26 / 04 / 2024

Aksigorta ücreti

Aksigorta ücreti

Aksigorta, Ev - Eşya Sigortası ürünü kapsamında verdiği Beşi Bir Yerde Asistans Hizmetlerini müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda genişleterek yeniledi. Aksigorta ile ev ve eşyalar tam koruma altında.

Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı TOKİ başvuru ücreti!

Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı TOKİ başvuru ücreti minimum 4 bin TL olarak belirlendi. Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği projede 180 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Refinansman ücreti yasal mı?

Kullanılmış bir kredinin daha avantajlı faiz oranlarına sahip başka bir banka kredisi kullanılarak kapatılmasına refinansman deniyor. Peki, refinansman ücreti yasal mı?

Konut kredisi yeniden yapılandırma ücreti iadesi dilekçesi!

Kullanmış olduğunuz kredinin yeniden yapılandırması işlemi için banka sizden yapılandırma ücreti talep ettiyse bu ücret geri alınabiliyor. İşte, konut kredisi yeniden yapılandırma ücreti iadesi dilekçesi!

Geçit hakkı davası vekalet ücreti 2015!

Taşınmazından genel yola çıkmak için yeterli geçidi bulunmayan malik, tam bir bedel karşılığında bir geçit hakkı tanınmasını komşularından isteyebiliyor. Peki, geçit hakkı davası vekalet ücreti 2015 ne kadar?

2015 yılı kapıcı asgari ücreti!

Apartmandaki temizlik ve bakım gibi işler kapıcılar tarafından görülüyor. Peki, kapıcının gördüğü işlere karşılık olarak kapıcıya ne kadar maaş verilir? 2015 yılı kapıcı asgari ücreti ne kadar? İşte kapıcı maaşları 2015..

Cins tashihi ücreti 2015!

Bir taşınmaz malın mevcut durumunun değişmesi halinde, tapu üzerinde de bu değişikliğin yapılması için cins tashihi yapılıyor. Bu işlem için belli oranlarda ücret ödeniyor. Peki, cins tashihi ücreti 2015 ne kadar?

Balıkesir Gönen TOKİ Konutları başvuru ücreti!

TOKİ Balıkesir Gönen'de ödemeler 180 ay vade seçeneğiyle yapılabiliyor. Projede daire fiyatları 64 bin 113 TL'den başlıyor. Peki Balıkesir Gönen TOKİ Konutları başvuru ücreti ne kadar?

Zonguldak Çaydeğirmeni TOKİ 3. Etap başvuru ücreti!

Zonguldak Çaydeğirmeni TOKİ 3. Etap başvuru ücreti konut tiplerine bağlı olarak değişiyor. Talep örgütlemesi yöntemiyle geliştirilen projede 147 adet daire satışa sunuluyor.

İpotek fekki ücreti dilekçe örneği!

Konut kredisi kullanarak ev sahibi olanların, kredi ödemesinin bitmesi halinde konut üzerindeki ipoteğin kaldırılması gerekiyor. İşte, ipotek fekki ücreti dilekçe örneği!

Manisa Salihli Durasıllı TOKİ başvuru ücreti!

Manisa Salihli Durasıllı TOKİ başvuru ücreti 4 bin TL olarak belirlendi. Tamamı 2+1 dairelerden oluşan projede satış ve başvuru işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor.

İpotek fekki ücreti yasal mı?

Bankalar konut kredisi geri ödemelerinin sonunda ipoteğin fekki işlemi içinde tüketiciden belli bir ücret talep edebiliyor. Peki, ipotek fekki ücreti yasal mı?

İpotek fekki ücreti ne kadar?

Konut kredisinin tamamının ödenmesi halinde, konut üzerindeki ipoteğin kaldırılması için ipotek fek yazısı alınması gerekiyor. Peki, ipotek fekki ücreti ne kadar?

İpotek fekki ücreti itiraz dilekçesi!

Konut kredisinin borcunun tamamının ödenmesi halinde gayrimenkul üzerindeki ipotek kaldırılabiliyor. Peki, bu süreçte ipotek fekki ücreti ödenir mi? İşte, ipotek fekki ücreti itiraz dilekçesi!

Aksigorta ücreti Haberi

Aksigorta ücreti

Apartmanın ortak kullanım alanlarında oluşan hasarlardan, sigortalıların komşularına verebileceği maddi hasarlara, ücretsiz çilingir ve camcı hizmetlerinden ambulansa pek çok konuda güvence sunan Aksigorta Ev-Eşya Sigortası, asistans hizmetlerine eklediği yeni avantajlarla müşterilerinin konfor alanını daha da genişletti.


KÜÇÜK VURUK, YANIK, ÇİZİK VE DELİKLER KEYİF KAÇIRAMAYACAK


Mobilya, koltuk, kanepe, kapı, pencere, dolap, masa, komodin gibi eşyalarda meydana gelebilecek küçük ölçekli vuruk, kopuk, yanık, delik ve çizik gibi hasarların, ahşap ve laminant parkeler üzerinde olabilecek vuruk, kırık, yanık ve deliklerin, mermer, granit, traverten malzemeler üzerindeki küçük göçük, kopuk ve deliklerin ücretsiz onarım teminatlarının eklendiği Aksigorta Ev-Eşya Sigortası, döşeme ve halıları da koruma alanına dahil etti. Deri ve vinil döşeme kanepe, koltuk, sandalye, büfe gibi eşyalar üzerinde meydana gelebilecek yırtık, çatlak ve çizikler ile makine...