19 / 04 / 2024

aksaray belediye başkanı Haluk Şahin Yazgı

aksaray belediye başkanı Haluk Şahin Yazgı

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, belediye meclis üyelerine yapımı devam eden dev projelerini tanıttı.

Aksaray'da kentsel dönüşüm hızla devam ediyor!

AKSARAY'ın daha modern bir şehir olması için yoğun çaba sarf eden Başkan Yazgı, Kentsel dönüşüm alanı kapsamına alınan eski terminal bölgesindeki inşaat çalışmalarını inceledi.

Aksaray Kadın Aktivite Merkezi inşaatı ne zaman bitecek?

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, yapımı devam eden Kadın Aktivite Merkezi’nde ve belediye arsaları Organize Sanayi yolu üzerindeki köprü genişletme çalışmalarını ve OSB’de imal edilen çatı aksamı ve beton kolonları yerinde inceledi.

Aksaray'da 9 ayda 118 projemizin 40 tanesini gerçekleştirdik!

Ulaşımda büyük dönüşüm hamlesini başlattık... Projelerimizi köy mantığıyla değil büyük şehir mantığıyla gerçekleştiriyoruz. Bu anlamda şehrimizin ulaşım sıkıntılarına, geleceğe dönük köklü çözümler üretiyoruz ve gerçekleştiriyoruz.

Haluk Şahin Yazgı kimdir?

Niğde Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı kimdir? Haluk Şahin Yazgı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Haluk Şahin Yazgı, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Haluk Şahin Yazgı...

Aksaray OSB'de üç yeni yatırımcıya yer tahsisi!

Aksaray Organize Sanayi Bölgesi yönetim kurulu toplantısı Vali Şeref Ataklı başkanlığında gerçekleştirilirken, Aksaray’da yatırım yapmak için parsel taleplerinin değerlendirildiği toplantıda 3 yeni yatırımcıya 52 bin metrekare parsel tahsisi yapıldı...

Haluk Şahin Yazgı kimdir?

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde AK Parti‘den Aksaray Belediye Başkanı seçilen Haluk Şahin Yazgı kimdir? Haluk Şahin Yazgı, bugüne kadar hangi işlerde göreb aldı? İşte Haluk Şahin Yazgı'nın biyografisi...

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'dan metro tepkisi!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İBB Meclisi’nde yaptığı konuşmasında Tuzla metrosunun açılma tarihinin farklı olduğunu dile getirerek metro inşaatının son durumu hakkında bilgi talep etti. 

Sosyal konutların kiralama ve satışı için belediye başkanına yetki verilmesi teklifi reddedildi!

İBB Meclisi'nde sosyal konutların kiralama ve satışı için belediye başkanına yetki verilmesiyle ilgili teklif dördüncü kez reddedildi.

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi'den yeni imar planı açıklaması!

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, düzenlenen basın toplantısında ilçe gündemini meşgul eden ve spekülasyonlara yol açan konuları cevaplandırdı.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin inşaatçılarla bir araya geldi!

Ankara Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçenin inşaat ve gayrimenkul sektörünü değerlendirmek için sektör temsilcileriyle bir araya geldi.

Kartepe eski Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez oteline kiracı arıyor!

Kocaeli Kartepe eski Belediye Başkanı ve Kocaelispor eski Başkanı Hüseyin Üzülmez Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki oteline kiracı arıyor.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'dan kentsel dönüşüm çağrısı!

Ege Bölgesi'ndeki CHP'li belediye başkanları Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla online toplantı düzenledi. Toplantıda İzmir Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda kentsel dönüşüm için destek istedi. 

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, imar affını savundu!

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, daha önceden karşı çıktığı İmar Barışı düzenlemesine sahip çıktı.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'dan 'dönüşüm' çağrısı!

Gaziemir’de dönüşüm 8 yıl boyunca “ekonomik kriz” engeline takılırken, Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na çağrı yaptı. 

Pakistan'ın Karaçi Belediye Başkanı Esenler'deki kentsel dönüşüme hayran kaldı!

Pakistan'ın en kalabalık ve en önemli şehri Karaçi'nin Belediye Başkanı Iftikhar Ali Shallwani, Esenler Belediyesi'ni ziyaret etti.

Bursa'da 17 ilçe belediye başkanı ile deprem toplantısı yapıldı!

Bursa'da 17 ilçe belediye başkanı ile deprem toplantısı gerçekleştirildi. Bursa'da büyükşehir ile ilçe belediye başkanlarının buluştuğu toplantıda, depremle ilgili bugüne kadar yapılan çalışmalar ve yapılması gerekenler konuşuldu.

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin'den işçilere ev müjdesi!

ÖZBELSAN şirketi ile Hizmet-İş Sendikası arasında toplu sözleşme imzalandı. Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, "İşçi arkadaşların ev talebi vardı. Bu konuda da çalışmalara başladık, Milli Emlak'tan arsa konusunda talebimizi ilettik" dedi...

Kirada oturan Belediye Başkanı Ali Aykurt, lojmanını üretici kadınlara tahsis etti!

Orhaneli Belediye Başkanı Ali Aykurt, 31 Mart 2019'da göreve seçildikten sonra kirada oturmaya devam etmişti. Aykurt, şimdi lojmanını üretici kadınlara tahsis etti...

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran'dan Yeni Çeşme projesi açıklaması!

Suudi Albassam Group’un, Çeşme ve Urla'da 15 milyar liralık proje hazırlattığı ortaya çıktı. Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, hükümet ve valiliğin proje ile ilgili hiçbir bilgilendirmede bulunmadığını söyledi...

aksaray belediye başkanı Haluk Şahin Yazgı Haberi

aksaray belediye başkanı Haluk Şahin Yazgı

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, belediye meclis üyelerine yapımı devam eden dev projelerini tanıttı.


Hafta sonu belediye meclis üyeleriyle bir araya gelen Başkan Yazgı, hep birlikte otobüse binerek şehir turuna çıktı ve belediyenin projelerini yerinde görüp inceleme imkanı sağladı. Başkan Yazgı, belediye meclis üyeleriyle birlikte düzenlenen hizmet tanıtım gezisi kapsamında lise kavşağında yapılan düzenlemeden başlayarak sırasıyla 2. Kılıçaslan Hamamı ve Kültür Merkezi Projesi, halk otobüsleri bekleme alanı, Azmi Milli Kapalı Otopark ve Çocuk etkinlik alanı, Piri Mehmet Paşa Çarşısı projesi, Kapalı Salıpazarı, İtfaiye ek binası, Selime Sultan Kadın Aktivite Merkezi ve Tematik Park projelerini yerinde görüp inceleme yaptı. Hizmet gezisinin ikinci bölümü ise Kılıçaslan Parkı Nikah Salonu ve Kır Düğün alanı ile başladı. Akin Kavşak düzenlemesi, Yunus Emre Spor...