19 / 04 / 2024

Akşehir Özel Park Hayat Hastanesi açılış

Akşehir Özel Park Hayat Hastanesi açılış

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Konya’nın Akşehir ilçesinde yapımı tamamlanarak hizmete giren 100 yatak kapasiteli özel bir hastanenin açılışını yaptı .

Huzzak Loft X Başakşehir lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje! 

Huzzak Loft X Başakşehir projesinde lansmana özel fiyatlarla konut satışları başladı. Peki Loft X Başakşehir'de konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Ebruli Başakşehir Projesi'nin lansmanı yapıldı! Lansmana özel 60 ay vade fırsatıyla satışta! 

Başakşehir Belediyesi güvencesi ve Ebruli İnşaat tarafından inşa edilecek Ebruli Başakşehir projesinin lansmanı yapıldı. 728 konuttan oluşan projede lansmana özel 60 ay vade fırsatıyla satışlar başladı. 

Başakşehir Atatürk Olimpiyat Parkı 1. Etap 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Atatürk Olimpiyat Parkı 1. Etabı 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Ziya Gökalp Mahallesi 33 Metrelik Yolun Batısındaki Park Alanının Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Başakşehir imar uygulaması askıya çıktı!

İstanbul İli Başakşehir İlçesi Tatarcık Mahallesini de Kapsayan Özel Proje Alanına İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulaması askıya çıktı.

Emlak Konut GYO Başakşehir'de 204 ticari ünite için tadilat yapı ruhsatı aldı!

Emlak Konut GYO projelerinden "İstanbul Başakşehir Kayabaşı Rekreasyon Alanı Ticaret ve Bölge Parkı İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi" kapsamında,  toplam 204 ticari ünite için tadilat yapı ruhsatları alındı.

Başakşehir'deki TOKİ arazisinin imarı değiştirildi mi?

TOKİ kendi mülkiyetindeki 6 bin 300 metrekarelik parsel için imar planını değiştirdi. Başakşehir’deki TOKİ arazisi, “özel sağlık tesisi” alanı yapıldı.

Başakşehir’deki 5.7 milyon metrekarelik alan Kanal İstanbul için özel proje alanı ilan edildi!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Tatarcık Bölgesi “Özel Proje Alanına” İlişkin 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği, 1/5000 Ölçekli Nazım Ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi inşaatında görev alan işçilerden mesaj!

Rönesans Sağlık Yatırım ve Japon Sojitz ortaklığı ile Kamu Özel İş Birliği modeliyle hayata geçirilen Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nin yapımında çalışan işçiler, duygusal bir video mesajı yayınladı.

Başakşehir Park Mavera 4 Lounge fiyat listesi! 

Başakşehir'de inşa edilen Park Mavera 4 Lounge projesinde daire teslimleri 2022'de yapılacak. 4 blok olarak yükselen proje Başakşehir'in merkezinde yer alıyor. Peki Park Mavera 4 Lounge'da daire fiyatları ne kadar? İşte Başakşehir Park Mavera 4 Lounge dairelerinin fiyatları...

Bahçeşehir Park Mavera 4 Lounge teslim tarihi!

Başakşehir'de Park Mavera 1-2-3 projelerini hayata geçiren Makro İnşaat, şimdi de Park Mavera 4 Lounge projesine başlıyor. Projenin ön talep döneminde yüzde 55 oranında satış yapıldı. İşte Park Mavera 4 Lounge teslim tarihi...

Akşehir'de metruk binalar için özel yıkım ekibi isteği!

Akşehir'in merkezindeki metruk binaların yıkılıp temizlenmemesi can ve mal kaybı açısından tehlikeye neden oldu. Bu binaların uyuşturucu ile mücadele konusunda görevlilerin işlerini zorlaştırdığını belirten vatandaşlar binaların biran önce yıkılmasını istedi.

Kayaşehir - Olimpiyat Parkı Tramvay Hattı imar planı askıda!

Başakşehir İlçesi, Kayaşehir - Olimpiyat Parkı Tramvay Hattı Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 22.07.2016 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Akşehir Özel Park Hayat Hastanesi açılış Haberi

Akşehir Özel Park Hayat Hastanesi açılış

Akşehir İstasyon Caddesi üzerindeki Özel Park Hayat Hastanesi’nin açılış törenine Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Konya Valisi Muammer Erol, afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Ak Parti Konya Milletvekilleri Mustafa Baloğlu, Hacı AHMET ÖZDEMİR, Konya İl sağlık Müdürü HASAN Küçükkendirci, Akşehir Kaymakamı Yalçın Sezgin, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Akşehir ilçe protokolü, çevre ilçe belediye başkanları, kamu kurum müdür ve amirleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.


Bakan Eroğlu yaptığı konuşmada, “Akşehir Park Hayat Hastanesi çok değerli kadrosu ile birlikte güzel hizmetler verecek, şifaya vesile olacak. Çok değerli sağlık personeli, doktorlarımızı, hemşirelerimizi, sağlık elemanlarımızı yürekten kutluyorum. Özellikle tabi buradaki binanın inşaatını görünce, hem de teknolojiyi görünce hayran kaldım. Hayırlı olsun, uğurlu olsun. Tabi gerçekten bu...