25 / 04 / 2024

Alaçatı Alkoçlar Exclusive Hotel

Alaçatı Alkoçlar Exclusive Hotel

Alaçatı'nın yeni gözdesi olacak Alkoçlar Exclusive Alaçatı açıldı. Yaşar Çilkız'ın satın aldığı koy turizm dünyasının başarılı patronu Ender Alkoçlar'ın işbirliğiyle hayat buldu.

Kempinski Residences Alaçatı'da yüzde 50 peşin 6 ay vade fırsatıyla! Teslimler Haziran 2024'te!

Çeşme, Alaçatı'nın en özel projelerinden biri olan Kempinski Residences Alaçatı Dilek Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Kempinski Residences Alaçatı'da yüzde 50 peşin 6 ay vadeyle satışlar devam ediyor.

Çeşme Alaçatı Port'ta son durum ne?

Şehir Plancıları Odası ile Mimarlar Odası’nın İzmir şubeleri, Çeşme’de hayata geçirilen Alaçatı Port’ta kaçak yapılaşma olduğunu ileri sürdü. Sulak alanda, 24 adet lüks villa inşaatına başlandığı ve su kotu derinleştirilerek kanal açıldığı ifade edilerek, yasa dışı faaliyete girişildiği belirtildi. 

Alaçatı'daki inşaatlar için Şehir Plancıları Odası'ndan çağrı!

Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi ve Mimarlar Odası İzmir Şubesi, Alaçatı'daki inşaatların kanuna aykırı olduğunu dile getirerek inşaatların durdurulması gerektiğini dile getirdi. 

KÖY Alaçatı Taş Evleri’nde Mayıs ayına özel fırsatlar!

KÖY Alaçatı Taş Evleri,‘’Başka Bir Yaşam Mümkün’’ felsefesiyle ayrıcalıklı bir dünyanın kapılarını aralıyor.

Aslışah Alkoçlar Alaçatı'da dükkan arayışında!

Geçtiğimiz haftalarda aşçılık eğitimi alan Aslışah Alkoçlar, Alaçatı'da dükkan arayışına girdi. Alkoçlar'ın hedefi bu yaz Çeşme'de bir restoran açmak.  

Çeşme Alaçatı Havalimanı ihalesi 20 Nisan'da!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan "Çeşme Alaçatı civarında hem özel jetleri ağırlayabileceğimiz hem eğitim uçuşlarını ayarlayabileceğimiz ve charter seferlere hizmet verecek bir havalimanı yapacağız. İhale sürecini başlattık" dedi.

İzmir Alaçatı yatırımcıların gözdesi olacak!

YV Emlak Kurucusu Yiğit Varhan, İstanbul İzmir otoyolu ve Alaçatı Havalimanı'nın tamamlanmasıyla birlikte İzmir Alaçatı'da konut ve arsa fiyatlarında yükselme yaşanacağı belirtti.

Alaçatı Muhallebicisi 14 şehirde şube açacak!

14 yeni şehirde açacağı şubeleri için yatırımcıları ile çalışmalarına devam eden Alaçatı Muhallebicisi, yılsonuna kadar şube sayısını 70’e yükseltmeyi hedefliyor.

Alaçatı'da 100’e yakın butik otel satışa çıktı!

Turizm'de durgunluk, Ege Bölgesi'nin parlayan yıldızı Alaçatı’ya da yansıdı. Her yıl binlerce ziyaretçinin yanısıra pek çok ünlü ismin akın ettiği, İzmir'in Çeşme ilçesine bağlı beldede, 100’e yakın butik otel satışa çıkarıldı.

Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur Alaçatı'dan 1 milyon TL'ye villa satın alacak!

Murat Dalkılıç Ağustos 2015'te evlendiği eşi oyuncu Merve Boluğur, Alaçatı'da 1 milyon TL'ye 2 katlı, havuzlu bir villa beğendi. İstanbul'a dönen Murat Dalkılıç bu hafta tekrar Çeşme'ye gidip yazlığı satın alacak.

Nuri Sevil, Ayvalık ve Alaçatı'ya 140 milyonluk otel kazandıracak!

Sevkon Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nuri Sevil, 60 milyon lira yatırımla Alaçatı Ramada Resort Otel ve 80 milyon lira yatırımla Ayvalık Resort Cunda Oteli’ni hayata geçiriyor

Acun Ilıcalı, Alaçatı'dan arsa aldı!

Ilıcalı'nın Alaçatı'da sörf yolu üzerinde bulunan ve ayrıca meşhur Hacı Memiş Mahallesi'ne yürüyerek 5 dakikalık mesafedeki bin 200 metrekare alanı satın aldığı öğrenildi.

Alaçatı'da inşaat yapacak alan kalmadı!

Ünlülerin tercih ettiği turizm merkezi Çeşme Alaçatı'da inşaat yapacak alan kalmadı. Sektör temsilcileri, Alaçatı'da imara açık sadece 250 dönüm yer kaldığını söyledi.

Alaçatı Alkoçlar Exclusive Hotel Haberi

Alaçatı Alkoçlar Exclusive Hotel

31 yıl önce Antepli işadamı Yaşar Çilkız'ın satın aldığı koy turizm dünyasının başarılı patronu Ender Alkoçlar'ın işbirliğiyle hayat bularak tatilcilerin hizmetine girdi. Yaşat Çilkız'ın otelin tüm yaşam alanlarıyla bizzat ilgilendiği otel, sorf plajına iki dakika mesafede. 



Hürriyet...