24 / 04 / 2024

Akyazı Stadyumu

Akyazı Stadyumu

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Akyazı Stadı'nın açılış tarihinin uzadığına dikkat çekti. Usta, "Bu işin sonuna geldik. Görünen o ki son 30-40 günlerdeyiz. Ekim sonu, Kasım ortalarına kadar stat tamamlanacak" diye konuştu.

Trabzon Akyazı Stadyumu'nda geri sayım başladı!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta Akyazı Stadyumu'ndaki son gelişmeler ile ilgili bilgi verdi. Usta geri sayımın başladığı Akyazı Stadyumu’yla ilgili önemli sorunların geride kaldığını, işlerin hızlandırıldığını açıkladı.

Akyazı Stadyumu'nda çalışmalar ne durumda?

Beşiktaş’ın ardından Trabzonspor da yeni stadına kavuşmak için gün sayıyor. Her gün şantiyeden rapor aldığını söyleyen TOKİ Başkanı Ergün Turan “Ya bu stadı bitireceğiz ya da o bizi bitirecek” dedi

Türk Telekom Arena en pahalı stat özelliği taşıyor!

Süper Lig’in 5 büyük takımı teker teker yeni statlarına kavuşuyor. Bu statların toplam değeri ise 1.7 milyar TL’yi (608 milyon dolar) buluyor.

Trabzon Akyazı Stadyumu için durum değerlendirmesi yapıldı!

Trabzon Akyazı mevkiinde yapım çalışmaları aralıksız olarak devam eden stadyum ve spor tesisleri için bir koordinasyon toplantısı yapıldı.Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, değerlendirmelerde bulunuldu.

Akyazı Stadyumu Türkiye’deki en özellikli stadyum olacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonspor için Akyazı’da yapım çalışmaları devam eden stadyumun, Türkiye’deki en özellikli stadyum olacağını ifade etti.

Akyazı Stadyumu'na sel uyarısı yapıldı!

Dolgu alanı üzerine inşa edilen stadyumla kara arasında mutlaka bir su yolu yapılması gerektiğini vurgulayan uzmanlar, aksi halde şiddetli yağışlar sonrasında dolgu alanının sular altında kalabileceğini ve stadyumun da bundan etkilenebileceğini söylediler

Akyazı Stadyumu'nun inşaatında sona yaklaşıldı!

Yeni statta sona yaklaşılırken, bordo-mavili yönetim UEFA kriterlerine uygunluk ve maçların rahat yapılması amacıyla gerekli düzenlemelerin gerçekleştirilmesini istedi..

Trabzon Akyazı Stadyumu kendi kendini temizleyecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı'nca Trabzon'da yapılan Akyazı Spor Kompleksi Stadyumu, çatı sistemiyle Türkiye'nin kendini temizleyen ve hava kirliliğini gideren ilk stadyumu olacak.

Akyazı Stadyumu önümüzdeki sezon açılacak!

Trabzon Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi'nde çalışmalar tüm hızıyla sürerken, Trabzonspor'un gelecek sezon maçlarını bu stadyumda oynaması planlanıyor..

Akyazı Stadyumu ne zaman açılacak?

BORDO-mavililerin yapımı devam eden stadı Akyazı'nın, açılış törenine Barcelona'nın geleceği öne sürüldü. Stad, 2015-2016 sezonuna kadar hazır olacak...

Akyazı Spor Kompleksi'nin inşaatı 700 iş gününde tamamlanacak!

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile imzaladığı protokoller çerçevesinde inşa edilecek Akyazı Spor Kompleksi'nde ihale için geri sayım başladı. Kompleksin ön yeterlilik ihalesi, 14 Şubat'ta gerçekleştirilecek

Akyazı Stadyum Spor Tesisi inşaatı 14 Şubat'ta ihaleye çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar: ''Akyazı Stadyum ve Spor Tesisi inşaatı 14 Şubat'ta ihaleye çıkacak'' -''İhalenin hemen ardından Akyazı Stadyumu'na başlayıp bir an evvel bitireceğiz''

Akyazı Stadı'nda açılışa doğru son incelemeler yapılıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan ve Türkiye'nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadyumu özelliğine sahip Akyazı Stadı'nda açılış öncesi son hazırlıklar yapılıyor.

