26 / 04 / 2024

Aksaray Topakkayaya yeni meydan

Aksaray Topakkayaya yeni meydan

Aksaray Belediyesi tarafından Topakkaya Beldesi’ne 12 bin metrekarelik bir alana yapılacak olan Kent Meydanı projesi için start verildi.

TOKİ Aksaray projesinde son dakika! 94 konutluk yeni proje için tarih belli oldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Aksaray projesi için yeni tarih belli oldu. Eskil ilçesinde yükselecek olan projede 94 konut yer alacak.

TOKİ Aksaray projesi için beklenen tarih geldi! 94 konutluk yeni proje bugün ihaleye çıkıyor!

Türkiye'nin 81 ilindeki dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aksaray'da 94 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Aksaray projelerinin ihalesi yarın! 301 konutluk iki yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aksaray projelerinin ihalesi yarın yapılacak. Söz konusu projelerde toplam 301 konut yer alacak.

TOKİ'den Aksaray'a 2 yeni proje müjdesi! Hemen bu tarihe bakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aksaray'da iki yeni proje inşa edecek. Projeler için ihale tarihi de belli oldu.

TOKİ Aksaray projeleri için start verdi! 2 yeni proje işte bu tarihte ihaleye çıkacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aksaray projeleri için start verdi. 2 yeni proje işte bu tarihte ihaleye çıkacak. Sakın kaçırmayın...

Bakan Özhaseki 'hayırlı olsun' diyerek duyurdu! Aksaray'daki 1620 dükkan teslim edildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Aksaray'da kentsel dönüşüm kapsamında yeniden inşa ettikleri 1620 dükkanlık Aksaray Yeni Sanayi Sitesi'nin hayırlı olmasını temenni etti.

TOKİ Aksaray projesi için yeni tarih belli oldu! Bu ilçeye tam 301 konutluk iki yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Aksaray Eskil projeleri 10 Kasım 2023 tarihinde ihaleye çıkacak.

TOKİ'den bu ile 270 konut ve 178 dükkanlık yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Aksaray'daki yeni projesi için start verdi. Merakla beklenen projede 270 konut, 178 dükkan ve 126 ofis yer alacak.

TOKİ Aksaray 2023 projesi için beklenen gün resmen geldi! Tam 143 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ Aksaray 2023 projesi için beklenen gün resmen geldi... Tam 143 konutluk yeni proje geliyor... İşte Aksaray TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Aksaray projesiyle 270 konut ve 178 dükkanlık yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Aksaray projesiyle 270 konut ve 178 dükkanlık yeni proje geliyor... 

TOKİ Aksaray projesi için start verdi! Sadece bir ilçeye 200 yeni iş yeri geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Aksaray Merkez'de 200 yeni iş yer inşa edecek. Aksaraylıların yüzünü güldüren projenin ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Aksaray projesi için tarih belli oldu! 229 yeni konutu kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aksaray projesiyle 229 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 27 Aralık 2022 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Aksaraylılara büyük müjde! 694 konutluk yeni proje için düğmeye basıldı!

81 ilde 250 bin yeni konut hayata geçirecek olan TOKİ, Aksaray projesi için de düğmeye bastı. TOKİ'nin Aksaray projesinde toplam 694 konut yer alacak.

Aksaray Topakkayaya yeni meydan Haberi

Aksaray Topakkayaya yeni meydan

Aksaray Belediyesi tarafından Topakkaya Beldesi’ne 12 bin metrekarelik bir alana yapılacak olan Kent Meydanı projesi için start verildi. İnşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Topakkaya Belediye Başkanı Yılmaz Akbulut, amaçlarının Topakkaya Beldesi halkına en iyi hizmeti verebilmek olduğunu söyledi. Başkan Akbulut, “Bu alanda daha önce, 89-99 yıllarında yapılmış belediye ait garajımız vardı. Geçmiş dönem içinde yapılan doğru bir uygulamaydı ancak şu an için bir verimliliği kalmadı. Şimdi buranın etrafında okulumuz, lisemiz, camimiz, çevre düzenlemesi ve pazar alanımız var. Bu da burada görüntü kirliliği oluşturuyor. Biz burayı yıkarak yeni bir proje yaptık. Proje kapsamında burası devası bir kent meydanı haline getireceğiz. Camimizle de bu meydanı bütünleştireceğiz. Şu anda projeler hazırlanıyor. İnşallah Haziran seçimlerinden önce burası hazır olacak. Kent Meydanı’mızın içinde hem okul...