25 / 04 / 2024

Akyazı Spor Kompleksi

Akyazı Spor Kompleksi

TOKİ Başkanı Turan: "Türkiye mühendislik hayatı açısından da çok önemli bir eserdir. Sadece stat yapmıyoruz, mühendislik açısından da çok güzel bir eser inşa ettik" dedi.

Akyazı Spor Kompleksi'nde son durum!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, yapımı devam eden Akyazı Spor Kompleksi'ne ilişkin, "TOKİ olarak hedefimiz, bu sahayı Trabzonspor'un oynayacağı ilk maça yetiştirmek." dedi.

Akyazı Spor Kompleksi'nin inşaat süreci görüşüldü!

Trabzonspor'un yeni sezonda maçlarını oynamayı planladığı Akyazı Spor Kompleksi'nin inşaat süreciyle ilgili toplantı yapıldı. Toplantıda kompleksin inşaat süreci tartışıldı. Toplantı Trabzon Valisi Abdil Celil Öz’ün koordinasyonunda gerçekleşti.

Akyazı Spor Kompleksi ligin ikinci yarısına yetişecek!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Trabzon’da yapımı süren Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi'nin, Türkiye'nin gözbebeği olacak bir tesis olacağını belirterek, stadyumu ligin ikinci yarısına yetiştirmeyi hedeflediklerini söyledi.

TOKİ'den Akyazı Stadı müjdesi!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, yapımı süren Akyazı Spor Kompleksi ve stat inşaatında incelemelerde bulundu. Turan, "Burada çok özel bir mühendislik uygulanacak" dedi.

Ergün Turan Akyazı Spor Kompleksi inşaatını inceledi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, örnek bir mühendislik çalışmasıyla Trabzon’da inşa edilen Akyazı Spor Kompleksi’nin Süper Lig’de sezon bitmeden tamamlanacağını açıkladı.

TOKİ Başkanı: Akyazı Spor Kompleksi Türkiye'nin göz bebeği

Trabzon'un Akyazı mevkisinde yapılan statta incelemelerde bulunan Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, Akyazı Spor Kompleksi'nin Türkiye'nin göz bebeği olacak bir tesis olduğunu söyledi.

Ersun Yanal, Akyazı Spor Kompleksi inşaatını gezdi!

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, kulüp asbaşkanı Ali Kemal Başaran ve teknik direktör Ersun Yanal, yapımı süren Akyazı Spor Kompleksi'ni gezdi.

Akyazı Stadyumu akıllı çatı sistemiyle Türkiye’de bir ilk olacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi’nin (TOKİ) Trabzon’da inşa ettiği Akyazı Spor Kompleksi Stadyumu, akıllı çatı sistemiyle, Türkiye’nin kendini temizleyen ve hava kirliliğini gideren ilk stadyumu olacak.

Akyazı Spor Kompleksi Ağustos 2015'te açılacak!

Trabzonspor’un yeni sezonda maçlarını oynaması beklenen Akyazı Spor Kompleksi içindeki 40 bin kapasiteli stadyum inşaatıyla ilgili koordinasyon toplantısı düzenlendi. Toplantıda Akyazı Spor Kompleksi'nin tamamlanma süreci konuşuldu...

Mehmet Ergün Turan Akyazı Spor Kompleksi'nde inceleme yaptı!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Trabzon Akyazı Spor Kompleksi içerisinde yer alan yeni stadyum inşaatında incelemelerde bulundu. Turan, Trabzonspor'un 2015-2016 yılında maçlarını bu stadda oynayacağını söyledi...

Recep Tayyip Erdoğan Gençlik ve Spor Kompleksi Trabzon tarafından onaylandı!

Trabzon Büyükşehir Meclisi, Akyazı Spor Kompleksi' nin yapıldığı alana " Recep Tayyip Erdoğan Gençlik ve Spor Kompleksi " isminin verilmesi önerisini oy çokluğu ile kabul etti...

İsim değişikliği onaylandı: Recep Tayyip Erdoğan Gençlik ve Spor Kompleksi

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin gündeme aldığı Akyazı Spor Kompleksinin yapıldığı alana "Recep Tayyip Erdoğan Gençlik ve Spor Kompleksi" isminin verilmesi önerisi, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kültür Komisyonu tarafından onaylandı.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu: Bu tesislerin yapanı da yaptıranı da Recep Tayyip Erdoğan’dır!

Trabzon’da yapımı devam eden dev spor kompleksine Recep Tayyip Erdoğan adının verilmesini teklif eden Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Bu tesislerin yapanı da yaptıranı da Recep Tayyip Erdoğan’dır” dedi.

Akyazı Spor Kompleksi'nin inşaatı devam tüm hızıyla devam ediyor!

Akyazı'da projeyi gündeme getiren ve katkı sağlayan Trabzonspor eski başkanı Nuri Albayrak'ın büyük emeği olduğunu belirten Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, bordo-mavili kulübün 2015-2016 sezonunda maçlarını yeni stadında oynayacağını kaydetti...

