24 / 04 / 2024

Aksarayda gerçekleşen 40 proje

Aksarayda gerçekleşen 40 proje

Ulaşımda büyük dönüşüm hamlesini başlattık... Projelerimizi köy mantığıyla değil büyük şehir mantığıyla gerçekleştiriyoruz. Bu anlamda şehrimizin ulaşım sıkıntılarına, geleceğe dönük köklü çözümler üretiyoruz ve gerçekleştiriyoruz.

TİM açıkladı! Kasım'da otomotiv endüstrisi en fazla ihracat gerçekleştiren sektör oldu

Otomotiv endüstrisi, geçen ay en fazla ihracat yapan sektör olarak gerçekleşti. Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından açıklanan veriler ve haberin ayrıntıları...

ABD'de bekleyen konut satış rakamları 22 yılın en düşük seviyesinde gerçekleşti

ABD'de bekleyen konut satış rakamları endeksi, ekim ayında yüzde 1,5 düşerek 2001'den bu yana en düşük seviyesini gerçekleştirdi. İşte haberin ayrıntıları...

ÇAYKUR bu yıl 591 bin tonu aşkın yaş çay alımı gerçekleştirdi

ÇAYKUR, 10 Mayıs 2023'te ve 26 Ekim 2023'te gerçekleşen 2023 sezonunda 591 bin 530 ton 686 kilogram yaş çay alımı yaptı. İşte habere dair ayrıntılar...

İstanbul'da tüm zamanların en yüksek günlük su tüketimi gerçekleşti!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, mega kent İstanbul'da dün 3 milyon 550 bin 435 metreküp ile tüm zamanların en yüksek günlük su tüketimi gerçekleşti.

Mobilya, kağıt ve orman ürünlerinde tüm zamanların en yüksek mayıs ayı ihracatı gerçekleştirildi!

Mobilya, kağıt ve orman ürünleri sektörü geçen ay gerçekleştirdiği 731 milyon dolarlık ihracatla tüm zamanların en yüksek mayıs ayı ihracatına imza attı.

Türkiye'den Kazakistan'a tüm zamanların en yüksek ihracatı gerçekleşti!

Türkiye, Kazakistan'a 727 milyon 450 bin dolarla tüm zamanların en yüksek ocak-mayıs ihracatını yaptı. Kazakistan'a bu dönemde en fazla ihracatı, 164 milyon 768 bin dolarla hazır giyim ve konfeksiyon sektörü gerçekleştirdi.

Türkiye'de geçen ay 287 bin gayrimenkul satış işlemi gerçekleştirildi! İlk sıradaki il yine şaşırtmadı!

Açıklanan resmi rakamlara göre Türkiye genelinde geçen ay 287 bin 59 gayrimenkul satış işlemi gerçekleştirildi ve bu satışlardan 5 milyar 221 milyon 100 bin 611 lira tapu harcı geliri elde edildi.

O devlet kurumu tarihinin en büyük personel alımını gerçekleştirecek! Lise mezunu olmanız yeterli!

Gazi Üniversitesi rekor sayıda personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Personel alımı ilanına göre Gazi Üniversitesi, en az lise mezunu kişiler içerisinden personel alımı gerçekleştirilecek.

Parasını bakıra yatıran yaşadı! 7 ay sonra bir ilk gerçekleşti!

Bakır fiyatlarında 7 ay sonra bir ilk gerçekleşti. Dünya piyasaları için en önemli emtialardan olan bakır fiyatlarının haziran ayından bu yana ilk kez 9 bin doları aştığı gözlendi.

Borsada son yılların en büyük halka arzı gerçekleştirildi

Borsa İstanbul'da iki şirketin halka arz süreci tamamlandı. Ahlatçı Doğal Gaz'ın halka arzında rekor talep gelirken, Tera Yatırım da 165 milyon TL'lik halka arz gerçekleştirdi.

Dolar için korkutan rakam resmen belli oldu! Analistler açıkladı! Bu rakam gerçekleşirse, altın batar! Çok acil bakın

Dolar endeki 20 yılın en yüksek seviyelerinde işlem görüyor. Bu durum karşısında analisteler dolar için korkutan rakamı resmen açıkladı. Bu rakam gerçekleşirse, altın batar! Çok acil bakın!

En büyük ikinci DeFi hırsızlığı: 320 milyon dolarlık kripto saldırısı gerçekleştirildi!

Ethereum ve Solana blokzincirlerini birbirlerine bağlayan Wormhole prokotolünde siber saldırı gerçekleştirildi. En büyük ikinci DeFi hırsızlığı olarak belirtilen olayda 320 milyon dolarlık kripto saldırısı gerçekleştirildi.

Ziraat Bankası'nın gayrimenkul satışlarını Turyap gerçekleştirecek!

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul pazarlama şirketleri arasında yer alan Turyap, Ziraat Bankası'nın gayrimenkul satışlarını gerçekleştirecek.

Aksarayda gerçekleşen 40 proje Haberi

Aksarayda gerçekleşen 40 proje

"Ulaşım Master Planı"mız çerçevesinde yolları genişletiyor, asfaltlıyor, yeni yollar açıyor; modern sinyalizasyon sistemleri, yeni kavşak ve refüj uygulamalarımızla trafik akışını rahatlatıyoruz... 

Bu anlamda; Şehrimize kazandırdığımız Ulu Cami önü, Hükümet Meydanı, Medaş yanı ve Coğlaki Mahallesindeki yol genişletme ve trafiğe açma çalışmalarımızla 1 gecede açmış olduğumuız yol ağını etkin biçimde kullanmaya başladık...  


Ziraat Caddesi, Cumhuriyet, Alparslan Türkeş, Atatürk ve Selçuklu Bulvarları ile Büyük Bölcek, Dağılgan-Hürriyet Yolları ve Sanayi Girişi gibi şehrin önemli güzergâhları üzerindeki onlarca noktada gelişmiş şehirler düzeyinde yeni kavşaklar yaptık, modernize etik. led ışıklı yeni sinyalizasyon sistemleri ve dekoratif aydınlatmalarla donatarak Aksaray trafiğine nefes aldırdık... 

Ayrıca, halkımıza daha konforlu hizmet sunmak adına "Yeni Ulaşım Modeli" kapsamında aldığımız 60 yolcu kapasiteli, engellilere özel donanımlı, 150 yeni otobüsle Aksaray'ın ulaşımında yeni bir...