27 / 04 / 2024

aktaş turizm mehmet aras

aktaş turizm mehmet aras

İnşaat sektöründe hayata geçirdiği markalı konut projeleri ile sektöründe önemli bir kurum haline gelen Aktaş Turizm İnşaat turizm sektöründe de yatırımlarını hızlı bir şekilde sürdürüyor.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? 

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un biyografisi ve daha önce hangi görevlerde bulunduğu merak ediliyor. Peki Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy kimdir? Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy hangi lisans bölümünden mezun oldu? İşte merak edilenler...

Mehmet Bey Otelcilik Turizm Konaklama Limited Şirketi kuruldu!

Mehmet Bey Otelcilik Turizm Konaklama Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Baran Bingöl tarafından kuruldu.

Mehmet Nuri Ersoy'dan son dakika Ege Turizm Merkezi Çeşme Projesi açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ege Turizm Merkezi Çeşme Projesi kapsamındaki hedef yatak kapasitesinin, koruma talepleri sebebiyle 100 binden 55 bine indirildiğini dile getirdi. 

Mehmet Nuri Ersoy'dan Ege Turizm Merkezleri Çeşme etabı açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ege Turizm Merkezleri Çeşme etabında çok önemli etapları tamamladıklarını, 10 ay içinde projelerin tamamlanacağını belirtti. 

Mehmet Nuri Ersoy’dan Ege Turizm Merkezi-Çeşme Projesi açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ege Turizm Merkezi- Çeşme Projesi ile ilgili olarak "Elde edilecek gelirin büyük kısmını Çeşme projesinin altyapısında sonra da Ege Bölgesi’nin altyapısında kullanacağız" diye konuştu.

Mehmet Ersoy'dan Ege Turizm Merkezi Çeşme Projesi açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy,  İzmir Ticaret Odası'nda gerçekleştirilen"Ege Turizm Planı Değerlendirme Toplantısı"nda, "Ege Turizm Merkezi - Çeşme Projesi" hakkında açıklamalarda bulundu...

Mehmet Ersoy: Çeşme Turizm Merkezi Projesi'nde 'kanal' yok!

Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, Kanal Çeşme diye ortaya çıkan projenin uydurma olduğunu açıkladı.  Çeşme Turizm Merkezi Projesi’nin detaylarını paylaşan Ersoy, “Bölgede Cannes gibi bir alan yaratmaya çalışıyoruz. Proje ile Ege kazanacak” diye konuştu.

Furkan Aktaş Turizm Otel Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Furkan Aktaş Turizm Otel Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Aktaş tarafından kuruldu.

Mehmet Nuri Ersoy: Çeşme’ye kanal değil turizm merkezi yapacağız!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Çeşme’deki acil kamulaştırmalarla ilgili açıklama yaptı. Bakan Ersoy, Çeşme’ye bakanlık olarak dev bir turizm merkezi inşa etmek için harekete geçtiklerini söyledi.

Zorlu Aktaş Turizm Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Zorlu Aktaş Turizm Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Zorlu ve Musa Orhan Cinoğlu ortaklığında kuruldu.

Mehmet Aktaş: Şırnak'ta çok sayıda okul inşa ediliyor!

Şırnak Valisi Mehmet Aktaş, ''Çok sayıda okul inşaatımız şu anda devam ediyor. Spor alanları yine parklar, ailelerinizle gidebileceğiniz parkların sayısını her geçen gün artırmamız lazım'' dedi.

Mehmet Melih Bingöl İnşaat Elektrik Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehmet Melih Bingöl İnşaat Elektrik Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Melih Bingöl tarafından kuruldu. 

Bağdat Aktaş Turizm Otelcilik Ankara Yenimahalle'de otel yapacak!

Bağdat Aktaş Turizm Otelcilik, Ankara Yenimahalle'de 160 oda ve 220 yataklı otel inşa edecek. Otel 2019'da hizmete açılacak..

aktaş turizm mehmet aras Haberi

aktaş turizm mehmet aras


1986 yılında Mehmet Aras'ın girişimi ile inşaat sektörüne adım atan Aktaş Turizm İnşaat, geride bıraktığı 30 yılda hep başarılı projelerin içerisinde yer aldı. Pirim değeri yüksek ve sosyal yaşam alanları ile zengin projelerle adını duyuran Aktaş Turizm İnşaat son yıllarda adım attığı turizm sektöründe de markasına yakışır yatırımlara imza atmayı başardı. 9 ay önce Şişli' de açtığı otel ile Clarion Hotel markasını Türkiye'ye kazandıran Aktaş Turizm İnşaat ikinci otel yatırımını da Şişli Osmanbey' de gerçekleştiriyor. Son dönemde öğrenci yurdu projeleri de hayata geçiren şirket, ilk yatırımını 750 yatak olarak Kıbrıs'ta gerçekleştirdi. Bu alanda yatırımlarına devam edeceklerini ve yine Kıbrıs'a 800 yataklı bir yurt daha yapacaklarını belirten şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aras ile yatırımlarını konuştuk. 


Mehmet Bey, kısaca şirketinizi tanıyabilir...