24 / 04 / 2024

Aksoy Holding istanbul projeleri

Aksoy Holding istanbul projeleri

Aksoy Holding CEO'su Batu Aksoy,önümüzdeki yıllarda İstanbul'daki arsalarını değerlendirecek projeler yapabileceklerini söylüyor. Aksoy İstanbul'da 2017 ortasından itibaren farklı konseptte bir proje geliştirebileceklerini belirtiyor.

Aksoy Holding gayrimenkul sektöründe büyümeyi hedefliyor!

Aksoy, Bodrum Tilkicik Koyu’nda 250 milyon $ yatırımla hayata geçireceği Epique Island projesiyle iddialı. 75 lüks villa, 150 yat kapasiteli marina ve 50 süitli otelden oluşan projede villalar 2017’de, otel ve marina 2018’de hizmete girecek.

Aksoy Holding'in Jacksonville, Miami ve Brooklyn’deki projelerinin değeri 800 milyon dolar! 

Aksoy Holding, ABD gayrimenkul piyasasına Florida ile giriş yaptı. Peki şirketin nerelerde projesi var? İşte ayrıntılar...

No 27 Residence ve Stüdyo House geliyor! Özyurtlar Holding'ten İstanbul'a 2 yeni proje! 

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün köklü markası Özyurtlar Holding,  iki yeni proje için düğmeye bastı. Beylikdüzü’ndeki ‘No 27 Residence’ ve Ispartakule’deki ‘Stüdyo House’ daire ve ticari alanlar olmak üzere karma projeler şeklinde hayata geçiriliyor. İşte ayrıntılar...

Peker Holding İstanbul’un kalbine yeni bir ofis projesi daha ekliyor!

Bomonti Business Center gibi İstanbul’a kazandırdığı iş merkezleri ile dikkat çeken Peker Holding, Maslak’ın kalbine yeni bir proje ekliyor. İşte detaylar!

Kalyon Holding'ten İstanbul Havalimanı'na 8 milyar avroluk yatırım! 

Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu, İGA'daki yeni ortaklık yapısıyla ilgili konuştu ve buradaki yatırımlarını değerlendirdi...

Kalyon Holding'in İGA İstanbul Havalimanı’ndaki payı yüzde 55'e yükseliyor!

Kalyon Holding'in Cumhuriyet tarihinin en büyük projeleri arasında yer alan İGA İstanbul Havalimanı’ndaki payı yüzde 55 oranına yükseliyor.

Kalyon Holding İstanbul Havalimanı'ndaki hisse payını arttırdı

Kalyon Holding İGA İstanbul Havalimanı’ndaki payını yüzde 55’e çıkarma kararı aldı. İstanbul Havalimanı ortaklarından Limak Yatırım Holding ve Mapa İnşaat, geçtiğimiz günlerde hisselerini diğer ortaklara satmak için anlaşmaya varmıştı.

Metal Yapı'nın acı günü! Hamdi Aksoy vefat etti!

Metal Yapı Holding'in kurucularından ve Onursal Başkanı Hamdi Aksoy, hayatını kaybetti.

Jyn Holding As Merkezi Norveç İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Jyn Holding As Merkezi Norveç İstanbul Merkez Şubesi Bayrampaşa’da 70 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Vatansever tarafından açıldı.

The Ritz-Carlton Residences, Bodrum'da izole lüks yaşamla tanışın!

Bodrum Yalıkavak Tilkicik Koyu'nda yer alan Aksoy Holding tarafından inşa edilen The Ritz-Carlton Residences, izole yaşamın kapılarını aralıyor.

Arzu Aksoy: Olası İstanbul depremine karşı hazırlıklı olunmalı!

Afet Eğitim Merkezi Eğitim Sorumlusu Arzu Aksoy yaptığı açıklamada olası İstanbul depremine karşı hazırlıklı olunması çağrısında bulundu.

Aksoy Holding ve Marriott International'dan Bodrum'da dev iş birliği!

2021’de faaliyete başlayacak The Ritz-Carlton Residences, Bodrum, Marriott International’ın Avrupa, Ortadoğu ve Afrika bölgelerindeki ilk bağımsız (herhangi bir otele bağlı olmayan) rezidans projesi oldu.

Rönesans Holding, İstanbul'a 2 yeni sahra hastanesi inşa edecek!

Rönesans Holding, İstanbul Yeşilköy ve Sancaktepe'ye iki sahra hastanesi inşa edecek.

Babacan Holding Kanal İstanbul güzergahından 600 dönüm arazi toplamış!

Babacan Holding’in çılgın proje Kanal İstanbul güzergahı henüz açıklanmadan bölgeden arazi toplamaya başladığı, güzergah açıklandığında ise 600 dönüm büyüklüğünde araziyi bünyesinde toplamış olduğu belirtildi.

Aksoy Holding istanbul projeleri Haberi

Aksoy Holding istanbul projeleri

Türkiye'nin önde gelen holdinglerinden biri olan Aksoy Holding, turizm ve gayrimenkul sektörlerinde büyüme karan çerçevesinde yeni yatırımlar planlıyor. Geçtiğimiz haftalarda Bodrum Tilkicik Koyu'nda geliştirilen ultra lüks Epique Island projesini açıklayan Aksoy Holding CEO'su Batu Aksoy, bu yatırımın ardından önümüzdeki yıllarda İstanbul'daki arsalarını değerlendirecek projeler yapabileceklerini söylüyor, istanbul'da 2017 ortasından itibaren farklı konseptte bir proje geliştirebileceklerini belirten Aksoy, "İstanbul'un içinde ama biraz kaçış alanı olacak, Rumeli Feneri'ne doğru hafta sonu kaçma yerleri, geniş bahçeli yerler yapmayı planlıyoruz. Bu projemiz araba ile istanbul'a 45 dakika mesafeli yerlerde olabilir. Örneğin Şile tarafı da olabilir" diyor. 


Epik markası ile yeni projelerine devam edebileceklerini ya da başka marka yaratabileceklerini söyleyen Batu Aksoy, Aksoy Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı olarak üç yıl içinde halka açılabileceklerini de vurguluyor. 


2017 yazına...