25 / 04 / 2024

Aksur Yapı Dikmen projesi

Dikta Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Dikta Yapı Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Ahmet Çapoğlu ve Teoman Dikmen ortaklığında kuruldu.

Pierreloti Konakları lansmana özel fiyatlarla satışta! Haliç manzaralı 24 yeni konut! 

Aksur Yapı imzasıyla yükselen Pierreloti Konakları lansmana özel fiyatlarla satışa sunuldu. Peki Pierreloti Konakları'nda konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Ahmet Okay Karaata ve Zafer Barış Dikmen, Yapı Kredi Koray GYO'dan ayrıldı!

Yapı Kredi Koray GYO'nun Genel Müdürü Ahmet Okay Karaata ve Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi Zafer Barış Dikmen görevlerinden istifa etti.

Zafer Barış Dikmen, Yapı Kredi Koray GYO mali ve idari işler genel müdür yardımcısı oldu! 

Yapı Kredi Koray GYO Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Songül Altunpolat'ın kendi isteğiyle görevinden ayrılması nedeniyle, yerine Zafer Barış Dikmen'in Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasına karar verildi...

Aksur Yapı Çankaya'da 311 konut yapacak! Yeni proje!

Aksur İnşaat San. Ltd Ticaret , Ankara'nın Çankaya İlçesi'ne bağlı Dikmen Mahallesi'nde yeni proje yapacak.

TOKİ Sinop Dikmen kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sinop Dikmen'de hayata geçirdiği 94 konutun ihalesi yapıldı.

Çankaya Dikmen'de 93.4 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya Dikmen'deki konut imarlı 2 arsasını satışa çıkarıyor. Arsalar için ihale 21 Eylül'de yapılacak..

Sinop Dikmen’de 94 konut inşa edilecek!

TOKİ tarafından Sinop’un Dikmen İlçesi’nde hayata geçirilen 94 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Sinop Dikmen 94 konut ihalesi bugün!

TOKİ tarafından Sinop İli Dikmen İlçesi'nde hayata geçirilecek olan 94 adet konut için ihale bugün yapılacak.

Ankara Dikmen Son Etap Kentsel Dönüşüm ihalesi 21 Nisan'a ertelendi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Dikmen Son Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında 420 bin 414 metrekare konut alanının ihalesini 21 Nisan'a erteledi. İhale kapalı teklif usulüyle yapılacak.

Ankara Dikmen Son Etap Kentsel Dönüşüm ihalesi 10 Mart'ta!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya Dikmen Son Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'ni ihaleye çıkarıyor. 10 Mart Perşembe günü saat 14:00'te gerçekleştirilecek olan ihale kapalı teklif usulü ile yapılacak.

Dikmen Vadisi Dönüşüm Projesi’nde ödeme kolaylığı!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, Dikmen Vadisi Son Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde; belgesiz gecekondu sahiplerine yapılan kira yardımı ve taşınma masraflarıyla ilgili yeni düzenleme öngören Başkanlık Yazısı da gündeme alındı...

Modern Yapı'nın acı günü: Meral Dikmen vefat etti!

Çetur ve Modern Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Can Çelebioğlu'nun kayınvalidesi Meral Dikmen uzun süredir tedavi gördüğü Amerikan Hastanesi'nde vefat etti..

Aksur Yapı Dikmen projesi Haberi

Aksur Yapı Dikmen projesi

 

Önay Grup projesi olan Önay Garden Residence, Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. 2012 Mayıs sonunda tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek olan Önay Garden Residence "Ev ortamında otel konforu" sunan ayrıcalıklı bir proje.   İstanbul'un merkezinde olup, yoğun tempo ve büyük şehirde yaşamanın stresinden uzal olmanın ayrıcalığını bahçenizde çiçeklerini büyüterek yaşayın. Önay Garden Residence'ta 60-62 ve 58 metrekare 1 oda 1 salon konutlar ve 86 metrekare ile 150 metrekare arasında değişen 2 oda 1 salon konutlar yer alıyor.   Toplam arsa alanı 3 bin 700 metrekare olarak belirlenen projenin inşaat alanı 42 bin 500 metrekare olarak belirlendi. Kat bahçeli daireler konseptiyle Önay Garden Residence, çağdaş yapısı ve benzersiz görünümü ile geleceğin yaşam çizgilerini taşıyor.   Önay Garden Residence'ta 1+1 evler 145 bin lira ile 150 bin lira, 2+1 evler...