26 / 04 / 2024

Al Mazaya Grup

Al Mazaya Grup

Dumankaya İnşaat ve Ortadoğu’nun önemli gayrimenkul geliştiricilerinden Al Mazaya Holding’in ortak projesi Ritim İstanbul’un lansmanı Kuveyt’te de yapıldı. Al Mazaya, Arap yatırımcıları fırsatları değerlendirmeye çağıracak.

Ritim İstanbul’a Kuveytli ortak!

Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul geliştiricilerinden Al Mazaya Grup, Dumankaya İnşaat’ın Ritim İstanbul projesiyle Türkiye pazarına girdi. Uğur Dumankaya, 'Bu, ortaklıkta ilk adım' dedi.

Dumankaya İnşaat, Al Mazaya Grup ile stratejik işbirliği anlaşması imzaladı!

Dumankaya İnşaat, Ortadoğulu gayrimenkul geliştirici holdinglerinden Al Mazaya Grup ile stratejik işbirliği anlaşması imzaladı. Yeni projeler yolda konu ile ilgili Dumankaya Başkanvekili Barış Dumankaya açıklama yaptı...

MESS Grup toplu iş sözleşmesi öncesinde çalışanlarına avans ödeyecek

Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS), hali hazırda grup toplu iş sözleşmesi kapsamında işçilerin talebini olumlu değerlendirerek, çalışanlara tarihinde ilk kez avans ödenmesine karar verdi.

Gökkuşağı Grup Yapı Alüminyum Orman Ürünleri Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökkuşağı Grup Yapı Alüminyum Orman Ürünleri Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kutlualp tarafından kuruldu.

Al Faiz Grup Gayrimenkul İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Faiz Grup Gayrimenkul İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ahmad Aghı Alsuleıman tarafından kuruldu.

Al Baburi Grup Emlak Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Al Baburi Grup Emlak Ticaret Ve Limited Şirketi Başakşehir'de Hani Baburi tarafından kuruldu.

Birliköz Grup İnşaat Dekorasyon Gayrimenkul Ve Oto Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birliköz Grup İnşaat Dekorasyon Gayrimenkul Ve Oto Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mirfet Kartal tarafından kuruldu.

Nera Grup Mimarlık İnşaat Oto Alım Satım Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Nera Grup Mimarlık İnşaat Oto Alım Satım Kiralama Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali İnal tarafından kuruldu.

Ottoman Grup İç Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Ve Oto Alım Satım Anonim Şirketi kuruldu!

Ottoman Grup İç Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Ve Oto Alım Satım Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Dinçer tarafından kuruldu.

Akyol Grup yeni ilan ve alışveriş sitesi kurdu!

Akyol Grup, Türkiye’nin yeni ilan ve alışveriş sitesi ilanjeti kurdu. E-ticaret sitesi olan ve ülkemizde e-ticaretin gelişmesiyle beraber bu platformda bizde varız diyerek yola çıkan ilanjet, Türkiye’nin en büyük ilan ve elektronik ticaret ve platformu olacak.

MTB Grup Metal Alüminyum Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MTB Grup Metal Alüminyum Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Bulut tarafından kuruldu. 

Emin Grup 360 çalışanını ödüllendirdi!

Emin Grup, "2019 Başarı Ödülleri Gecesi" kapsamında 3.sünü düzenlediği etkinlikte; 5, 10, 15, 20 ve 25 yılı geride bırakan ve yüksek performans gösteren çalışanlarını ödüllendirdi...

Emin Grup 360 çalışanını ödüllendirdi!

Türkiye’nin en güçlü ve önde gelen şirketlerinden biri olan Emin Grup, “2019 Başarı Ödülleri Gecesi” kapsamında 3.sünü düzenlediği etkinlikte; 5, 10, 15, 20 ve 25 yılı geride bırakan ve yüksek performans gösteren çalışanlarını ödüllendirdi.

Avrasya Grup Enerji Proje İnşaat Taahhüt Ve Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrasya Grup Enerji Proje İnşaat Taahhüt Ve Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İlknur Filiz tarafından kuruldu. 

Al Hasan Grup İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Hasan Grup İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Samer Al Hasan tarafından kuruldu. 

Al Mazaya Grup Haberi

Al Mazaya Grup

Dumankaya İnşaat ve Ortadoğu’nun önemli gayrimenkul geliştiricilerinden Al Mazaya Holding’in ortak projesi Ritim İstanbul’un lansmanı Türkiye’nin ardından Kuveyt’te yapıldı. Al Mazaya, İstanbul’daki proje için Körfez Ülkeleri’nden yatırımcıları yatırım fırsatlarını değerlendirmeye davet edecek.


Dumankaya İnşaat’ın hayata geçirdiği Ritim İstanbul projesi kapsamında dumankaya İnşaat ve Al Mazaya’nın hayata geçirdiği işbirliği çerçevesinde projenin bulunduğu arsa, 2015’in ilk çeyreğinde her iki şirketin ortaklığında 190 milyon lira bedelle satın alınmıştı. Ritim İstanbul projesinin Kuveyt’teki tanıtım toplantısı ile ilgili konuşan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, “Al Mazaya ile gerçekleştirdiğimiz ortaklık neticesinde Ritim İstanbul’un Türkiye’deki yatırımcıların nezdinde olduğu kadar Ortadoğu ve Körfez Ülkeleri’ndeki yatırımcılar için de yıldız bir proje olacağı kanısındayım”...