26 / 04 / 2024

Akşehir cadde düzenleme çalışmaları

Akşehir cadde düzenleme çalışmaları

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası ile ilçelerde başlattığı yatırımlar kapsamında Akşehir’de ana cadde düzenleme çalışmasını sürdürüyor.

Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkanları 24 ay 0 faiz fırsatıyla satışa çıkıyor!

Başakşehir Belediyesi’nin sosyal konut projesi olarak hayata geçirilen Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkânları 30 Ekim tarihinde satışa çıkıyor. Konumu itibariyle bölgede ticaretin yeni merkezi olacak toplam 37 mağaza ve dükkân, açık artırma usulüyle satışa çıkarılacak.

Referans Başakşehir Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sevindiren gelişme!

Referans Başakşehir Vadi projesinde çalışmalar tamamlanıyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt projede yer alan konutların kısa süre içerisinde hak sahiplerine teslim edileceğini dile getirdi.

Referans Başakşehir Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Referans Başakşehir Vadi projesi KİPTAŞ ve Kiler GYO ortaklığında inşa ediliyor. Peki projede son durum ne? KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt konuya ilişkin açıklama yaptı...

Büyükşehir belediyelerinin imar yetkilerine düzenleme!

Büyükşehir belediyelerinin imar yetkilerine yeni düzenleme mi geliyor? AK Parti’nin üzerinde çalışmalar sürdürdüğü yeni yerel yönetimler düzenlemesi kapsamında, büyükşehir belediyelerinin imar yetkileri yeniden düzenlenebilir...

KİPTAŞ Referans Başakşehir Kentsel Dönüşüm projesinde sona gelindi!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, 168 adet birimde devam eden Referans Başakşehir Projesi'nde gelinen son aşama hakkında sosyal medya üzerinden bilgi verdi. 

KİPTAŞ Referans Başakşehir Kentsel Dönüşüm projesinde son durum ne?

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, 150 adet birimde devam eden Referans Başakşehir Projesi'nde yüzde 75 fiziki ilerleme kaydedildiğini dile getirdi. 

Başakşehir Avrasya Cadde dükkanları satışa çıkıyor!

Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin tam karşısında hayata geçirilen TEM Avrasya Cadde dükkanları, bugün saat 15:00'da satışa çıkıyor.

Başakşehir Avrasya Cadde dükkanları 1 Kasım'da satışta!

Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin tam karşısında yükselen Başakşehir Avrasya Cadde dükkanları 1 Kasım'da açık artırma usulü ile satışa sunuluyor...

Başakşehir'e dört yeni metro hatları geliyor! 

Ak Parti İBB Başkan Adayı Binali Yıldırım, Başakşehir'de Organize Sanayi Bölgesindeki bir sanayi sitesini ziyaret etti. Vatandaşları pazar günü sandık başına çağıran Yıldırım, işçilerle sohbet ederek yeni projelerinden bahsetti. 

Başakşehir 3.Cadde AVM 2018 değerleme raporu!

Deniz GYO'nun portföyünde yer alan Başakşehir 3.Cadde AVM'deki 52 adet bağımsız bölüme ilişkin hazırlanan 2018 yılsonu değerleme raporu yayınladı...

Serhat Metalürji Döküm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Serhat Metalürji Döküm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

3. İstanbul Başakşehir’e 3 ödül birden!

İstanbul’un değerlenen bölgelerinden Başakşehir’in en büyük karma projesi 3. İstanbul Başakşehir, International Property Awards 2018’den 3 ödülle döndü.

Kartal Kordonboyu Kavşak Düzenleme Projesi imar planı askıda!

İstanbul Kartal İlçesi, Kordonboyu Mahallesi, 9051 ada, 1 parsel Önü Kavşak Düzenleme Projesine ilişkin imar planı askıya çıktı...

Akşehir cadde düzenleme çalışmaları Haberi

Akşehir cadde düzenleme çalışmaları

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası ile ilçelerde başlattığı yatırımlar kapsamında Akşehir’de ana cadde düzenleme çalışmasını sürdürüyor.Yeni Büyükşehir Yasası kapsamında tüm ilçelerde prestij caddeler kazandıracak olan Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya’nın en büyük ilçelerinden olan Akşehir’de ana cadde düzenleme çalışmasını sürdürüyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Yeni Büyükşehir Yasası ile Konya’nın tüm ilçelerinde başlattıkları yatırım atağının şehrin topyekün kalkınmasını sağlayacağını söyledi. 28 ilçe merkezindeki yollar için yapılan ihale tutarının 160 milyon lira olduğunu hatırlatan Başkan Akyürek, yeni mahalle olan köy yolları için yapılan ihale tutarının ise 100 milyon lira olduğunu dile getirdi.


AKŞEHİR’E YAKIŞAN CADDELER

Konya’nın en önemli ilçelerinden olan Akşehir genelinde 100 kilometreden fazla yol yapımı ve bakımı yapılacağını kaydeden Başkan Akyürek, şehir merkezinde 6 kilometre uzunluğunda ana cadde düzenlemesi...