26 / 04 / 2024

Akyazı Stadı ne zaman açılacak

Akyazı Stadı ne zaman açılacak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan ve Türkiye'nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadyumu özelliği taşıyan Akyazı Stadı'nda çim serme işlemi devam ediyor.

Akyazı Stadı'nda son durum!

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, gelecek ay Akyazı Stadı'nda top oynayabileceklerini belirtti. Usta, "Ben inanıyorum ki, burada yeni bir hayat başlayacak. Ayağa kalkmamız için mutlaka bir güç oluşturacak. Stadımız kulübümüz için bir dönüm noktası.

Trabzonspor Akyazı Stadı Ekim sonunda açılacak!

Daha önce Akhisar maçına yetişeceği açıklanan Trabzonspor için büyük önem taşıyan Akyazı Stadı’nın Çayku Rizespor maçı ile açılacağı belirtildi.

Trabzon Akyazı Stadı ne zaman açılacak?

Trabzonspor Stat Müdürü Hüseyin Emin, Akyazı Stadı'nı, Süper Lig'in 7'inci haftasında oynanacak Akhisar Belediyespor maçına yetiştirmeye çalıştıklarını söyledi

Gençağa Meriç: Akyazı Stadı milat olacak!

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Meriç: "Stat yeni sezona yetişir. Teknik olarak yetişmemesi mümkün değil. Kulübü ciddi anlamda rahatlatacak gelirler bekliyoruz" dedi.

Trabzonspor’un yeni adresi: Akyazı Stadı!

Trabzonspor’un 50. yılındaki en önemli projelerinden biri yeni stadına taşınmak. Defalarca ertelenen açılışın yeni sezondan hemen önce yapılacağı ve Bordo-Mavililer’in yeni mabedine taşınacağı öğrenildi.

Akyazı Stadı'nda geri sayım başladı!

Akyazı Stadyumu’ndan Sorumlu Başkan Yardımcısı Zeki Öztürk yapımı devam eden Akyazı Spor Kompleksi’nde incelemelerde bulundu. Öztürk statla ilgili şu açıklamaları yaptı;

Akyazı Stadı, Haziran ayı sonu itibariyle tamamlanacak!

Bakan Soylu, kentte yapımı süren Akyazı Stadı'na da değinerek, "Akyazı stadı inşallah bu haziran ayı sonu itibariyle tamamlanacaktır. Burada inşallah onun bağlantı yolları konusunda bir süratlenme söz konusu olmalıdır" dedi.

Trabzon Akyazı Stadı'nda son durum ne?

CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, Akyazı spor ve Kültür Kompleksi’nin ligin ikinci yarısına yetiştirmesinin imkansız olduğunu belirterek 2016-17 sezonuna yetişme olasılığını da çok inandırıcı bulmadıklarını söyledi.

Türkiye'nin en özellikli stadyumu Akyazı Stadı olacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Akyazı’da yapım çalışmaları devam eden stadyumun, Türkiye’deki en özellikli stadyum olacağını ifade etti.

Akyazı Stadı'nda inşaat devam ediyor!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Akyazı’da yapım çalışmaları devam eden stadyumun, Türkiye’deki en özellikli stadyum olacağını ifade etti.

Trabzon Akyazı Stadı'nın inşaatından son görüntüler!

Trabzonspor'un yeni evi Akyazı Stadı'nın inşaat çalışmaları devam ediyor. 41 bin 461 kişilik stadyumun çatı sisteminin Türkiye'nin kendini temizleyen ve hava kirliliğini gideren ilk stadyumu olacağı belirtiliyor.

Akyazı Stadı'nda sıra çatıya geldi!

Akyazı mevkisinde deniz dolgu alanının tamamlanmasının ardından 24 Kasım 2013'te temeli atılan 41 bin 461 seyirci kapasiteli stattaki çalışmalar, aralıksız sürdürülüyor.

Trabzon Akyazı Stadı'nda çatı çalışmaları başladı!

41 bin 461 kapasiteli Trabzon Akyazı Stadı'nda kaba inşaat bitti, çatı çalışmaları başladı. Çelik kolonların yerleştirilmeye başlanan çatı tam bir teknoloji harikası.

