28 / 03 / 2024

aksaray belediye arsalari

aksaray belediye arsalari

Aksaray Belediye Başkanlığı Taşpazarı, Ereğlikapı, Zafer, Sağlık, Şifahane ve Büyük Bölcek Mahalleleri'nde arsa, daire ve dükkan satacak.

1957'de Vatan Caddesi'nden Aksaray'a kadar tüm arsalar belediye tarafından 60 milyon liraya satılmış!

1957 yılında belediye içinde bulunduğu borçlardan kurtulabilmek için Vatan Caddesi'nden Aksaray'a kadar uzanan tüm arsaları 60 milyon TL'ye satmış.

Belediyeden büyük fırsat: Tam 17 arsa ve 7 iş yeri satacak!

Aksaray Belediye Başkanlığı, Aksaray'da yer alan 7 iş yeri ve 17 arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihalesi 12 Temmuz tarihinde gerçekleştirilecek.

O ilde 245 adet arsa satılıyor! 458 bin liradan başlayan fırsatlarla arsa sahibi olma imkanı!

Aksaray Belediye Başkanlığı, Aksaray ili, Merkez ilçesinde yer alan 245 adet arsayı satıyor. 458 bin liradan başlayan fırsatlarla arsa sahibi olma imkanı! İşte ayrıntılar...

Belediyeden büyük fırsat! Tek bir ilçede tam 6 arsa satacak! 

Aksaray Belediye Başkanlığı, Aksaray Tacin ve Taşpazar mahallelerinde yer alan arsalar için satış ihalesi düzenliyor.

Belediye tam beş adet arsa satacak! İhalesi 24 Ocak'ta!

Aksaray Belediye Başkanlığı, Aksaray Tacin ve Taşpazar'da yer alan beş adet arsayı satışa çıkardı.

O ilde 98 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklara müjde! 285 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Aksaray Belediye Başkanlığı, Aksaray ili, Merkez ilçesinde yer alan 98 adet arsayı satışa sunuyor. İşte ayrıntılar...

Belediye dubleks dükkanlar satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Aksaray Belediye Başkanlığı, Merkez ilçesi Ereğlikapı'da yer alan 4 adet dubleks mağazayı satışa çıkardı. İşte ihale ile ilgili tüm detaylar...

Aksaray'da 4 dubleks mağaza satılıyor! İş yeri alacaklar dikkat! 

Aksaray Belediye Başkanlığı, Aksaray ili, Merkez ilçesi, Ereğlikapı Mahallesi'nde yer alan 4 adet dubleks mağazayı 6 milyon 195 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Belediyeden satılık dubleks ve tripleks mağaza fırsatı!

Aksaray Belediye Başkanlığı Aksaray Merkez'de yer alan 4 adet mağazayı satışa çıkardı. İşte 17 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek olan ihale ile ilgili merak edilen detaylar...

Aksaray Merkez'de 51 arsa satılıyor! Arsa almak isteyenlere müjde!

Aksaray Belediye Başkanlığı, Aksaray ili, Merkez ilçesi, Laleli Mahallesi'nde yer alan 51 adet arsayı 1 milyon 49 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Aksaray'da 27.2 milyon TL'ye satılık 4 mağaza!

Aksaray Belediye Başkanlığı, Aksaray merkez'de yer alan 4 adet dubleks mağazayı 27 milyon 210 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Aksaray'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Aksaray Belediye kent genelinde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm çalışmaları için düğmeye bastı. Kentsel dönüşüm için bilgilendirme ofisleri kuruldu.

Aksaray Sevgi Evleri projesinde son durum ne? 

Aksaray Belediyesi'nin kimsesiz çocuklar için hayata geçirdiği  ‘Sevgi Evleri’ projesinde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer projenin son durumu hakkında bilgi verdi. 

aksaray belediye arsalari Haberi

aksaray belediye arsalari

Alanı 393 ile 30 bin 658 metrekare arasında değişen arsaların fiyatı 7 bin 500 YTL' den başlıyor ve 7 milyon 664 bin 500  YTL 'ye kadar yükseliyor. Arsaların geçici teminat bedeli 225 YTL ile 229 bin 935 YTL arasında.


Alanı 195 ile 264 bin metrekare arasında değişen dükkan ve dairelerin fiyatı ise 80 bin YTL' den başlıyor ve 175 bin YTL 'ye kadar yükseliyor. Dükkan ve dairelerin geçici teminat bedeli 2 bin 250 YTL ile 5 bin 250 YTL arasında.


İhale 8 Nisan 2008 saat 14.00'te Aksaray Belediyesi Meclis Salonu'nda açık...