16 / 04 / 2024

aksaray tarihi yerler

aksaray tarihi yerler

Dünyanın önemli kanyonları arasında yer alan, yüzlerce metrelik kanyon derinliği ile yerli ve yabancı turistlerin her yıl yoğun ilgi gösterdiği Ihlara Vadisi, bu yıl da ziyaretçi sayısını artırmaya hazırlanıyor...

Aksaray Eskil'de 135 adet arsa 9 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! Ucuza arsa fırsatı! 

Aksaray Eskil Belediyesi, Aksaray Eskil'de yer alan 135 adet arsayı 9 bin 273 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ihale tarihi...

TOKİ'den Aksaray'a 2 yeni proje müjdesi! Hemen bu tarihe bakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aksaray'da iki yeni proje inşa edecek. Projeler için ihale tarihi de belli oldu.

TOKİ Aksaray Merkez 372 konut kura tarihi 2020!

TOKİ Aksaray Merkez 372 konut kura tarihi 2020 haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Aksaray kuraları ne zaman çekilecek? Aksaray TOKİ kura çekimi tarihleri 2020...

Gazipaşa’daki Aksaray İşhanı yıkılıyor!

Gazipaşa’da bulunan Zonguldak Valiliği karşısındaki tarihi Aksaray İşhanı kentsel dönüşüm kapsamında yıkılıyor. 

TOKİ Aksaray Zafer Alt Gelir başvuruları bugün sona eriyor!

TOKİ Aksaray Merkez Zafer Mahallesi 807 Konut Projesi kapsamındaki daireler için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Aksaray Güzelyurt son başvuru tarihi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Aksaray Güzelyurt Toplu Konut Uygulaması kapsamında satışa çıkan 21 adet konut için son başvuru günü bugün olarak belirlendi.

TOKİ Aksaray Taşpınar başvuru tarihi 2017!

TOKİ Aksaray Taşpınar'da yer alan 35 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Projede yer alan konutların fiyatları 74 bin 462 TL'den başlıyor.

TOKİ Aksaray Eskil 2. Etap son başvuru tarihi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Aksaray Eskil II. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında toplam 5 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak. TOKİ Aksaray Eskil 2. Etap son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Aksaray Güzelyurt son sözleşme tarihi bugün!

TOKİ Aksaray Güzelyurt projesinde 124 adet konut bulunuyor. Projedeki konutlar için son sözleşme tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Aksaray Güzelyurt kura tarihi!

124 adet daireden oluşan TOKİ Aksaray Güzelyurt'ta kura çekim heyecanı başladı. İşte, TOKİ Aksaray Güzelyurt kura tarihi..

TOKİ Aksaray Güzelyurt kura çekim tarihi!

TOKİ'nin Aksaray Güzelyurt Belediyesi ile ortaklaşa hayata geçirdiği TOKİ Aksaray Güzelyurt kura çekim tarihi için geri sayım başladı.

TOKİ Aksaray Merkez Emekli Evleri başvuru tarihi!

TOKİ Aksaray Merkez Emekli Evleri başvuru tarihi 14 Mart 2016 Pazartesi gününden itibaren başlayacak. Emekliler için satışa çıkarılan 300 adet daireden oluşan projede 240 aya varan vade uygulanıyor.

TOKİ Aksaray Merkez son başvuru tarihi!

TOKİ Aksaray Merkez son başvuru tarihi 31 Mart 2016 olarak belirtiliyor. Dairelerin 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği projede 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

aksaray tarihi yerler Haberi

aksaray tarihi yerler


Kapadokya’nın açılış kapısı olarak bilinen, Ihlara Vadisi başta olmak üzere kervansaray ve yeraltı şehirleri ile turizm alanında her yıl binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlayan Aksaray, bu yıl 1 milyon turisti ağırlamak için hazırlık yapıyor. Özellikle Ihlara Vadisi’nin ziyaretçi sayısının arttığını ifade eden Aksaray İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Mustafa Doğan, Aksaray’ın geçen yıl 853 bin turiste ev sahipliği yaptığını belirterek, bu yılki hedeflerinin 1 milyon turist olduğunu kaydetti. Aksaray’ın Ihlara Vadisi ile birlikte birçok tarihi ve turistlik alanları olduğuna dikkat çeken Doğan, “Ihlara Vadisi’nin ziyaretçi sayısı her geçen gün artıyor. Ihlara Vadisi, Kapadokya ziyaretine gelen turistlerin es geçemeyecekleri bir noktada. Kapadokya’ya gelenlerin önemli uğrak yeri. Aksaray’da geçen yıl en fazla ziyaret edilen yerlerin başında Ihlara Vadisi geliyor....