Akyazı Stadı 2015-2016 sezonunda açılacak!

Trabzon Akyazı'da yapımı devam eden stadyumda çalışmaların ilerlediğini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, "Trabzonsporumuz Ağustos 2015'te başlayacak olan sezonun açılışını Akyazı'daki stadyumda yapacak" dedi.

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı'nı kiraya verecek!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı Spor Tesisleri ve Saydağ Parkı içerisinde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Karşıyaka Stadı ne zaman yapılacak?

Karşıyaka Stadı henüz yapılmadı. Proje ortaya kondu, yeriyle ilgili karşı çıkışlar, tartışmalar, davalar, iptaller yaşandı. Peki stad ne zaman yapılacak?

Akyazı Şenol Güneş Kompleksi'ne yeni tribün yapılıyor! 

Akyazı Şenol Güneş Kompleksi'nde tribün inşaatı sona eriyor. Çift yönlü tribünün inşaatı yüzde 85 tamamlandı. Şimdi ise, doğal çimli sahanın karşısına yapılacak olan yeni bir tribün için harekete geçildi...

Yenikent Stadı Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi!

Başkent Ankara'daki 'Osmanlı Stadyumu' olarak da bilinen Yenikent Stadı'nın, Osman Gökçek'e ait Osmanlıspor’a 25 yıllık bedelsiz tahsisi, mahkeme kararıyla kaldırıldı. Yenikent Stadı, yeniden Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

Yeni Adana Stadı ne zaman açılacak?

Yeni Adana Stadının faaliyete gireceği tarihi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kocuk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karşıyaka Stadı inşaatının ne zaman tamamlanacağı TBMM'de!

Karşıyaka Stadının inşaatının ne zaman tamamlanacağına ve stadı bulunmayan spor kulübü sayısına ilişkin TBMM gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Akyazı Şenol Güneş Kompleksi'nde tribün inşaatı başladı!

Akyazı Şenol Güneş Kompleksi içerisinde yapılması planlanan çift yönlü tribünün inşaatına başlandı. Tribün 2 bin kişi kapasiteli olacak.

Eryaman Stadı ne zaman açılacak?

Ankara'da inşası devam eden Eryaman Stadı'nın, liglerin ikinci yarısında oynanacak maçlara hazır hale getirilmesi için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Kütahya Dumlupınar Stadı Millet Bahçesi'ne dönüştürülecek!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Dumlupınar Stadı'nın Millet Bahçesi'ne dönüştürüleceğini açıkladı. 75 bin metrekarelik alan için çalışmalar başlatıldı.

Adana Stadı ne zaman tamamlanacak?

CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, yapımına 2014 yılında başlanan ve 2016 yılında hizmete açılacağı belirtilen stadyumdaki belirsizliğin devam ettiğini söyledi.

Spor Toto Akhisar Stadı ne zaman açılacak?

Mersin Akhisar Belediyespor, Ligin 7'nci haftasında Fenerbahçe karşılaşmasıyla yeni stadına kavuşmayı hedefliyor. Yeşil siyahlılar, kombine bilet satışına da Eylül ayında start vermeyi planlıyor.

Diyarbakır Stadı ne zaman bitecek?

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Diyarbakır'da inşa edilen 33 bin seyirci kapasiteli stadın yapımı hızla devam ediyor.

Akyazı Şenol Güneş Stadı'nda onarım başladı!

Trabzon'un yeni stadı Şenol Güneş Kompleksi´nin çatısı rüzgardan zarar gördü. Kuzey tribün girişinde yer alan bazı duvarları yıkılan statta onarım çalışmaları başladı.

Akyazı Stadı ne zaman açılacak Haberi

Akyazı Stadı ne zaman açılacak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan ve Türkiye'nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadyumu özelliği taşıyan Akyazı Stadı'nda çim serme işlemi devam ediyor.


Trabzon Valisi Yücel Yavuz ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk, Trabzon'un Akyazı Mahallesi'ndeki statta incelemelerde bulundu.


Yavuz ve Türk, çim serme işleminin devam ettiği statta sürdürülen çalışmalara ilişkin yetkililerden bilgi...