeflerine ilişkin olarak şunları anlattı: "Bodrum'da yabancılara satış varken villa projesi yapıyorduk ama yabancılara satış kapanınca memleketimiz Trabzon'a geldik. İlk projemiz 370 dairelik İnci Evleri projesiydi. Projeyi tamamladık ve teslim ettik. Sonrasında Mercan Evleri, Elmas Park Evleri, Yakut Evleri ve Gold Evleri'ni teslim ettik. 1001 Pırlanta Vadisi, Safir Evleri, Akuamarin Evleri ve Sedef Evleri projelerimiz devam ediyor. 1000 konuttan oluşan 1001 Pırlanta Vadisi projemiz Çukurçayır'da devam ediyor. Bu projemizin...