26 / 04 / 2024

aksaray gülağaçta satılık arsa

aksaray gülağaçta satılık arsa

Aksaray'ın Gülağaç ve Güzelyurt İlçeleri'nde bulunan 9 arsa ve 1 tarla Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa çıkarıldı. İhaleler, 4 -17 Nisan 2008 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Satılık ve kiralık konut fiyatlarının fırlamasında yabancıya satışın payı var mı?

Barınma sorunu gün geçtikçe yayılıyor ve sık sık gündem oluyor. Peki satılık ve kiralık konut krizinde yabancıya satışın payı var mı? İşte detaylar...

Ekim'de hem satılık hem kiralık ev fiyat artışları hız kesti! Büyükşehirlerdeki artışta lider Antalya oldu!

Son 3 senedir soluksuz bir şekilde artan satılık ve kiralık konut fiyatları 2023 Ekim'de hızını kesti. REIDIN Emlak Endeks sonuçlarına göre Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Ekim'de, bir önceki aya göre yüzde 3,60, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 88,44 nominal yükseldi.

Workin House İnşaat Hafriyat Metal Mermer Oto Yedek Parça Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Workin House İnşaat Hafriyat Metal Mermer Oto Yedek Parça Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Can tarafından kuruldu.

TOKİ Aksaray Gülağaç’da 142 konut yapacak!

TOKİ'nin Aksaray projelerinde yer alan dairelerin detayları da yavaş yavaş netleşiyor. Peki TOKİ Aksaray Gülağaç projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Aksaray Gülağaç 2022 sosyal konut projesi...

Tatilin yeni gözdesi karavanlar oldu! Satılık karavan ilanları bu yıl yüzde 68 arttı!

Karavan tatili çeşitli rotalarla farklı yerleri keşfetme imkânı sağlarken, doğada özgür bir şekilde dilediğince tatil yapmak isteyenin de karavanlara olan ilgileri artıyor. Satılık karavan ilanları da yüzde 68 arttı...

Yabancıların konutta yeni gözdesi Milas oldu! Satılık ve kiralık ev fiyatları tavan yaptı! 

Realtyplus Franchising A.Ş Kurucu Ortağı Özhan Carda, Bodrum'dan sonra yatırımcıların yeni gözdesinin Milas olduğuna dikkat çekerek, Milas’ta son bir senede kira yükseliş oranının yüzde 50, satılık evlerin metrekare birim fiyatlarının ise yüzde 130 yükseldiğini belirtti. 

Altaş İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Altaş İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi bugün Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Gürbüz Yılmaz tarafından açıldı.

En çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingatcom'un açıkladığı verilere göre, En çok satılık konut ve arsa aranan iller belli oldu. Peki en çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 1 Şubesi açıldı!

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 1  6 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynal Abidin Sönmüş tarafından açıldı.

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2  Şubesi açıldı!

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2  6 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynal Abidin Sönmüş tarafından açıldı.

Granoba İnşaat Tekstil Gıda Ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Granoba İnşaat Tekstil Gıda Ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Enver Demir ve  Hülya Demir tarafından kuruldu.

Bankalardan sudan ucuza satılık evler!

Ev satın alacak vatandaşların bankaların satılık konutlarını araştırmaya devam ediyor. İşte bankalar tarafından satışa sunulan satılık konutlar...

İlkar Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

İlkar Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Taşkın tarafından açıldı.

aksaray gülağaçta satılık arsa Haberi

aksaray gülağaçta satılık arsa

1. Aksaray Gülağaç'a bağlı Gülpınar Cumhuriyet Mahallesi'nde 1.050 metrekare arsanın satışı yapılacak. 4 Nisan 2008 saat 09.00'da yapılacak olan ihalenin tahmini bedeli 7 bin 350 YTL olarak belirlendi. Başvuru yapanlar 2 bin 205 YTL geçici teminat bedeli ödeyecek.


2. Aksaray Güzelyurt'a bağlı Alanyurt Köyü'nde 10 bin 250 metrekare tarla satışa çıkarıldı. Söz konusu ihale 17 Nisan 2008 saat 14.30'da gerçekleşecek.  Tarlanın tahmini bedeli 20 bin YTL, tarlanın geçici teminatı ise 4 bin YTL olarak belirlendi.


3. Aksaray Güzelyurt'a bağlı Merkez Mahallesi'nde 525 metrekare arsanın satışı 17 Nisan 2008...