20 / 04 / 2024

akyaşam aş

akyaşam aş

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, ilişkili taraf işlemlerine ilişkin Yönetim Kurulu Raporu hakkında açıklama yaptı.

Muğla'da 17 yıl önce küle dönen 25 bin metrekarelik orman arazisine lüks konutlar yapılıyor!

15 Temmuz 2007 tarihinde Muğla Milas’a bağlı Meşelik Mahallesi’ndeki kızılçam ağaçlarının bulunduğu ormanlık alan küle dönmüştü. Toplam 25 bin metrekarelik orman arazisine şu günlerde otel ve konut yapımına başlandı.

Kademeli konut satışı emlak piyasasını nasıl etkileyecek? ATEM Başkanı Akçam açıkladı!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam kademeli konut satışının emlak piyasasının nasıl etkileyeceğini Türkiye'nin ilk ve tek Emlak Haber Sitesi Emlakkulisi.com'a açıkladı. İşte ATEM Başkanı Akçam'ın o değerlendirmesi...

ATEM Başkanı Akçam: Olası depremler için kentsel dönüşüm süreci hızlandırılmalı!

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş depremlerinin yıl dönümü vesilesiyle Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam açıklamalarda bulunarak kentsel dönüşümün önemine vurgu yaptı. 

Gram altın, euro ve gümüş almak için iyi zaman diyen İslam Memiş dolar için uyardı! Bu günlere aman dikkat

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın, euro ve gümüş almanın iyi zaman olduğunu söyleyerek, bu akşam açıklanacak Fed faiz kararı sonrası için dolar konusunda uyardı.

Yeni Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabineyi dün akşam açıkladı. Erdoğan yeni Gençlik ve Spor Bakanı'nın Osman Aşkın Bak olduğunu duyurdu. Peki Osman Aşkın Bak kimdir, nereli, kaç dil biliyor?

Altın fiyatlarında akılalmaz yükseliş! Gram altın resmen uçuşa geçti! 

Altın yatırımcısı yeni güne mutlu başladı. Altın fiyatları dün akşam açıklanan Fed faiz kararı ile rekor seviyelere ulaştı. Peki, 4 Mayıs Perşembe günü güncel gram, çeyrek, yarım, tam, cumhuriyet, ata, tam altın fiyatları kaç TL? İşte detaylar...

Dolar endeksi 20 yılın rekorunu kırdı!

Dolar endeksi, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) bu akşam açıklayacağı faiz kararı öncesinde 20 sene aradan sonra tekrar 111 seviyesine ulaştı.

Adana Sarıçam’a ucuz konut müjdesi! İşte TOKİ Adana Sarıçam 2022 detayları!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Adana Sarıçam 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Adana Sarıçam projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Adana Sarıçam 2022 ucuz konut projesi...

İslam Memiş altın yatırımcısını uyardı: Bunu yapanlar batacak!

Gram altının fiyatı, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) bu akşam açıklayacağı faiz kararı öncesinde yeni güne yükselişle başladı ardından 802 lira bandında işlem görüyor. Peki altın fiyatlarındaki yükseliş devam edecek mi? İşte merak edilenler...

Akiş GYO'nun AKYAŞAM A.Ş. işlemleri piyasa koşullarına uygun bulundu!

Akiş GYO'nun AKYAŞAM A.Ş. ile yapılan işlemlerin koşulları, fiyat belirleme yöntemi ve bu yöntemin seçilmesindeki gerekçeler açıklanarak, işlemlerin piyasa koşulları karşısındaki durumu hakkında bilgi sunulmuş ve işlemlerin piyasa koşullarına uygun olduğu değerlendirildi.

TOKİ'den Adana Sarıçam'a 820 konut!

Adana ili Sarıçam ilçesi Akkuyu Mahallesi 820 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 3 Kasım 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

ALG CONSTRUCTIONS'tan Düzce'ye 1 milyon TL'lik yatırım!

“A Kalite Yapılar, A Kalite Yaşam, A Kalite Hayat” sloganıyla projeler üreten Algün İnşaat, yeni yatırımlarını ALG CONSCTURCTIONS” markası ile gerçekleştirecek.

Manisa'da balkonundan geçen 335 yıllık ağaç için imar değiştirildi!

Manisa'da faaliyette bulunan Saruhan İlim, Kültür ve Eğitim Vakfı'nın balkonundan geçen 335 yıllık kızıl çam ağacı görenleri şaşkına çevirdi.

akyaşam aş Haberi

akyaşam aş

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) ilişkili taraf işlemlerine ilişkin Yönetim Kurulu Raporu hakkında açıklama yaptı.

AKİŞ GYO'nun AKYAŞAM A.Ş. ile yaygın ve süreklilik arz eden işlemlerinin kamuya açıklanan son yıllık finansal tablolardaki satışların maliyetine oranının yüzde 10'u aşması ve 2018 hesap döneminde de satışların maliyetine yüzde 10'undan fazla bir orana ulaşacağının öngörülmesi sebebiyle düzenlenen işbu Rapor'da; AKYAŞAM A.Ş. ile yapılan işlemlerin koşulları, fiyat belirleme yöntemi ve bu yöntemin seçilmesindeki gerekçeler açıklanarak, işlemlerin piyasa koşulları karşısındaki durumu hakkında bilgi sunuldu ve işlemlerin piyasa koşullarına uygun olduğu değerlendirmesinde bulunuldu. 

Akiş GYO'nun KAP açıklaması: 
Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 10. maddesi gereğince; Ortaklığımız Yönetim Kurulu tarafından hazırlanan "Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi ile Akyaşam Yönetim Hizmetleri...