26 / 04 / 2024

Akyazı heyelan

Akyazı heyelan

Karadeniz Sahil Yolu’nun Trabzon’un Akyazı ve Yıldızlı mahalleri arasında kalan bölümünde yamaçta yer alan binanın istinat duvarı önceki gece çöktü. Bölgede ortaya atılan iddialar şöyle...

Akyazı Spor Tesisi ihalesi bugün!

Akyazı’da görev yapan muhtarlarla bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu; “İlçemizde altyapı yatırımlarımız sürüyor. Grup yolları için asfalt çalışmasını başlattık. Spor Tesisi için bugün ihaleye çıkıyoruz" dedi

Akyazı'da dönel kavşak inşaatı tamamlandı!

Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü teknik ekipleri tarafından Akyazı İtfaiye karşısı Akşemseddin Cami önünden geçen yola yapımına başlanan dönel kavşak çalışması hızla tamamlanıyor.

Ordu Akyazı Mahallesi restoran projesi 2012'de başladı!

Akyazı Mahallesi kıyı düzenlemesinde yapımı devam eden restoranla ilgili Ordu Büyükşehir Belediyesi yetkililer bir açıklama yaparak, projenin 2012 yılında başladığını ve yasal altlıklarının tamamlanmasının ardından yapım sürecine geçildiğini belirttiler.

Akyazı bıçkı deresinin suyu Emsey Termal'e mi kiralandı?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Akyazı İlçesinde Bulunan bıçkı deresinin suyunun Emsey Termal San. Tic. A.Ş şirketine kiralandığı ile ilgili haberle açıklama yaptı. Peki Akyazı bıçkı deresinin suyu Emsey Termal'e mi kiralandı?

Akyazı Spor Tesisleri 22 Mayıs'ta ihaleye çıkıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Hemşerilerimize verdiğimiz bir sözü daha yerine getiriyoruz. 2 bin kişilik tribün binası ve sentetik sahanın yer alacağı Akyazı Spor Tesisleri için 22 Mayıs Cuma günü ihaleye çıkıyoruz. Hayırlı olsun” ded

Akyazı Spor Tesisleri ihaleye çıkıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı’da inşa edilecek spor tesisleri için gerekli hazırlıkların tamamlandığını ve 22 Mayıs Cuma günü ihaleye çıkılacağını müjdeledi. İşte ayrıntılar...

Trabzon Akyazı Stadı Projesi'nin büyük bölümü tamamlandı!

Deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen Türkiye'deki ilk stat özelliğine sahip Akyazı Stadı Projesi'nde kaba inşaatın büyük bölümü tamamlanırken, çatının yapımı için çalışmalara başlandı.

Akyazı Stadı'nda sıra çatıya geldi!

Akyazı mevkisinde deniz dolgu alanının tamamlanmasının ardından 24 Kasım 2013'te temeli atılan 41 bin 461 seyirci kapasiteli stattaki çalışmalar, aralıksız sürdürülüyor.

Akyazı Stadı'nda çatı yapım çalışmaları başladı!

Trabzon'un yeni mabedi Akyazı Stadı'nda çatı yapım çalışmalarına başladı. 41 bin kişi kapasiteli stadın projesinden sorumlu yönetici Erol İbrahimağaoğlu, kaba inşaatın yüzde 98'inin tamamlandığını belirtti.

Akyazı Stadı'nın kaba inşaatı tamamlandı!

TOKİ tarafından yapılan ve Türkiye'nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadı özelliğine sahip olan Akyazı Stadı Projesi'nde çatı yapım çalışmalarına başlandı. 41 bin 461 seyirci kapasiteli stattaki çalışmalar, aralıksız sürdürülüyor.

Trabzon Akyazı Stadı'nın çatı inşaatına başlandı!

41 bin 461 kapasiteli Trabzon Akyazı Stadı'nda kaba inşaat bitti, çatı çalışmaları başladı. Çelik kolonların yerleştirilmeye başlanan çatı tam bir teknoloji harikası..

Trabzon Akyazı Stadı'nda çatı çalışmaları başladı!

41 bin 461 kapasiteli Trabzon Akyazı Stadı'nda kaba inşaat bitti, çatı çalışmaları başladı. Çelik kolonların yerleştirilmeye başlanan çatı tam bir teknoloji harikası.

Muş-Bingöl karayolu heyelan nedeniyle ulaşıma kapatıldı!

Muş-Bingöl karayolunda sağanak sonrası heyelan meydana geldi. Yoldan geçen sürücülerin durumu yetkililere bildirmesinin ardından yol trafiğe kapatıldı. Temizleme çalışmaları devam ederken sürücüler yolun açılmasını bekliyor.

Akyazı heyelan Haberi

Akyazı heyelan

Karadeniz Sahil Yolu’nun Trabzon’un Akyazı ve Yıldızlı mahalleri arasında kalan bölümünde yamaçta yer alan binanın istinat duvarı önceki gece çöktü. Çökme sonucu duvar ve toprak yığınları ile kayalar Karadeniz Sahil Yolu’na düştü. Karayolunun bu şeridi tamamen ulaşıma kapanırken, olay sırasında yoldan geçen bir minibüs zarar gördü. Minibüste bulunan 3 kişi hafif şekilde yaralanırken, yoldaki taş yığınları Karayolları ekipleri tarafından temizlendi. 

Gece boyunca bölgede ufak çaplı toprak kaymaları devam ederken, tehlikenin sürmesi nedeniyle yol sabah saatlerinden itibaren ulaşıma kapatılarak ulaşım Akyazı Stadı inşaat sahasından verilmeye başlandı. Yolda bu nedenle kilometrelerce araç kuyruğu oluşurken, bölgede heyelan tehlikesinin sürdüğü kaydedildi.


İstinat Duvarı Çöken Ev Boşaltıldı


İstinat duvarı çöken bina ise söz konusu alanda başka çökme ya da kaya düşmesi riski olması sebebiyle tahliye edildi.  


Akyazı...