19 / 04 / 2024

Aksaray kent projeleri

Aksaray kent projeleri

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince Aksaray valilik önünde düzenlenen mitingde önemli açıklamalarda bulundu. 

Aksaray'da alt geçit projesinin inşaatı sürüyor!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray için en önemli projelerden biri olan Piri Mehmet Paşa Alt Geçit Projesinin inşaat sahasında denetimler yapıldı.

Aksaray Belediyesi dev projeleri hizmete açılıyor!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, söz verdiği dev projeleri bir bir hayata geçiriyor.

İstanbul'da kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılmalı!

Lazolini Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mimar Nurettin Sağırkaya yaptığı açıklamada Mega kent İstanbul'daki kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılması gerektiğini söyledi.

TOKİ Aksaray projeleri için start verdi! 2 yeni proje işte bu tarihte ihaleye çıkacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aksaray projeleri için start verdi. 2 yeni proje işte bu tarihte ihaleye çıkacak. Sakın kaçırmayın...

TOKİ Aksaray projesi için yeni tarih belli oldu! Bu ilçeye tam 301 konutluk iki yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Aksaray Eskil projeleri 10 Kasım 2023 tarihinde ihaleye çıkacak.

CVS Hava Kent yeni konut projeleri için düğmeye bastı! Hedefinde İzmir, Muğla ve Ankara var! 

Kooperatif modeliyle mega kent İstanbul’da markalı konut projeleri hayata geçiren CVS Hava Kent, Anadolu’da projeler geliştirmek için düğmeye bastı.

Ankara'da satışta olan konut projeleri Mayıs 2023!

Konut piyasasının hareketlendiği şu günlerde başkent Ankara'da da 67 konut projesinin satışı devam ediyor.  İşte Ankara'da satışta olan konut projeleri Mayıs 2023...

Aksaray'da riskli binalar ortadan kaldırılıyor!

Aksaray Belediyesi, kent genelinde risk taşıyan binaların yıkım işlemlerine tüm hızıyla devam ediyor.

Aksaray'da riskli binalar yıkılıyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandıran Aksaray Belediyesi, kent genelinde tehlike yaratan binaların yıkımına aralıksız devam ediyor.

Aksaray'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Aksaray Belediye kent genelinde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm çalışmaları için düğmeye bastı. Kentsel dönüşüm için bilgilendirme ofisleri kuruldu.

Kentsel dönüşüme yeni öneri! Kent dışı konut alanları! 

Türkiye genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ederken, yeni hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projeleri için çözüm önerileri sunuluyor. Bu önerilerden biri de kent dışı konut alanlarında yeni dönüşüm çalışmaları oldu.

Aksaray-Ulukışla Demiryolu Hattı projesi meclis gündeminde!

Aksaray-Ulukışla Demiryolu Hattı ve Yüksek Hızlı Tren Yolcu Hattı Projeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Açıkel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul'daki raylı sistem projeleri 10 soruda tüm detaylarıyla!

Milyonlarca kişinin yaşadığı Mega kent İstanbul'da raylı sistem yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Peki İstanbul'daki hangi metro hattı ne zaman açılacak? Hedeflenen raylı sistem uzunluğu ne kadar? İşte İstanbul'daki raylı sistem projeleri 10 soruda tüm detaylarıyla...

Master Kent Projeleri Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master Kent Projeleri Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Çakmakçi tarafından kuruldu.

Aksaray'da her mahalleye mahalle konakları inşa ediliyor!

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, belediyenin yaptığı projeleri yerinde inceledi. Dinçer, ''Seçimden önce vatandaşlarımıza Mahalle Konaklarının yapımı için söz vermiştik. Şimdi Yeni Mahallemiz ve Hamide-Alaca Mahallemize Mahalle Konağı ve Sosyal Tesis inşa ediyoruz'' dedi.

Aksaray kent projeleri Haberi

Aksaray kent projeleri

Aksaray'a son 16 senede, eğitimden sağlığa, tarımdan enerjiye, orman ve su işlerinden toplu konuta, "toplam 11 katrilyon lira" yatırım yapıldığını bildiren Erdoğan, bu çalışmalar kapsamında, bin 798 yeni dersliğin yapıldığını, ihtiyaç sahibi öğrencilere "36 trilyon" eğitim desteği verdiklerini de söyledi. 

Erdoğan, Aksaray'a üniversitenin, AK Parti döneminde getirildiğini, 8 bin 121 kişi kapasiteli yükseköğrenim yurdunun açıldığını, 400 yataklı Aksaray Devlet Hastanesi'nin de aralarında olduğu 7'si hastaneden oluşan 23 sağlık tesisi kazandırdıklarını da dile getirdi. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre devlet hastanesinin, 200 yataklı ek bina yapılarak büyütüldüğünü söyleyen Erdoğan, Aksaray'da 4 bin 840 konut uygulamasını hayata geçirdiklerini aktardı. Ayrıca TOKİ tarafından Aksaray Sanayi Sitesi'nde, küçük sanayi sitesi esnafı için bin 620 adet dükkan yapılacağını bildiren Erdoğan, ulaşımda ise 17 kilometre olan...