24 / 04 / 2024

akyapı mahmut asmalı

akyapı mahmut asmalı

Akyapı İnşaat Yönetim Kurulu Eşbaşkanı ve MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Asmalı, "MÜSİAD fuarı ve 18. Uluslararası İş Forumu, tüm MÜSİAD üyelerinde olduğu gibi bizde de bir bayram havası estiriyor.

Türk müteahhitlerine Suudi Arabistan'da yatırım fırsatı: 1,6 trilyon dolarlık yatırım yapılacak! 

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, inşaat sektörü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve Suudi Arabistan projelerini işaret etti. İşte o açıklama..

MÜSİAD Genel Başkanı Asmalı 2024'ten umutlu! İnşaat sektöründeki büyüme topyekün genişlemeye işaret ediyor!

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı inşaat sektörünün yüzde 8,1 genişlemesinin topyekun bir büyümeye işaret ettiğine dikkati çekti.

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Mahmut Sefa Çelik, Fatih Çelik, Mahmut Asmalı ve Hüseyin Dinçel ortaklığında kuruldu.

Kızılbük GYO'dan 500 bin TL'lik yeni şirket! Akyapı da ortak oldu!

Güney Marmara Gayrimenkul'ün ortakları arasında MÜSİAD Genel Başkanı ve Akyapı Genel Başkanı Mahmut Asmalı da bulunuyor. İşte detaylar...

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Hüseyin Dinçel, Mahmut Sefa Çelik, Mahmut Asmalı ve Fatih Kıvanç ortaklığında kuruldu.

Mahmut Asmalı: ‘Türk-Gürcü ekonomik ilişkileri daha da ileriye taşıyacağız’

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Mahmut Asmalı, düzenlenen MÜSİAD Tiflis 1’nci Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda konuştu. Asmalı, Türk-Gürcü ekonomik ilişkileri daha da ileriye taşıyacaklarına inandığını ifade etti.

MUSİAD Başkanı'ndan dolar açıklaması: Yıl sonunda 30 TL'yi aşacak!

Seçimlerin ardından yükselişe geçen dolar kuru ile ilgili Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Mahmut Asmalı önemli açıklamalarsa bulundu.

Dolar/TL kurunda sert yükseliş: MÜSİAD başkanı, yıl sonunda 30 TL'yi aşabilir!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Mahmut Asmalı, seçimlerin ardından dolar kurunda meydana gelen sert artışlar hakkında konuşarak, yıl sonuna kadar dolar/TL'nin hangi seviyelere çıkabileceği konusunda değerlendirmelerde bulundu.

İş dünyasından bir destek daha! MÜSİAD deprem bölgesinde konteyner kent kuruyor

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, MÜSİAD'ın depremden etkilenen vatandaşlar için Kahramanmaraş'ta 1000 tane konteyner evi bulunan geniş kapsamlı Konteyner Kent kurulacağını açıkladı.

MÜSİAD'dan ekonomi açıklaması! Büyümeye devam edeceğiz

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Mahmut Asmalı, Dünya Korona şokuyla sarsılıp yüzde 3 küçülürken, yüzde 1,9 büyüyen, 2021 yılında yüzde 11,4'lük büyüme performansıyla, 2022 yılında da güçlü büyüme eğilimini sürdürmüş ve 3 yılın yıldızı olmuştur. dedi.

Mahkeme Ümraniye'deki Limonlu Bahçe projesinin imar planlarını iptal etti

MÜSİAD Başkanı Mahmut Asmalı'nın şirketi Ak Yapı'nın İstanbul Ümraniye'de yapımı süren Limonlu Bahçe Konaklarıyla ilgili açılan imar planlarıyla ilgili davada mahkeme imar planlarını iptal etti.

Asgari ücretle ilgili flaş zam açıklaması!

Milyonlarca işçinin asgari ücrete zam beklediği süreçte Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Mahmut Asmalı'dan flaş bir açıklama geldi. Asmalı, muhtemel bir artış olacağını söyledi.

MÜSİAD'ın indirim çağrısına üyelerden tam destek geldi!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Mahmut Asmalı yaptığı açıklamada, "Çağrımızın hızlı bir şekilde karşılık bulmasından dolayı gururluyuz. Üyelerimiz kampanyamıza indirim yaparak destek vermeye başladı." dedi.

akyapı mahmut asmalı Haberi

akyapı mahmut asmalı


Mahmut Asmalı, "Özellikle İnşaat sektöründe yabancıya mülk satışı konusunda çok geriyiz.Ülkemizde gayrimenkul alma konusunda çok ciddi talep olmasma rağmen bazı kanuni prosedürler henüz tamamlanamadı.Ülkemizde hala askeri riskli alanlar tesbit edilip tapu müdürlüklerine bildirilmiş değil. Bu çalışma hala devam ediyor ve bitmediği için de tapu işlmeleri için askeri birimlerden görüş istenmektedir" dedi. 



AR-GE'YE AYRİLAN KAYNAK ÖNEMLİ 

Asmalı şöyle devam etti: "2023 vizyonu ileriyi görmemiz sağlayan ciddi bir hedeftir. Özellikle ar-ge yatırımlarına daha çok kaynak ayırmalı ve firmalarımızı uluslararası rekabet yapacak seviyeye getirmeliyiz. Katma değeri fazla olan ürünleri üretmek için daha çok çaba sarf etmeli ve daha çok çalışmalıyız" 



Mahmut Asmalı, "MÜSİAD, bir çok ülkeden gönüldaşlarımızın olacağı, çok sayıda işadamı ile bir araya geleceğimiz önemli buluşma noktamız olacakKısaca 1 hafta sürecek MÜSİAD BAYRAMI'na hazırlanmış...