29 / 03 / 2024

Aksaray eski terminal alanı

Aksaray eski terminal alanı

Aksaray'da eski terminal alanı kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapılan Piri Mehmet Paşa Çarşısı'nda çalışmalar hızlandı. Modern çarşının büyük bir kısmının tamamlandı.

Aksaray eski terminal alanında dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'nın en önemli projelerinden birisi olan eski terminal alanı kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Aksaray 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda!

Fatih ilçesi, Aksaray Mahallesi, 941 ada yanı kadastral boşluk alan (941 ada eski 2 parsel) ve 940 ada, 19 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Kdz. Ereğli'de kent meydanına cami projesi meclisten geçti!

Zonguldak Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın eski terminal alınana yapılması için çalışmalar başlattığı ‘İbadet alanı imar planı değişikliği’ meclisten oy çokluğu ile geçti.

Aksaray Piri Mehmet Paşa Çarşısı'ndaki işyerleri satışa çıkıyor!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın en önemli projelerinden biri olan eski terminal alanı kentsel dönüşüm projesi, Aksaray Piri Mehmet Paşa Çarşısı'ndaki işyerleri satışa çıkıyor.

Aksaray Piri Mehmet Paşa Çarşısı'nda sona gelindi!

Aksaray’da çok uzun yıllar boyunca şehirler arası otobüs terminali olarak hizmet veren eski terminal binası Piri Mehmet Paşa Çarşısı'na dönüştü.

Aksaray'da kentsel dönüşüm devam ediyor!

Aksaray’da uzun yıllar boyunca şehirler arası otobüs terminali olarak hizmet veren, daha sonra ilçe, kasaba ve köylere yolcu taşımacılığı yapılan Eski Terminal, Aksaray Belediyesinin kentsel dönüşüm projesiyle tamamen yenilendi.

Aksaray Piri Mehmet Paşa Çarşısı'nda ticari alanlar satışa çıkıyor!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın en önemli projelerinden birisi olan eski terminal alanı kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapılan Piri Mehmet Paşa Çarşısında sona gelindi.

Aksaray Piri Mehmet Paşa Çarşısı'nda çalışmalar bu yıl bitecek!

Aksaray'da eski terminal alanı kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapılan Piri Mehmet Paşa Çarşısı'nda çalışmalar hızlandı. Modern çarşının büyük bir kısmının tamamlandı.

Aksaray Eski Terminal'deki dönüşüme Piri Mehmet Paşa adı verildi!

Aksaray Belediyesi’nin projelendirdiği Eski Terminal Kentsel Dönüşüm projesine Osmanlı tarihine iz bırakmış devlet adamlarından Piri Mehmet Paşa adı verildi.

Aksaray İSKİ binasının yıkıldığı alan ne olacak?

Aksaray’da yıkılan eski İSKİ binasından geriye kalan dev çukur, bölgenin kâbusu haline geldi. Yeşil alan olacağı belirtilen alanda çalışmalar bir türlü başlamayınca alan tinerci, hırsız ve sokak köpeklerine kaldı. Güvensizlik nedeniyle müşterilerini kaybeden esnaf çaresiz..

Aksaray'daki eski terminal binası dönüşüyor!

Aksaray’da belediyenin önemli projeleri arasında yer alan ve şehre modern bir görünüm, kaliteli bir yaşam tarzı sunacak olan eski terminal dönüşüm projesi devam ediyor.

Eskişehir Hasan Polatkan Havalimanı'na yeni terminal!

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Hasan Polatkan Havalimanı'na yeni bir terminal binası yapma hazırlığında olduklarını müjdeledi.Açıklamalarda bulunan Gündoğan, Hasan Polatkan Havalimanı'ndan bu yıl ilk defa hac seferleri yapıldığını hatırlattı.

Aksaray eski terminaldeki dönüşümde son durum ne?

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın en önemli projelerinden birisi olan eski terminal alanı kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Aksaray Eski Terminal'de dönüşüm başlıyor!

Aksaray'da Eski Terminal Bölgesi'rıde mülk sahipleriyle kentsel dönüşümde ön görüşme yapan Aksaray Belediyesi, bu görüşme sürecini olumlu tamamladı.

Aksaray eski terminal alanı Haberi

Aksaray eski terminal alanı

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın en önemli projelerinden birisi olan eski terminal alanı kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapılan Piri Mehmet Paşa Çarşısında çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.


Dış sıva 3 blokta tamamlandı. Son bloğun 3. Kat tabliyesi atıldı. 4. Blokta pencereler takıldı. D blokta ısı yalıtımı ve teras su yalıtımı yapıldı. E-F-G-H bloklarında ısı ve su yalıtımı çalışmaları devam ediyor. B ve C blokta alçı çalışması devam ediyor. A blokta 3.kat kalıp çakılıyor. Piri Mehmet Paşa Çarşısı 400 artı 200 toplam 600 araçlık yeraltı otoparkı 55 adet dükkan, 92 adet ofis, 3 adet kafe meydan ve 1 adet köşkten oluşuyor. Modern çarşının büyük bir kısmının tamamlandığı ve bu yılın sonuna kadar bitirilmesinin hedeflendiğini ifade edildi.


Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı,...