16 / 04 / 2024

aksu ve kepez çevre yolu çalışması

aksu ve kepez çevre yolu çalışması

AKP Milletvekili Sadık Badak, Antalya Gazi Bulvarı'nda trafik yükünün arttığına dikkat çekerek, Aksu ve Kepez ilçelerini birbirine bağlayan çevre yolunun açılması için bir an önce çalışmalara başlanılması gerektiğini söyledi..

Saam Grup Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saam Grup Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Aksu ve Selin Aksu ortaklığında kuruldu.

Çanakkale'de 22.4 milyon TL'ye icradan satılık 5 gayrimenkul!

T.C. Çanakkale İcra Dairesi, Çanakkale ili, Sarıcaeli ve Kepez ilçesinde yer alan 5 gayrimenkulü 22 milyon 435 bin 627 TL'ye icradan satıyor...

Kepez Belediyesi'nde tapu işlemleri kolaylaştırıldı!

Antalya Kepez Belediyesi ve Kepez Tapu Müdürlüğü arasında, Elektronik Ortamda Emlak Beyan Değerinin Alınmasıyla ilgili protokole imza attı.

Rene İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rene İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Nesim Yerlikaya, Resül Okumuş, Serdar Aksu ve Şefik Okumuş ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut GYO bağımsız üye adaylarını seçiyor!

Emlak Konut GYO'nun 25 Mart 2021 tarihinde yapılacak olağan genel kurul toplantısında; Muhterem İnce; Sinan Aksu ve Havvanur Yurtsever'in, yönetim kurulu bağımsız üye adayı olarak sunulmalarına Yönetim Kurulu tarafından karar verildi. 

Emlak Konut GYO yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Emlak Konut GYO'nun 22 Temmuz 2020 tarihinde düzenlenen toplantısında, Muhterem İnce, Sinan Aksu ve Havvanur Yurtsever'in yönetim kurulu bağımsız üye adayı olarak sunulmalarına Aday Gösterme Komitesi Kararı doğrultusunda Yönetim Kurulu tarafından karar verildi.

Konut satışında şampiyon Esenyurt ve Kepez!

Türkiye'de 2019 yılının 8 ayında en çok konut satılan ilçe, 18 bin 976 adetle İstanbul Esenyurt oldu. Esenyurt'u, 11 bin 510 adetle Antalya Kepez ve 10 bin 651 adetle Ankara Keçiören takip edti...

Emlak Konut yönetim kurulu bağımsız üye adayları seçiyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu bağımsız üye adayı olarak Muhterem İnce, Sinan Aksu ve Havvanur Yurtsever sunulacak...

TOKİ'den Giresun'da 2 kampanya!

50 bin yeni konut projesi için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Giresun'da toplam 485 yeni konut inşa edecek. Projeler Aksu ve Güce'de yer alacak.

Antalya Kırcami ve Kepez-Santral’de tapu bayramı!

Antalya Kırcami ve Kepez Santral’de tapu bayramı yaşanacak. Tapu dağıtımının söz verilen tarihe yetişmesi için büyük çaba sarf eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, tapuları bizzat kendisi dağıtmak için hafta sonu gerçekleşen törenlere katılmak üzere Antalya’da olacak.  

Technıca Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Technıca Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Asilkan Aksu ve Taygun  Güngör ortaklığında kuruldu. 

Axu İç Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Axu İç Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Aksu ve Serkan Duran ortaklığında kuruldu. 

Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy başvuru dönemi başlıyor!

Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy başvuru dönemi başlıyor. 7 adet 3+1 dairelerden oluşan projede satışlar açık satış yöntemi ile yapılacak. 

aksu ve kepez çevre yolu çalışması Haberi

aksu ve kepez çevre yolu çalışması

AKP Milletvekili Sadık Badak, Gazi Bulvarı'nda trafik yükünün arttığına dikkat çekerek, Aksu ve Kepez ilçelerini birbirine bağlayan çevre yolunun açılması için bir an önce çalışmalara başlanılması gerektiğini söyledi.


Yolun güzergahı


4.5 yıldır somut adım atılmayan ve 25 binlik Nazım İmar Planı'nda bulunan bulvar, Raylı Sistem Depolama Alanı'nın kuzey doğu köşesinde, Antalya Bulvarı ile kesiştiği noktadan başlıyor ve doğuya doğru Fatih ve Göçerler mahallelerinin kuzeyi boyunca devam ediyor. Çankaya ve Fevzi Çakmak mahallelerinin kuzeyinde iki kola ayrılıyor. Fevzi Çakmak Mahallesi'nden doğuya doğru Varsak Ayanoğlu Mahallesi, Habipler Mahallesi, Baraj Mahallesi ile Düden suyuna ulaşıyor. Bir köprüyle karşıya geçiyor ve Altınova (Koyunlar) bölümüne ulaşıyor. 

18 kilometre Altınova'nın Düden ve Menderes mahallelerini geçen bu yol, Aksu'da Atatürk Mahailesi'ne varıyor. Cihadiye Mahallesi içinden güneye doğru ilerleyerek, Alanya...