24 / 04 / 2024

Alaattin Akar Yeni Sarp İnşaat

Alaattin Akar Yeni Sarp İnşaat

1990 yılında Öz Akar LTD. ŞTİ. ismiyle inşaat sektörlerinde ticaret hayatına başlayan Sarp Group Yönetim Kurulu Başkanı Alaaddin Akar kimdir? İşte Alaaddin Akar ve Sarp Group..

Akar Forest geliyor! Yeni proje! 

Gayrimenkul sektörünün köklü kuruluşlarından biri olan Akar Yapı yeni projesi Akar Forest için düğmeye bastı. Peki Akar Forest nerede? Akar Forest projesinde villa fiyatları ne kadar? 

Alparslan Çakar kimdir?

Ziraat Bankası'nın yeni genel müdürü Alpaslan Çakar kimdir? Alpaslan Çakar daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Alpaslan Çakar'ın biyografisi...

Ziraat Bankası'nın yeni genel müdürü Alpaslan Çakar oldu!

Kamu Bankaları Genel Kurulu tamamlandı ve Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü görevine Alpaslan Çakar getirildi.

Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının temeli atıldı!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kayseri Havalimanı yeni terminal binası temel atma törenine katıldı. Akar, söz konusu projenin memleketi Kayseri’yi ulaşım alanında bir adım daha ileriye taşıyacağını söyledi.

Konut sektörü için yeni teşvikler gerekli!

Armağan Gayrimenkul’ün sahibi Armağan Ayşakar, Haziran'da satışların artmasıyla canlanan gayrimenkul sektörünün, yeni konut üretimi için teşvik edilmesi gerektiğini belirtti.

Ukrayna'nın Türkiye’den yeni insansız hava araçları alma talepleri var!

Milli Savunma Bakanı Akar’ın Ukrayna’daki temasları sırasında iki ülke arasında savunma sanayiinde iş birliği konuları gündeme gelirken, Ukrayna’nın Türkiye’den yeni insansız hava araçları alma yönünde talepleri olduğu öğrenildi.

Korona sonrası plazalara ilgi azalıyor!

Tempo’nun Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Cemal Akar, yeni dönemde uzaktan çalışmanın kalıcı hâle geleceğini, bunun da ofislere duyulan ihtiyacı azalacağını söyledi.

Yeni Messan İnşaat Metal Endüstriyel Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Messan İnşaat Metal Endüstriyel Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Alaattin Kaya tarafından kuruldu.

Yeni Sarp İnşaat iflas etti!

İFM kapsamında inşa edilen Sarphan Finans Park projesini üstlenen Yeni Sarp İnşaat-Öz Akar Adi Ortaklığı için mahkeme iflas kararı verdi. İflas kararı verilen şirketin en büyük alacaklısı konumunda ise özel bir banka bulunuyor.

Amasya yeni Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü hizmete açıldı!

Vali İ. Halil Çomaktekin yeni binasında halkımıza hizmet vermeye başlayan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde incelemelerde bulundu. İncelemelere Hüseyin Güneş ile Halk Eğitim Merkezi Müdürü Alaattin Turna eşlik etti.

Alaattin Aktaş: Yeni konuta olan talep arzı karşılamıyor!

Yılın ilk altı ayında konut arzı 351 bin oldu, bu dönemde konuttaki ilk satış ise 283 bin düzeyinde kaldı, yani talep arzı karşılayamadı. Konuttaki stok her geçen yıl artıyor.

'Yeni konuta olan talep arzı karşılamaktan hala çok uzak'

Dünya gazetesi yazarı Alaattin Aktaş, konut arz- talebine ilişkin rakamları ve sektördeki gelişmeleri köşesinde yorumladı. Aktaş'a göre, "Yeni konuta olan talep arzı karşılamaktan çok uzak"

Haydar Akar Kocaeli Devlet Hastanesi'nin inşaatını inceledi!

Kocaeli Devlet Hastanesi’nin tamamlandığında 6 kat ile hizmet verecek yeni binasının inşaatı hızla devam ederken Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, 29 Ekim 2016 ‘da bitmesi planlanan inşaatındaki çalışmaları yerinden inceledi.

Alaattin Akar Yeni Sarp İnşaat Haberi

Alaattin Akar Yeni Sarp İnşaat

Alaaddin Akar kimdir?

Alaattin Akar, Sarp Group Yönetim Kurulu Başkanı'dır. Sarp Group 1990 yılında Öz Akar LTD. ŞTİ. ismiyle inşaat sektörlerinde ticaret hayatına başlamış, ülkemizin bir çok ilinde projeler gerçekleştirmiştir.  


Hayata geçirdiği projeler sayesinde gittikçe büyüyen ve çözüm ortaklarının güvenini kazanan firma, 2005 yılında Yeni Sarp İnşaat'ı da bünyesine katarak faaliyetlerine hız kazandırmış ve kısa süre içinde birçok başarıya imza atmıştır.


Genç, dinamik ve konusunda uzman kadrosuyla bu güne kadar gerçekleştirdiği birçok projede teknolojiyi, kaliteyi ve en önemlisi insan faktörünü göz önünde bulunduran Sarp Group kendisini, günümüzde Türkiye'nin öncü ve güvenilir firmaları arasında konumlandırmaktadır.


Sarp Group Merkez Adresi:

Green İş Merkezi Kızılırmak Mahallesi 1443. 22/2  

Çukurambar / Ankara

+90 312 446 29 90 - 91

+90. 312. 446 29 86

[email protected]



Yeni Sarp İnşaat Madeni Yağlar...