29 / 03 / 2024

aksaray hilton oteli

aksaray hilton oteli

Ünlü oteller zinciri Hilton Grubu, son yıllarda fazla turist çekmeye başlayan Aksaray'a 4 yıldızlı 250 yatak kapasiteli otel yapacak.

Amasya’da Hilton Garden Inn açılıyor!

Amasya'nın ilk uluslararası markalı oteli olacak Hilton Garden Inn 2024'te açılması hedefleniyor.

Beyoğlu'ndaki Hilton Garden Inn Oteli’nin imar planı iptal edildi!

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde bulunan Sütlüce Mahallesi’ndeki inşaatı sırasında etrafında yer alan binalara verdiği zararla tartışmalara sebep olan Hilton Garden Inn Oteli’nin parseliyle ilgili imar planı değişikliği yargı tarafından iptal edildi. 

Double Tree by Hilton Çanakkale bu yıl sonu açılıyor!

‘Double Tree by Hilton Çanakkale’ oteli, Çanakkale'nin merkezinde yükseliyor. İnşaat süreci devam eden otelin bu sene sonunda açılışının yapılacağı öngörülüyor.

Hilton Türkiye'de 2021’de 100 oteli geçecek!

Kovid-19 salgınına rağmen 2020’de 10 yeni otel anlaşmasına imza atan Hilton Türkiye, 2021’de hedef yükseltti. Türkiye’nin en cazip pazar olduğunu kaydeden Hilton Türkiye Yatırım Yönetici Direktörü Temel, “Otel sayımızı 100’ün üzerine taşıyacağız” dedi

Bodrum Hilton Türkbükü Oteli'nin satışı nasıl yapıldı?

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un sahibi olduğu Ersoy Otelcilik, Azeri iş adamı İskender Khalilov'un Bodrum'da bulunan Hilton Türkbükü'nü satın almıştı. Sözcü Gazetesi köşe yazarlarından Serpil Yılmaz bugünkü köşe yazısında bu satışı kaleme aldı...

Ersoy Otelcilik, Bodrum Hilton Türkbükü’nü satın aldı!

Kültür ve Turizm Bakanı'nın sahibi olduğu Ersoy Otelcilik, Azeri iş adamı İskender Khalilov'un 2011'de hizmete açtığı Bodrum Hilton Türkbükü Oteli satın aldı.

Torunlar GYO'dan 'Hilton Mall of İstanbul Oteli' açıklaması!

Mall of İstanbul bünyesinde yer alan Hilton Mall of İstanbul bugün itibariyle misafirlerini ağırlamaya başladı. Torunlar GYO, yeni oteli hakkında açıklama yaptı...

Reysaş 2020'de 3 yeni Hilton oteli açacak!

Koronavirüs etkilerinin azalmasıyla beraber yeni döneme geçildi. Bu sürecin etkileri, pandemi sonrasında iş hayatında büyük yer kaplayacak. Peki tüm bunlar şirketlerin gelecek stratejelerini nasıl şekillendirecek?

DoubleTree by Hilton Adana açıldı!

Hilton zincirinin Türkiye'de bulunan yeni oteli DoubleTree by Hilton Adana hizmete açıldı.Otelin iki süit olmak üzere 100 odası bulunuyor.

Aydın Doğan, Hilton İstanbul Bosphorus Oteli satıyor!

Hilton İstanbul Bosphorus Oteli'ni Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'ndan 255.5 milyon dolara satın alan iş insanı Aydın Doğan, 500 odalı oteli satışa çıkardı.

Hilton ve Alshaya Group, 70 Hampton by Hilton Oteli için el sıkıştı!

Hilton ve Alshaya Group, toplam 9 ülkede 70 Hampton by Hilton Oteli'nin lansmanı ve geliştirilmesi için iş birliği yaptıklarını açıkladı.

Hilton İstanbul Bosphorus baştan yaratılacak!

Hilton Grubu’nun, ABD dışındaki ilk oteli olan Hilton İstanbul, 50 milyon dolarlık yenileme projeleri için pazarlık masasında. Hilton Bölge Müdürü Armin Zerunyan yaptığı açıklamada Doğan Grubu’nun da değişime sıcak baktığını belirtti.

Çanakkale Hilton Otel'in inşaatı durdu!

Hilton’un Çanakkale’de inşasına başladığı oteli Double Tree by Hilton'un inşaatı durdu. 

aksaray hilton oteli Haberi

aksaray hilton oteli


Öte yandan grup, Kapadokya bölgesinin batıya açılan kapısı olarak nitelendirilen Güzelyurt ilçesi ve Ihlara Vadisi'ne de otel yapmayı planlıyor.


Konuyla ilgili bilgi veren Aksaray İl Kültür ve Turizm Müdürü Hamza Zengin, Teşvik Yasası kapsamında ilin turizmcilerden büyük ilgi gördüğünü söyledi. Aksaray'a sanayi yatırımlarının ardından turizm yatırımlarının da başladığını belirten Zengin, "Hitit, Pers, Helenistik dönem, Roma, Bizans, Selçuklu ve Osmanlı egemenliklerinde kalan ilin tarihî ve kültürel potansiyelini keşfeden turizmciler Aksaray'a adeta yatırım için sıraya giriyor. Hilton Oteli, bir süre önce Aksaray'da yer baktı ve görüşmelerde bulundu. Bir sorun çıkmadan ilden ayrıldılar. Hilton Oteli, Aksaray'a 250 yataklı 4 yıldızlı bir otel yapacak." açıklamasını yaptı. Zengin, Hilton Oteli'nin yatırımı dışında Ihlara Vadisi'nde başka bir firmanın 5 yıldızlı termal otel yaptırdığını belirterek,...