19 / 04 / 2024

aksaray tarım ve hayvancılık nüfusu

aksaray tarım ve hayvancılık nüfusu

Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, Nüfusunun yüzde 80’inin tarım ve hayvancılıktan geçimini sağladığı Aksaray’da ciddi su sorunlarının yaşandığına işaret etti. Özkök, suların tasarruflu kullanılması yönünde çağrıda bulundu...

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan çiftçilere müjde! Destek ödemesi bugün yatırılıyor

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından, 142 milyon 582 bin TL'lik 'destekleme ödemesinin; çiftçilerin hesaplarına aktarıldığı duyuruldu.

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan son dakika müjdesi! 158 personel alacak!

Tarım ve Orman Bakanlığı yapılan son dakika açıklamasında 158 tarım ve orman uzman yardımcısı alınacağı belirtildi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Agro Doctor Tarım Ve Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Agro Doctor Tarım Ve Teknoloji Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Deniz Sönmezateş tarafından kuruldu.

Tarım ve Orman Bakanlığı açıkladı! ÇKS kaydı bulunan çiftçiye ödeme yapılacak...

Tarımla uğraşan binlerce çiftçiyi sevindiren açıklama Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapıldı. Buna göre, ÇKS sisteminde kaydı olan üreticilere 1000 Türk Lirası miktarında ödeme yapılacağı belirtildi.  İşte haberin detayları...

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Gizligider duyurdu! Miras kalan arazilerle ilgili kiralama düzenlemesi netleşti!

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider'in açıkladığı miras kalan toprağın iki yıl ekilmemesi durumunda kiralama düzenlemesinin ayrıntıları resmen belli oldu. 

Çiftçilere müjde! Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı az önce açıkladı!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı yaptığı açıklamada, Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) Yönetmeliğinde değişiklik yaptıklarını dile getirdi. İşte konu ile ilgili detaylar... 

Tarım ve Orman Bakanlığı üreticilere 16 bin TL ödeme yapacak!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamaya göre zararlı organizmalarla mücadele kapsamında fındık ve meyve üreticisine maddi destek sağlayacak.

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan çiftçilere müjdeli haber! Tarımsal destek ödemeleri bugün hesaplarda! Hemen bakın

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından çiftçilere destek ödemesi müjdesi geldi. Bakanlık, 47 milyon 185 bin liralık tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına geçeceğini duyurdu.

Armas Emlak Otomotiv Tarım Ve Hayvancılık Uluslararası İthalat İhracat Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Armas Emlak Otomotiv Tarım Ve Hayvancılık Uluslararası İthalat İhracat Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Büyükçekmece'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Necmettin Özcan tarafından kuruldu.

Adana Tarım ve Sera Bahçe Fuarları 7 Kasım 2023'te kapılarını ziyaretçilerine açacak

Adana Tarım ve Sera Bahçe Fuarları 7-11 Kasım 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek. TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek fuar, sektörün yerli ve yabancı paydaşlarını bir arada buluşturacak. İşte ayrıntılar...

Tarım ve Orman Bakanlığı 45 bin 600 TL maaşla çalışacak eleman alacak! Tam 12 kadroda alım yapılacak!

Tarım ve Orman Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere 21 personel alımı yapacağını açıkladı. Alınacak personeller, en az asgari ücretin iki katı ve en fazla 4 katı maaş alacak.

Tarım ve Orman Bakanlığı en az 49 bin lira maaş ile personel alıyor! Elinizi çabuk tutun, başvurular başladı!

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı yapacağını ilan etti. Bakanlık, Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü (Ankara) bünyesinde tam zamanlı olarak görevlendirilmek üzere personel alımı yapacak.

Beyz İnşaat Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beyz İnşaat Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 14 milyon 131 bin 505,81 TL sermaye bedeli ile Mesut Doğan tarafından kuruldu.

aksaray tarım ve hayvancılık nüfusu Haberi

aksaray tarım ve hayvancılık nüfusu


Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, her yıl 22 Mart tarihinde kutlanan ‘Dünya Su Günü’ nedeniyle suların tasarruflu kullanılması yönünde çağrıda bulundu.


Nüfusunun yüzde 80’inin tarım ve hayvancılıktan geçimini sağladığı Aksaray’da ciddi su sorunlarının yaşandığına işaret eden Başkan Özkök, “Su kıtlığının işaretlerini şehrimizin her yerinde görmek mümkün. Yeraltı sularının seviyeleri hızla düşmekte, göller kaybolmakta, sulak alanlar yok olmaktadır. Bizim gibi tarımsal potansiyeli olan, istihdamının yüzde 79’unun ve nüfusunun yüzde 80’ine yakını gelirinin ve yatırımlarının tamamı tarıma dayalı olarak hızla büyüyen Aksaray için acilen dış havzalardan su kaynakları transfer etmek gibi projelere ihtiyacımız var. Bizler de üretici ve halk olarak elimizde bulunan mevcut su kaynaklarımızı, sulama sistemlerimizi, içme suyu hatlarımızı gözden geçirerek suyumuza sahip çıkmaya, tasarruflu kullanmaya ve konuyla ilgili makamların...