25 / 04 / 2024

Aksaray projeleri

Aksaray projeleri

Aksaray Belediyesi tarafında inşa edilecek Selçuklu Parkı projesi ile Piri Mehmet Paşa alt geçit projeleri AK Parti Aksaray Milletvekilleri ve Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı tarafından incelendi.

Aksaraylı esnaflar kepenk kapatacak!

Aksaray Belediyesi tarafından başlatılan Battı, çıktı projesinin yanlış zamanlama hatası olduğunu belirten sanayi esnafı, kepenk kapatacaklarını belirtti.

Aksaray'da yenileme hareketi başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Tuz Gölü Doğalgaz Depolama Tesisi ve yapımı tamamlanan kamu yatırımlarının toplu açılış törenine katıldı. Törende konuşan Özhaseki, Aksaray'da yenileme hareketinin başlayacağını söyledi.

Aksaray Küçük Sanayi Projesi Türkiye'ye örnek olacak!

AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Aksaray Belediyesi'nin TOKI işbirliğinde inşa ettiği Küçük Sanayi Projesi'nin Türkiye'nin örnek projelerinden olacağını söyledi.

Aksaray'ın dev projeleri tanıtıldı!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, belediye meclis üyelerine yapımı devam eden dev projelerini tanıttı.

Aksaray'da 192 araçlık otoparkın inşaatı başladı!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, şehre vizyon kazandıracak projelerine devam ediyor. Başkan Yazgı’nın en önemli projeleri arasında yer alan Azmi Milli Çevre Düzenleme Projesi kapsamında yapılacak olan 192 araçlık otopark için ilk kepçe vuruldu.

Aksaray'da yeni projeler yolda!

Aksaray'da çok uzun yıllar boyunca şehirlerarası otobüs terminali olarak hizmet veren, Eski Terminal, Aksaray Belediyesi'nin cesur girişimleri ile yeniden şekilleniyor.

Aksaray'da kentsel dönüşüm çalışmalarına başlandı!

Aksaray'da kentsel dönüşüm çalışmalarına başlandı. Aksaray İl Özel İdaresinin 2014 yılı gelir ve giderleri ile hesap ve işlemlerinin denetiminde görev yapmak üzere seçilen Denetim Komisyonu çalışmalarına başladı.

Aksaray'da 9 ayda 118 projemizin 40 tanesini gerçekleştirdik!

Ulaşımda büyük dönüşüm hamlesini başlattık... Projelerimizi köy mantığıyla değil büyük şehir mantığıyla gerçekleştiriyoruz. Bu anlamda şehrimizin ulaşım sıkıntılarına, geleceğe dönük köklü çözümler üretiyoruz ve gerçekleştiriyoruz.

Aksaray'da 9 ayda 40 proje bitti!

Aksaray Belediyesi'nin 9 ay gibi çok kısa bir süre içerisinde ortaya koyduğu başarılı çalışmalar, hizmet karnesine yansıdı. Aksaray'da 9 ayda 40 proje bitti. hedefin yüzde 35'i gerçekleşti.

Aksaray'da Kamyon Aksamı Üretimi projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

Mercedes - Benz Türk A.Ş tarafından amyon Aksamı Üretimi ile Unimog Şasi üretimi projesi için 20 Ocak 2015 günü saat 14:00'de halk toplantısı düzenlenecek.

Aksaray'da otobüs durakları yenileniyor!

Ulaşım Master Planı çerçevesinde şehir merkezi dahil bir çok noktada köklü değişimler yapan Aksaray Belediyesi şehrin muhtelif yerlerinde yıpranmış otobüs bekleme duraklarını yenileriyle değiştirmeye başladı.

Aksaray'da tapular dağıtılıyor!

AKSARAY Belediyesi Yeni Mahalle, Somuncu Baba, Gerentol, Tacin, Nakkaş, Aratol, Kazıcık Tolu. İsmailağa Tolu ve Taşpazar Mahalleleri'ni kapsayan toplam 2 bin 800 vatandaşa tapularını dağıtıyor.

Aksaray'da 18 jeotermal ihalesi yapılacak!

Aksaray'da 18 jeotermal kaynak arama sahası ile Sakarya'da 3 doğal mineralli su arama ruhsat sahası ve de 1 jeotermal kaynak arama ruhsat sahası ihalesi yapılacak.

Aksaray'da afet toplanma alanı imara mı açıldı?

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu. Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından yazılı olarak cevaplanması istemiyle TBMM Başkanlığına soru önergesi verdi.Aksaray'da afet toplanma alanı imara mı açıldı?

TOKİ Aksaray projeleri için start verdi! 2 yeni proje işte bu tarihte ihaleye çıkacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aksaray projeleri için start verdi. 2 yeni proje işte bu tarihte ihaleye çıkacak. Sakın kaçırmayın...

