25 / 04 / 2024

alaçatıdaki bisiklet yolları

alaçatıdaki bisiklet yolları

Park eden araçlardan çöp bidonlarına, işletmelerin reklam için koyduğu flamalardan yola bırakılan taşlara kadar her türlü engelin yer aldığını belirten bisikletseverler kaza yapmamak için büyük mücadele verdiklerini belirtti.

Alaçatı'daki arazisine inşaat firmalarından teklif yağmıştı: Şarkıcı Berkay Tiny House işine mi giriyor? 

Popülaritesini koruyan Tiny House'lara talep gün geçtikçe artıyor. Son olarak şarkıcı Berkay'ın Alaçatı'daki arazisine Tiny House yapacağı konuşuluyor. Peki, Berkay Tiny House işine mi giriyor? İşte detaylar...

Alaçatı'daki inşaatlar için Şehir Plancıları Odası'ndan çağrı!

Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi ve Mimarlar Odası İzmir Şubesi, Alaçatı'daki inşaatların kanuna aykırı olduğunu dile getirerek inşaatların durdurulması gerektiğini dile getirdi. 

Fatih Terim Alaçatı'daki evini Mehmet Okur'a kiraya verdi

Fatih Terim, Alaçatı'daki taş evibi Türkiye basketbolunun efsane isimleri arasında bulunan ve NBA'da oynayan Mehmet Okur'a kiraladı.

Mesut Özil Alaçatı’dan 1 milyon euro’ya villa aldı!

İngiltere’nin Arsenal takımında top oynayan Mesut Özil, Çeşme’den villa aldı. Ünlü futbolcunun Alaçatı’daki villa için 1 milyon euro ödediği söyleniyor.

Mesut Özil'in Alaçatı'daki villası 10 milyon TL'ye mal olacak!

Arsenal’in yıldız futbolcusu Mesut Özil, bu yaz Çeşme’de parlayacak. Alaçatı’da lüks bir villa inşa ettiren Özil, 10 milyon lirayı gözden çıkardı.

Tek-Art İnşaat Alaçatı'daki villaları için reklam verecek!

Tek-Art İnşaat Ticaret Turizm Sanayi Ve Yatırımlar A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Alaçatı villa satışı için reklam verilmesi hakkında açıklama yaptı.

Acun Ilıcalı Alaçatı'daki yazlığını 37 milyona satıyor!

Acun Ilıcalı Alaçatı’da arsa alıp özel olarak inşa ettiğini yazlığını 7 milyon euro'ya (yaklaşık 37 milyon TL) satışa çıkardı

Gizem Karaca'nın Alaçatı'daki villasının inşaatı başladı!

Oyuncu Gizem Karaca ve nişanlısı Kemal Ekmekçi evlenince İzmir Alaçatı'ya taşınacak. Çift, villasının inşasına başladı. Karaca'ya İzmirli hayranlarından tebrik mesajı yağdı.

Alaçatı Rum Konağı, Taş Otel'e dönüştü!

İzmir Alaçatı'daki tarihi 130 yıllık Rum Konağı, Zeynep Öziş tarafından Taş Otel'e dönüştü. Otel Alaçatı'nın ilk butik oteli olma özelliğine sahip.

Ece Erken, Alaçatı'daki evini 2 milyon TL'ye satıyor!

ECE Erken, Çeşme-Alaçatı’daki evini satılığa çıkardı. Ünlü sunucu, oğlu Eymen doğduktan sonra kendisine küçük gelmeye başlayan ev için 2 milyon TL istiyor.

Belis Foçalı, Alaçatı'da otel tasarladı!

İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi İçmimarlık ve Çevre Tasarımı mezunu Belis Foçalı, aldığı eğitimle baştan sona tasarladığı, yapım aşamasında tüm detaylarını kendi oluşturduğu Alaçatı’daki butik otelini işletiyor.

İşte Türkiye Güzeli Yüksel Ak'ın Alaçatı'daki evi!

2000 Türkiye Güzeli Yüksek Ak İzmir'de yaşıyor. Yazları ise Alaçatı'daki evinde geçiriyor. Ak havuzlu villasının kapısını InStyle Home Dergisi'ne açtı. İşte o ev...

İşte Doğa Rutkay'ın Alaçatı'daki villası!

Oyuncu Doğa Rutkay ile eşi Kerimcan Kamal yaz tatilini Alaçatı'daki villasında geçiriyor. Çiftin, Çeşme Alaçatı’da yaptırdıkları yazlık görenleri büyülüyor.

alaçatıdaki bisiklet yolları Haberi

alaçatıdaki bisiklet yolları


Turizm merkezi Alaçatı'da bulunan bisiklet yolunun işgal altında olması bisikletseverleri isyan ettirdi. Park eden araçlardan çöp bidonlarına, işletmelerin reklam için koyduğu flamalardan yola bırakılan taşlara kadar her türlü engelin yer aldığını belirten bisikletseverler kaza yapmamak için büyük mücadele verdiklerini belirtti. İzmir'de bisiklet yolları modernize edilirken Alaçatı'nın bisklet yollarının ise geçen sürede işlerliğini kaybettiğini belirten vatandaşlar, "Günün hemen her saatinde bisiklet yolu çeşitli engellerle kullanılamaz hale geldi. Bisiklet yoluna 100 metre arayla park eden araçlar, evlerin çöp bidonları, işletmelerin flamaları bunlardan yalnızca bazıları" dedi.


Yeni...