26 / 04 / 2024

Aksaray Piri Mehmet Paşa alt geçit

Aksaray Piri Mehmet Paşa alt geçit

Aksaray Belediyesi tarafında inşa edilecek Selçuklu Parkı projesi ile Piri Mehmet Paşa alt geçit projeleri AK Parti Aksaray Milletvekilleri ve Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı tarafından incelendi.

Bakan Özhaseki 'hayırlı olsun' diyerek duyurdu! Aksaray'daki 1620 dükkan teslim edildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Aksaray'da kentsel dönüşüm kapsamında yeniden inşa ettikleri 1620 dükkanlık Aksaray Yeni Sanayi Sitesi'nin hayırlı olmasını temenni etti.

Piri Reis Danışmanlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Piri Reis Danışmanlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de İhsan Aydın Bayrı, M. Abdurrahman Komaz, Melek Bayrı, Ayşe Duru Kızılkayak, Eyüp Evren Bayrı, Ahmet Mehmet Komaz, Zikriye Ayşe Komaz ortaklığında kuruldu.

Kayseri'deki 5 asırlık Gön Hanı restore edilecek!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, 1519 yılında Sadrazam Piri Mehmet Paşa'nın inşa ettirdiği tarihi Kayseri Kapalı Çarşısı'nda bulunan Gön Hanı'nda restorasyon çalışmasının başlayacağını açıkladı.

Silivri'deki eski ilçe emniyet binası yıkıldı! 

Silivri Piri Mehmet Paşa Mahallesi Başkomutan Caddesi'ndeki bulunan ve 11 senedir atıl durumda olan eski ilçe emniyet binası yıkıldı...

Silivri Piri Mehmet Paşa Mahallesi nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda!

Silivri İlçesi, Piri Mehmet Paşa Mahallesi, 1761 ada, 1, 2, 3, 4 parseller, 1762 ada, 1, 2 parseller ve 2 ada, 38 parsel ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Aksaray Piri Mehmet Paşa Çarşısı'ndaki işyerleri satışa çıkıyor!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın en önemli projelerinden biri olan eski terminal alanı kentsel dönüşüm projesi, Aksaray Piri Mehmet Paşa Çarşısı'ndaki işyerleri satışa çıkıyor.

Aksaray Piri Mehmet Paşa Çarşısı'nda sona gelindi!

Aksaray’da çok uzun yıllar boyunca şehirler arası otobüs terminali olarak hizmet veren eski terminal binası Piri Mehmet Paşa Çarşısı'na dönüştü.

Aksaray Piri Mehmet Paşa Çarşısı'nda ticari alanlar satışa çıkıyor!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın en önemli projelerinden birisi olan eski terminal alanı kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapılan Piri Mehmet Paşa Çarşısında sona gelindi.

Aksaray'da alt geçit projesinin inşaatı sürüyor!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray için en önemli projelerden biri olan Piri Mehmet Paşa Alt Geçit Projesinin inşaat sahasında denetimler yapıldı.

Aksaray Sanayi Dönüşüm Projesi 375 milyon TL'ye ihale edilecek!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Mehmet Ergün Turan ile buluştu. Bölgedeki projelerle ilgili son durum değerlendirildi.

Aksaray Piri Mehmet Paşa alt geçit projelerinde son durum!

Aksaray Belediyesi tarafında inşa edilecek Selçuklu Parkı projesi ile Piri Mehmet Paşa alt geçit projeleri AK Parti Aksaray Milletvekilleri ve Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı tarafından incelendi.

Aksaray Piri Mehmet Paşa Alt Geçit Projesi yıl sonunda tamamlanacak!

Aksaray Belediyesi tarafından Piri Mehmet Paşa alt geçit projesi hayata geçiriliyor. Yıl sonunda tamamlanması planlanan Piri Mehmet Paşa Alt Geçit Projesi'nin güzergahları belli oldu.

Aksaray Piri Mehmet Paşa Çarşısı'nda çalışmalar bu yıl bitecek!

Aksaray'da eski terminal alanı kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapılan Piri Mehmet Paşa Çarşısı'nda çalışmalar hızlandı. Modern çarşının büyük bir kısmının tamamlandı.

Aksaray Piri Mehmet Paşa alt geçit Haberi

Aksaray Piri Mehmet Paşa alt geçit

Aksaray Belediyesi tarafında hayata geçirilen Selçuklu Parkı projesi ile Piri Mehmet Paşa alt geçit projeleri AK Parti Aksaray Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Mustafa Serdengeçti tarafından incelendi. 


Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Mustafa Serdengeçti ve Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Toprak Mahsuller Ofisinden belediyeye devredilen ve üzerine Selçuklu Parkı inşa edilecek olan araziye gitti. Arazi üzerine kurulacak parkın Aksaray’a değer katacağını belirtildi.


Başkan Yazgı, “Burada, yeşil alan düzenlemesi, dinlenme alanları, yürüyüş parkurları ile tematik parkta ne olması gerekiyorsa yapacağız. Mesela bir kütüphane yapacağız bu alana. Güzel bir eseri inşallah Aksarayımıza kazandıracağız” açıklamasında bulundu.


Cengiz Aydoğdu ise “TMO, siloları kurduğu dönemde bu bölge şehir dışındaydı. Ama Aksaray hızla büyüdü. Şehir dışı gibi görülen bu alan artık şehir merkezi haline döndü. Çocukluğumuz buralarda geçti. Siloların şehrin...