28 / 03 / 2024

Akşehir Bölge Hastanesi ne zaman bitecek

Akşehir Bölge Hastanesi ne zaman bitecek

Akşehir Bölge Hastanesinin Nisan ayı başında açılması bekleniyor. Bölge hastanesinin açılmasıyla birlikte şu anda Akşehirlilere 60 yılı aşkın bir süredir sağlık hizmeti veren mevcut Akşehir Devlet Hastanesi ne olacağı merak konusu.

KİPTAŞ, Başakşehir Sular Vadisi 2. ve 3. Bölge'deki restoran ve kafeterya alanlarını kiraya veriyor! 

KİPTAŞ İstanbul Konut İmar Plan Turizm Ulaşım San. ve Tic. A.Ş., Başakşehir Sular Vadisi 2. ve 3. Bölge'de yer alan restoran ve kafeterya alanlarını kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Türkistan Bölge Hastanesi inşaatı 2022'de bitecek!

Türk firması YDA Group tarafından Kazakistan'da inşa edilen Türkistan Bölge Hastanesi'nin yapımı 2022'de tamamlanacak. 

Şırnak'ta bölge hastanesi inşaatı mecliste!

HDP Şırnak Milletvekili Hasan Özgüneş, Şırnak'ta inşa edilecek bölge hastanesinin bir an önce yapılmasını talep etti.

Samsun Bafra Bölge Hastanesi inşaatı çürümeye terk edildi!

Samsun’un Bafra ilçesinde 1997'de yöre halkının bağışlarıyla kaba inşaatı yapılan Bafra Bölge Hastanesi çürümeye terk edildi.

Rakamlarla Başakşehir Şehir Hastanesi!

"Dünyanın en büyük sismik izolatörlü binası" olan Başakşehir Şehir Hastanesi geçtiğimiz günlerde tam kapasite olarak hizmete açıldı. İşte Rakamlarla Başakşehir Şehir Hastanesi...

Başakşehir Şehir Hastanesi 21 Mayıs'ta açılacak!

Sağlık alanında yapılan yatırımlar hakkında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilk bölümü daha önce açılan Başakşehir Şehir Hastanesi'nin ikinci kısmının 21 Mayıs'ta açılacağını söyledi.

Can Ataklı'dan Başakşehir Şehir Hastanesi'nin yol yapımına ilişkin açıklama! 

Can Ataklı, Ekrem İmamoğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin  Başakşehir Şehir Hastanesi'nin yol yapımını sürdürmemesine ilişkin açıklamalarda bulundu...

Başakşehir Şehir Hastanesi dünyanın en büyük sismik izolatörlü binası olacak!

Rönesans Holding Mühendislik Grup Başkanı Serdar Binzet yaptığı açıklamada, "Başakşehir Şehir Hastanesi dünyanın en büyük sismik izolatörlü binası olacak" dedi.

Başakşehir Şehir Hastanesi yıl ortasında hizmete girecek!

Türkiye’nin en büyük 3. Sağlık yatırım projesi özelliğine sahip olan Başakşehir Şehir Hastanesi’nde inşaat çalışmaları devam ediyor. Başakşehir Şehir Hastanesi ne zaman açılacak?

Başakşehir Şehir Hastanesi ne zaman açılacak?

Tamamlandığında dünyanın en büyük hastaneleri arasında yer alacak olan Başakşehir Şehir Hastanesi ne zaman açılacak? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

Başakşehir Şehir Hastanesi ne zaman açılacak?

Tamamlandığında dünyanın en büyük hastaneleri arasında yer alacak olan Başakşehir Şehir Hastanesi'nin inşaatı devam ediyor. Peki Başakşehir Şehir Hastanesi ne zaman açılacak?

Başakşehir Şehir Hastanesi'nde sona doğru!

Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Hüseyin İnceöz, sağlık tesisinin farklı branşlarda 8 hastaneyi bünyesinde barındıran Başakşehir Şehir Hastanesi'nin yapımında son 1 yıla girildiğini söyledi.

Başakşehir Şehir Hastanesi, İstanbul’u sağlığın başkenti yapacak!

Başakşehir Şehir Hastanesi, 2020 yılında açılacak. Hastane açıldığında, İstanbul ve Türkiye’yi sağlıkta “merkez” haline getirirken, 2 bin 68 adet sismik izolatörle “Dünyanın En Büyük Sismik İzolatörlü Binası” unvanına da sahip olacak...

Akşehir Bölge Hastanesi ne zaman bitecek Haberi

Akşehir Bölge Hastanesi ne zaman bitecek


Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılan Akşehir Bölge Hastanesinin Nisan ayı başında açılması bekleniyor.  Bölge hastanesinin açılmasıyla birlikte şu anda Akşehirlilere 60 yılı aşkın bir süredir sağlık hizmeti veren mevcut Akşehir Devlet Hastanesi ne olacağı merak konusu. Yıllardır Akşehir Sağlık Kurumları Kurma ve Yaşatma Derneği'nde yönetici ve üye olarak görev yapan Eczacı Şemsettin Güneş, mevcut Akşehir Devlet Hastanesi'nin, Akşehir halkı tarafından yapıldığını, her taşında Akşehirlinin alın teri olduğunu belirterek, Akşehirliye iki hastanenin çok görülmemesini ifade etti. 


Güneş, 1950'li yıllarda belediye hastanesi olarak açılan ve sonrasında devlete devredilen Akşehir Devlet Hastanesi'nin taşınmayıp aynen devam etmesini, yeni hastanenin ise ikinci bir hastanesi olarak açılmasının uygun olacağını dile getirdi. 


Rasyonel...