20 / 04 / 2024

Aksoy Holding nerelerde proje yapacak

Aksoy Holding nerelerde proje yapacak

Aksoy, Bodrum Tilkicik Koyu’nda 250 milyon $ yatırımla hayata geçireceği Epique Island projesiyle iddialı. 75 lüks villa, 150 yat kapasiteli marina ve 50 süitli otelden oluşan projede villalar 2017’de, otel ve marina 2018’de hizmete girecek.

Aksoy Holding'in Jacksonville, Miami ve Brooklyn’deki projelerinin değeri 800 milyon dolar! 

Aksoy Holding, ABD gayrimenkul piyasasına Florida ile giriş yaptı. Peki şirketin nerelerde projesi var? İşte ayrıntılar...

Abdullah Günhan Aksoy kimdir? Hangi bölümden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı?

Abdullah Günhan Aksoy hangi üniversiteden mezun oldu? Nerelerde çalıştı? Çuhadaroğlu Metal Sanayi ve Pazarlama A.Ş’de hangi alanda görev alıyor? İşte detaylar...

Metal Yapı'nın acı günü! Hamdi Aksoy vefat etti!

Metal Yapı Holding'in kurucularından ve Onursal Başkanı Hamdi Aksoy, hayatını kaybetti.

The Ritz-Carlton Residences, Bodrum'da izole lüks yaşamla tanışın!

Bodrum Yalıkavak Tilkicik Koyu'nda yer alan Aksoy Holding tarafından inşa edilen The Ritz-Carlton Residences, izole yaşamın kapılarını aralıyor.

Aksoy Holding ve Marriott International'dan Bodrum'da dev iş birliği!

2021’de faaliyete başlayacak The Ritz-Carlton Residences, Bodrum, Marriott International’ın Avrupa, Ortadoğu ve Afrika bölgelerindeki ilk bağımsız (herhangi bir otele bağlı olmayan) rezidans projesi oldu.

Aksoy Holding'ten 200 milyon euroluk otel ve marina projesi!

200 milyon euro yatırımla Bodrum’da 75 villadan oluşan lüks 'Epique Island' projesini hayata geçiren Aksoy Holding’in CEO’su Batu Aksoy, yeni yatırımları açıkladı.

Bodrum'un lüks villaları Çin'i fethetti!

Aksoy Holding CEO'su ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Batu Aksoy, Aksoy Holding'in yeni projelerini anlattı. Aksoy, gayrimenkul 10 yılda 500 milyar dolarlık yatırım yaptıklarını söyledi.

Bodrum'daki Epique Island projesine 30 milyon TL'lik peyzaj!

Aksoy Holding, Epique Island projesinin peyzaj bütçesi ile dikkat çekiyor. Epique Island'da 30 milyon TL'lik peyzaj ihalesi yapıldı.. 

Epique Island, Aksoy Holding’in en önemli gündemi!

Akaryakıt-enerji, turizm-gayrimenkul ve uluslararası ticaret sektörlerinde faaliyet gösteren Aksoy Holding'in Bodrum’da hayata geçirdiği Epique Island projesi şu anda gündemindeki en önemli proje...

Epique Island’a otel ve marina geliyor!

Aksoy Holding, Bodrum Tilkicik Koyu’ndaki Epique Island projesinin ikinci ayağında da otel ve marina yapmayı planlıyor.

Epique Island'ın yüzde 75'i tamamlandı!

Aksoy Holding'in Bodrum Tilkicik Koyu'nda hayata geçirdiği Epique Island'ın yüzde 75'i tamamlandı...

Epique Island'da metrekaresi 7 bin euro!

Aksoy Holding'in Bodrum-Tilkicik Koyu'nda doğal bir yarımada üzerindeki son yatırımı Epique Island, 200 milyon euro yatırıma mal olacak. Projenin 6 milyon euro'luk kısmı peyzaj çalışmaları için ayrıldı. Villalar, konumuna göre metrekaresi yaklaşık 7 bin euro seviyesinden değer görüyor.

Epique Island Bodrum 2018'de teslim edilecek!

Aksoy Holding, gayrimenkule içinde 75 lüks villa, 50 süit odalı butik oteli olan Epique Island projesiyle giriş yapmıştı. Epique Island Bodrum 2018'de teslim edilecek.

Aksoy Holding nerelerde proje yapacak Haberi

Aksoy Holding nerelerde proje yapacak

Aksoy Holding, gayrimenkul ve turizm sektöründe büyüme planları yapıyor. 1992 yılında açtığı Conrad İstanbul Bosphorus’u 65 milyon dolara yenileyen Aksoy Holding, Bodrum Tilkicik Koyu’ndaki  Epique Island projesini 2017’den itibaren kademeli olarak hayata geçirecek. 126 dönüm üzerine yapılan proje 75 lüks villa, 150 yat kapasiteli marina, 50 süitlik butik otelden oluşuyor. 250 milyon dolar  yatırımın yapılacağı projede villalar 2017 yazında, otel ve marina 2018’de hizmete girecek.

Epique ile devam ederiz

Aksoy Holding CEO’su ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Batu Aksoy ve Yönetim Kurulu Üyesi Banu Aksoy Tarakçıoğlu, Epique Island ve diğer yatırımlarıyla ilgili bilgi verdi. Batu Aksoy, İstanbul’da da şehir içinde ama tatil lüksü sunacak projeler hedeflediklerini söyledi. Sarıyer, Tarabya ve Rumelikavağı gibi yerlerde arazileri olduğunu kaydeden Aksoy, “2017 ortası gibi İstanbul’da...