TOKİ Aksaray projesi için yeni tarih belli oldu! Bu ilçeye tam 301 konutluk iki yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Aksaray Eskil projeleri 10 Kasım 2023 tarihinde ihaleye çıkacak.

Aksaray-Ulukışla Demiryolu Hattı projesi meclis gündeminde!

Aksaray-Ulukışla Demiryolu Hattı ve Yüksek Hızlı Tren Yolcu Hattı Projeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Açıkel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aksaray'da her mahalleye mahalle konakları inşa ediliyor!

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, belediyenin yaptığı projeleri yerinde inceledi. Dinçer, ''Seçimden önce vatandaşlarımıza Mahalle Konaklarının yapımı için söz vermiştik. Şimdi Yeni Mahallemiz ve Hamide-Alaca Mahallemize Mahalle Konağı ve Sosyal Tesis inşa ediyoruz'' dedi.

Bakanlığın Aksaray projeleri ve yatırımları TBMM'de!

Bakanlığın 2002-2018 döneminde yıllar itibarıyla Aksaray ili ile ilgili hazırladığı projelere ve yatırımlar TBMM gündemine taşındı. CHP'li Çelebi, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Aksaray Binicilik Tesisi'nin inşaatı tamamlandı!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, meclis üyeleri ile beraber Aksaray Belediyesinin sosyal projeleri arasında yer alan  At Binicilik Tesisinde incelemeler yaptı. Başkan Yazgı, At Binicilik Tesisi ve Kafeterya inşaatının tamamlandığı belirtti.

Aksaray Piri Mehmet Paşa alt geçit projelerinde son durum!

Aksaray Belediyesi tarafında inşa edilecek Selçuklu Parkı projesi ile Piri Mehmet Paşa alt geçit projeleri AK Parti Aksaray Milletvekilleri ve Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı tarafından incelendi.

Aksaray- Beyazıt arası yayalaştırılıyor!

BİMTAŞ tarafından İstanbul'un en önemli yerlerinden olan Vatan Caddesi, Unkapanı'ndan Aksaray'a uzanan Atatürk Bulvarı ve devamında Aksaray'dan Yenikapı'ya uzanan Gazi Mustafa Kemal Paşa Caddeleri'nin yeniden düzenlenmesi projeleri ihale edildi.

Ankara-Aksaray-Adana yüksek hızlı tren projesi TBMM'de!

Ankara-Aksaray-Adana ve Antalya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri Yüksek Hızlı Tren Projeleri mecliste konu oldu. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konu ile ilgili soru önergesi hazırladı..

Aksaray'daki eski terminal binası dönüşüyor!

Aksaray’da belediyenin önemli projeleri arasında yer alan ve şehre modern bir görünüm, kaliteli bir yaşam tarzı sunacak olan eski terminal dönüşüm projesi devam ediyor.

Aksaray'ın dev projeleri tanıtıldı!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, belediye meclis üyelerine yapımı devam eden dev projelerini tanıttı.

Aksaray Orduevi yıkılıyor!

İstanbul Fatih'teki Aksaray Orduevi yıkılarak yeniden yapılacak. 15 Temmuz öncesinde Milli Savunma Bakanlığı yetkilileri, Fatih Belediyesi'yle imar ve inşaat detaylarını görüşerek yeni projeleri hakkında bilgi verdi ve yeni orduevinin projesiyle ilgili çalışma başlattı.

Aksaray'da 192 araçlık otoparkın inşaatı başladı!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, şehre vizyon kazandıracak projelerine devam ediyor. Başkan Yazgı’nın en önemli projeleri arasında yer alan Azmi Milli Çevre Düzenleme Projesi kapsamında yapılacak olan 192 araçlık otopark için ilk kepçe vuruldu.

Aksaray projeleri Haberi

Aksaray projeleri

Aksaray Belediyesi tarafında hayata geçirilen Selçuklu Parkı projesi ile Piri Mehmet Paşa alt geçit projeleri AK Parti Aksaray Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Mustafa Serdengeçti tarafından incelendi. 


Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Mustafa Serdengeçti ve Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Toprak Mahsuller Ofisinden belediyeye devredilen ve üzerine Selçuklu Parkı inşa edilecek olan araziye gitti. Arazi üzerine kurulacak parkın Aksaray’a değer katacağını belirtildi.


Başkan Yazgı, “Burada, yeşil alan düzenlemesi, dinlenme alanları, yürüyüş parkurları ile tematik parkta ne olması gerekiyorsa yapacağız. Mesela bir kütüphane yapacağız bu alana. Güzel bir eseri inşallah Aksarayımıza kazandıracağız” açıklamasında bulundu.


Cengiz Aydoğdu ise “TMO, siloları kurduğu dönemde bu bölge şehir dışındaydı. Ama Aksaray hızla büyüdü. Şehir dışı gibi görülen bu alan artık şehir merkezi haline döndü. Çocukluğumuz buralarda geçti. Siloların şehrin...