Akyazı Stadı'nda çim serme işlemi devam ediyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan ve Türkiye'nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadyumu özelliği taşıyan Akyazı Stadı'nda çim serme işlemi devam ediyor.

Trabzon Akyazı Stadı'nda sona doğru!

Türkiye'nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadyumu özelliğine sahip olan ve yapımı son aşamaya gelen Akyazı Stadı'nda çimlendirme çalışmaları devam ediyor.

Akyazı Stadı'nda çim serme çalışması başladı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan ve Türkiye'nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadyumu özelliğine sahip Akyazı Stadı'nda çim serme çalışmaları başladı.

Trabzon Akyazı Stadyumu, Antalyaspor maçına yetiştirilecek!

Açılışı için geri sayıma geçilen Trabzonspor’un yeni stadı 11. haftada tam olarak hazır hale getirilecek.

Akyazı Stadyumu bağlantı yolları yıl sonunda tamam!

Ulaştırma, Denizlik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile birlikte yapım çalışmaları hızla devam eden Kanuni Bulvarı Yıldızlı Kavşağı ve Akyazı Stadyumu bağlantı yollarında incelemelerde bulundu.

Trabzon Akyazı Stadı en kısa sürede tamamlanacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan,Trabzonspor'un yeni stadyumu Akyazı'daki çalışmaları yerinde inceledi. Turan, "Trabzonspor'a güzel bir stadyum yapıyoruz. Her şey çok güzel olacak" dedi.

Trabzon Akyazı Stadyumu ne zaman açılacak?

Trabzonspor'un yapım aşamasındaki Akyazı Stadı'nda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Başkan yardımcısı Nevzat Aydın, sosyal medyadan taraftarların sorularını yanıtladı.

Trabzon Akyazı Stadyumu'nda sona yaklaşıldı!

TOKİ tarafından Trabzon'da deniz doldurularak, dolgu zemini üzerine inşa edilen Akyazı Spor Kompleksi'nde sona yaklaşıldı.

Trabzon Akyazı Stadyumu'nda son durum ne?

Özgür Düşünce Gazetesi köşe yazarı olan Hayrettin Albayrak bugünkü yazısında Alikahya’daki yeni stadyumu anlattı. İşte yeni stadyumdaki son durum....

Trabzon Akyazı Stadyumu'nda sona gelindi!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, Akyazı Spor Kompleksi'nde sona gelindiğini açıkladı. Turan, Akyazı Spor Kompleksi için çim saha, koltuk ve skorbord ihalelerinin yapıldığını bildirdi.

Trabzon Akyazı Stadyumu'nda geri sayım başladı!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta Akyazı Stadyumu'ndaki son gelişmeler ile ilgili bilgi verdi. Usta geri sayımın başladığı Akyazı Stadyumu’yla ilgili önemli sorunların geride kaldığını, işlerin hızlandırıldığını açıkladı.

Akyazı Stadyumu'nda çalışmalar ne durumda?

Beşiktaş’ın ardından Trabzonspor da yeni stadına kavuşmak için gün sayıyor. Her gün şantiyeden rapor aldığını söyleyen TOKİ Başkanı Ergün Turan “Ya bu stadı bitireceğiz ya da o bizi bitirecek” dedi

Akyazı Stadyumu Haberi

Akyazı Stadyumu

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Akyazı Stadı'nın açılış tarihinin uzadığına dikkat çekti. 

Usta, "Bu işin sonuna geldik. TOKİ ile görüşüyoruz, çatı ile ilgili bir sorun çıkmazsa 7-10 gün içerisinde stat içerisinde yer alan direkler sökülecek. Sonrasında çim serimi başlayacak. Bu da 20 gün sürecek. 15 günde de hibrit çim çalışmaları tamamlanıp stat maç oynanabilir hale gelecek. Görünen o ki son 30-40 günlerdeyiz. Ekim sonu, Kasım ortalarına kadar stat tamamlanacak" diye...