19 / 04 / 2024

akzirve strada plus evleri fiyat bilgisi

akzirve strada plus evleri fiyat bilgisi

Akzirve Strada Plus Evleri satış fiyatları 239 bin 500 TL'den başlıyor. Strada Plus Evleri'nde 10 günde 100 daire satıldı...

Strada Bahçeşehir'de 36 ay vadeyle!

Strada Bahçeşehir projesinden 36 ay vade imkanı ile konut sahibi olunabiliyor. İlk etabın teslimlerinin hemen yapıldığı proje Akzirve Gayrimenkul imzası ile yükseliyor.

Akzirve Strada Bahçeşehir'de yıl sonu indirimi başladı! 72 aya varan vade fırsatı ve yüzde 25'e varan indirim fırsatı

Akzirve Strada Bahçeşehir'de yıl sonu indirimi başladı! 72 aya varan vade fırsatı ve yüzde 25'e varan indirim fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Akzirve Strada'da yaz fırsatı! 24 ay 0 faiz ve 3.7 milyon TL'den başlayan fiyatlarla!

Akzirve imzasıyla Bahçeşehir'de yükselen Strada'da yaz fırsatı başladı. 24 ay 0 faiz imkanı sağlanan projede fiyatlar 3.7 milyon TL'den başlıyor...

Strada Bahçeşehir'de 15 yıla varan ve 0,69'dan başlayan vade fırsatı!

Akzirve imzasıyla Bahçeşehir'de yükselen Strada Bahçeşehir'de 15 yıl varan ve 0,69'dan başlayan vade fırsatı sağlanıyor. Peki, Strada Bahçeşehir konutlarının özellikleri neler? İşte detaylar...

Bahçeşehir Strada Plus’ta teslimler başladı!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen markaları arasında yer alan Akzirve Gayirimenkul, imzasıyla mega kent İstanbul’un en değerli bölgeleri arasında yer alan Bahçeşehir’de yükselen Strada Plus’ta teslimler başladı.

Bahçeşehir Strada'nın ikinci etabı satışta!

Akzirve, Bahçeşehir Strada'nın ikinci etabı Strada 2, 476 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı.

Bahçeşehir Strada'da yüzde 25 indirim!

Akzirve Gayrimenkul'ün Bahçeşehir'de yükselen Strada projesinde yüzde 25 indirim, 120 ay ve 0,99 faiz oranlı kampanya düzenlendi. 

Bahçeşehir Strada 2'de yüzde 25 indirim fırsatı!

İstanbul’un en çok değerlenen bölgelerinden biri olan Bahçeşehir’de konumlanan Akzirve Strada 2'de peşin ödemelerde yüzde 25 indirim, 120 ay ve 0,99 vade farkıyla konut sahibi olma imkanı sunuluyor.

Akzirve Strada'da satışlar tamamlandı!

Akzirve Gayrimenkul, İstanbul’un en çok değerlenen bölgelerinden biri olan Bahçeşehir’de yükselen Strada projesinde satışlar tamamlandı. Projenin ikinci etabı Strada Plus ise 2020 yılında tamamlanacak.

Akzirve Topkapı 36 ay sonra teslim edilecek!

Akzirve Gayrimenkul Yatırım, Bahçeşehir’de geliştirdiği Strada’nın 1. etabının 11 ay gibi kısa sürede satışını tamamladıktan sonra, 2. etap satışlarına da Aralık 2017’de gerçekleştirdiği lansman ile başlamıştı. 

Akzirve Topkapı basın lansmanı 9 Mayıs'ta!

Strada Bahçeşehir projesinin ikinci etabının ardından, şimdi de uzun zamandır merakla beklenen Akzirve Topkapı projesi basına lanse edecek. 

Akzirve Topkapı basın lansmanı ertelendi!

Strada Bahçeşehir projesinin ikinci etabının ardından, şimdi de uzun zamandır merakla beklenen Akzirve Topkapı projesi basına tanıtılacak. 

Bahçeşehir Strada'dan Sevgililer Günü etkinliği!

Akzirve Gayrimenkul imzası ile inşa edilen Bahçeşehir Strada'da 10 Şubat 2018 Cumartesi günü Sevgililer Günü etkinliği düzenlenecek.

akzirve strada plus evleri fiyat bilgisi Haberi

akzirve strada plus evleri fiyat bilgisi

Strada Bahçeşehir projesinin ikinci etabı olarak planlanan Strada Plus projesi 2 bin 510 bağımsız birimden oluşuyor. Projenin üçüncü etabı 2018 yılının üçüncü çeyreğinde satışa çıkacak. 
 

Akzirve Gayrimenkul tarafından Strada Bahçeşehir projesinin ikinci etabı olarak inşa ediliyor. Projenin Mimari tasarımı Bünyamin Derman DBArchitects Mimarlık'a ait.

Toplam 880 daireden oluşan Strada Plus projesi, 250 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa ediliyor. Proje Akzirve Gayrimenkul imzası taşıyor.
 
Strada Plus Evleri ödeme tipi!
 
Strada Plus Konutları için 2 bin 390 TL verilen yüzde 1 peşinat fırsatı bulunuyor. Strada Plus projesinde 10 günde 100 dairenin satışı gerçekleşti. 
 
Akzirve Strada Plus Evleri satış fiyatları!

Strada Plus Bahçeşehir fiyat listesi 239 bin 500 TL'den başlıyor. Strada Plus'ta daire sahiplerine spor alanı, çocuk yürüyüş...