Ergün Turan: Akyazı Spor Kompleksi'nde sona yaklaştık!

TOKİ Başkanı Turan: "Ülkemizde birçok özelliği ile ilkleri barındıran Akyazı Spor Kompleksi'nde sona yaklaştık" dedi.

Arhavi Sahil Projesi Spor Kompleksi çalışmaları tam gaz!

İlçede sahil dolgu alanında “Sahil Projesi” kapsamında hayata geçirilecek olan spor kompleksi çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Bünyan'da 68 yıldır boş duran arazi, spor kompleksi oluyor!

BÜNYAN Belediyesi tarafından kısa süre önce Şehit Piyade Teğmen Bekir Öztürk Çok Programlı Anadolu Lisesi'nin yanında yapımına başlanan Spor Kompleksi ve çocuk oyun parkında çalışmalar devam ediyor.

Trabzon Akyazı Stadyumu'nda sona gelindi!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, Akyazı Spor Kompleksi'nde sona gelindiğini açıkladı. Turan, Akyazı Spor Kompleksi için çim saha, koltuk ve skorbord ihalelerinin yapıldığını bildirdi.

Yozgat Kadın Spor Kompleksi Eylül'de açılacak!

Ak Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yozgat’ta inşaatı süren ‘Kadın Termal Aquapark ve Spor Kompleksi’ tesisleri inşaatını gezip, ilgililerden bilgi aldı.

Adana Tufanbeyli'ye yeni spor kompleksi geliyor!

Adana Tufanbeyli Kaymakamı Adem Başoğlu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak'ı makamında ziyaret etti. Kaymakam Başoğlu, Tufanbeyli'de yapılacak olan Spor kompleksi için Abdulkadir Ataşbak'tan bilgi aldı.

Akyazı Spor Kompleksi'nde son durum!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, yapımı devam eden Akyazı Spor Kompleksi'ne ilişkin, "TOKİ olarak hedefimiz, bu sahayı Trabzonspor'un oynayacağı ilk maça yetiştirmek." dedi.

İkitelli Olimpik Spor Kompleksi neden yıkıldı?

İBB Meclisi'nin CHP'li üyesi Abdul Hadi Akmugan, yazılı soru önergesinde Kadir Topbaş'a milyonlarca dolar değerinde ki İkitelli Olimpik Spor Kompleksi'nin neden yıkıldığını sordu.

Şanlıurfa Akçakale'ye yeni spor kompleksi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Akçakale'deki projeler birbiri ardına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ilçede semt pazarı ve spor kompleksi yaparak Akçakalelilerin hizmetine sunacak.

Sakarya Hacımercan Spor Kompleksi'nin projesi hazır!

Hacımercan Spor Kompleksi Projesi’nde gelinen son noktayı açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Sapancalı kardeşlerimize vermiş olduğumuz bir sözü daha yerine getiriyoruz.

Akyazı Spor Tesisi'nin yüzde 80'i tamam!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, Akyazı Spor Tesisi Projesi’nde devam eden çalışmalar ilgili bilgileri paylaştı.

İzmir Gültepe'ye yeni spor kompleksi!

Konak Amatör Spor Kulüpleri Birliği'nin yeni yönetimini makamında ağırlayan Başkan Sema Pekdaş, Gültepe'ye yapmayı planladıkları spor kompleksi hakkında bilgi verdi.

Bornova Atatürk Spor Kompleksi açıldı!

Bornova Atatürk Spor Kompleksi'nin resmi açılış töreninde konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, inşaat süresiyle kısıtlı arazi tahsisi yapılması şartıyla, Menderes ve Örnekköy'de iki stat ve spor kompleksi yapma sözünü yineledi.

Akyazı Spor Kompleksi Haberi

Akyazı Spor Kompleksi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı (TOKİ) Ergün Turan, Akyazı Spor Kompleksi'nin Türkiye mühendislik hayatı açısından önemli bir eser olduğunu söyledi.


Turan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 18 Aralık Pazar günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacak spor kompleksin Türkiye'nin göz bebeği olacağını ifade etti.


Kompleksin birçok özelliği ile ilkleri barındırdığını vurgulayan Turan, "Türkiye mühendislik hayatı açısından da çok önemli bir eserdir. Sadece stat yapmıyoruz, mühendislik açısından da çok güzel bir eser inşa ettik. Kompleksin etrafındaki tesislerle beraber Karadeniz'e gelen birçok sporseverin gezmekten zevk alacağı bir yer. Dolayısıyla Trabzonsporumuza, ülkemize güzel bir stadyum yaptık." dedi.


Akyazı Spor Kompleksi'nin, Avrupa'nın en modern tesisleri arasında olacağını kaydeden Turan, kompleksin içerisinde 2 suni ve 5 doğal çim sahanın bulunduğunu, projede ayrıca kamp eğitim merkezi ve İl Gençlik...