28 / 03 / 2024

Aksaray Millet Bahçesi

Aksaray Millet Bahçesi

Yeni yatırımlar için düğmeye basan TOKİ, Aksaray Sultanhanı Millet Bahçesi  projesinin ihalesini 6 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Aksaray Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Aksaray'da hayata geçireceği millet bahçesinin ihalesi yapıldı.

Aksaray Sultanhanı Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Aksaray Sultanhanı Millet Bahçesi ihalesi bugün saat 14:00'te E-İhale yöntemiyle gerçekleştirilecek.

Aksaray Sultanhanı Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Aksaray Sultanhanı Millet Bahçesi ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Aksaray Sultanhanı Millet Bahçesi ihalesi 6 Ekim'de!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan TOKİ, Aksaray Sultanhanı Millet Bahçesi  projesinin ihalesini 6 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Aksaray Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Aksaray İli Eskil ilçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi yarın saat 11:30'da yapılacak.

Aksaray Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Aksaray'da hayata geçireceği millet bahçesinin ihalesi yapıldı.

Aksaray Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Aksaray İli, Merkez İlçesi, Kalanlar Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Aksaray'a yeni millet bahçesi müjdesi!

Aksaray İli Eskil ilçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi 27 Ekim 2020 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

Ardahan Aziziye Kışlası Millet Bahçesi olacak!

Ardahan mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Aziziye Kışlası'ndaki sorunlar çözüldü. Artık orası Millet Bahçesi olacak'' dedi.

Sivas Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

TOKİ tarafından, içerisinde millet kıraathanesinin de yer alacağı Sivas Millet Bahçesi'nin ihalesi gerçekleştirildi.

Antalya Millet Bahçesi'nde sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, Işıklar’da yıkılan stadyum alanı yerinde hayata geçirdiği Millet Bahçesi projesinde sona gelindi.

Giresun'a millet bahçesi sözü!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresun'da halka hitap etti. Vatandaşlara hitap eden Erdoğan, Giresun'a millet bahçesi müjdesi verdi.

Sivas Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Sivas Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Validebağ Korusu'ndaki millet bahçesi projesi durduruldu!

Birinci derece doğal ve tarihi sit alanı olan Üsküdar'daki Validebağ Korusu'nu millet bahçesi yapmak için İBB tarafından hazırlanan proje tahsis sorunundan kaynaklı olarak 'şimdilik' durduruldu.

Aksaray Millet Bahçesi Haberi

Aksaray Millet Bahçesi

Yeni yatırımlar için start veren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aksaray'da yeni bir millet bahçesi inşa edecek.

TOKİ,Aksaray Sultanhanı Millet Bahçesi projesinin ihalesini 6 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirecek. Projede sosyal donatı alanları da mevcut.

TOKİ'nin resmi internet sitesindeki ihale ilanı şu şekilde:


İKN    :    2021/535860 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
b) Adresi    :    Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent ÇANKAYA/ANKARA
c) Telefon ve faks numarası    :    3125652000 - 3122667748
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu yapım işinin
a) Adı    :    Aksaray İli Sultanhanı İlçesi Sultanhanı Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi
b)...