26 / 04 / 2024

alaeşhir sur içi bölesi

alaeşhir sur içi bölesi

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde, kent merkezindeki sur içi bölgesinin sit alanı olmasından dolayı yaşanan mağduriyet çözüldü...

Sur Yapı 3 ay içinde 2 bin 500 konutu teslim edecek!

4 yılda 7 bin 500 konutu sahipleriyle buluşturan Sur Yapı, konut teslimlerine hız kesmeden devam ediyor. Sur Yapı üç ay içinde 2 bin 500 konutu teslim etmeye hazırlanıyor. 

Altan Elmas: İlk evini alacaklar için uygun kredi imkanı sağlanmalı!

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, inşaat sektöründe geçtiğimiz yılı değerlendirirken, 2024'e dair beklentilerini anlattı. Elmas, konuta erişimin artırılması için özellikle ilk evini alacaklara uygun kredi beklentileri olduğunu söyledi.

“Deprem, rant kapısı olmaktan çıkarılsın” dedi, 10 il için özel fon çağrısı yaptı!

Yaşanan büyük deprem felaketinin ardından çok önemli bir çağrı geldi. Depremin rant kapısı değil, beka sorunu olduğunu Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı Başkanı Haluk Sur, depremin vurduğu 10 ile özel gayrimenkul yatırım fonu kurulması için çağrı yaptı. İşte detaylar…

Sur Yapı Ümraniye projesiyle 378 yeni konut geliyor! Beklenen proje için düğmeye basıldı!

Yeni yatırımlar için start veren Sur Yapı, Ümraniye projesiyle 378 konut inşa edecek. Söz konusu proje 248 milyon 980 bin 288 TL'ye mal olacak.

Kazlıçeşme 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, Kazlıçeşme Mahallesi, 392 pafta 1629 ada 36 parsel ve bir kısım Park Alanına ilişkin Sur Tecrit Bandı Yenileme Alanı 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım Değ. ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Sur Yapı İstanbul'da iki projesi için ön talep topluyor!

İstanbul'da yeni konut projelerini hayata geçiren Sur Yapı, Sancaktepe ve Ümraniye Projeleri için ön talep toplamaya başladı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı projelerinde yeni mezun mühendis ve mimarlar görev alacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının, Mersin Anamur, İzmir, Samsun, Balıkesir Ayvalık, Diyarbakır Sur İçi ve Eskişehir'de yer alan 8 projesinde yeni mezun mühendis ve mimarlar görev alacak...

Reysaş GYO'nun Sancaktepe arsalarında sözleşme değişikliği!

Reysaş GYO tarafından İstanbul İli Sancaktepe İlçesi 6650 Ada 17 Parsel ve İstanbul İli Sancaktepe İlçesi 1975 Parselde konut yapılması için Sur Yapı Endüstri San.ve Tic.A.Ş. ile şirketimiz arasında imzalanan sözleşmede "Kat Karşılığı" esasına geçildi.

Kentsel dönüşüm için acele edilmeli!

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı (KENTSEV) Başkanı Haluk Sur, kentsel dönüşüm için acele edilmesi gerektiğini dile getirerek kentsel dönüşüm için acele edilmesi gerektiğini dile getirdi. 

Sur Yapı Sancaktepe projesi için ön talep topluyor! Yeni proje!

Yeni konut projeleri için düğmeye basan Sur Yapı, Sancaktepe projesi için ön talep topluyor.

Sur Yapı'dan ev sahibi olmak isteyenler için Yarı Yarıya kampanyası!

Gayrimenkul sektörünün başarılı oyuncularından Sur Yapı ev sahibi olmak isteyenler için yeni bir ödeme kampanyasını hayata geçiriyor. Kampanya ile yarısı hemen, yarısı ise teslimden sonra ödeme yapılacak

Konut satışlarındaki 10 aylık veriler alım iştahının sürdüğünü gösteriyor!

Konutder Yönetim Kurulu Başkanı Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas yaptığı açıklamada 10 aylık veriler al iştahının devam ettiğini gösterdiğini söyledi.

Murat Kurum: Sur içerisinde yapılaşmaya müsaade etmeyeceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Sur'da boş alan olsa dahi yapmış olduğumuz 506 konut, tescilli 347 adet yapı dışında hiçbir şekilde Sur içerisinde yapılaşmaya müsaade etmeyeceğiz." diye konuştu.

alaeşhir sur içi bölesi Haberi

alaeşhir sur içi bölesi

Manisa Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak'ın girişimleriyle Alaşehir kent merkezindeki sur içi bölgesinin sit alanı olmasından dolayı yaşanan mağduriyeti çözüldü. Milliyet'te yer alan habere göre; bölgede yapılacak olan ilk inşaatın temeli, Başkan Uçak’ın katılımıyla atıldı.

Temel atma töreni öncesi konuşan Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, Alaşehir’in tüm sorunlarını tek tek çözeceklerini vurguladı.

Başkan Ali Uçak, "2 ay önce sit sorunu çözeceğimize söz vermiştik. Bugün geldiğimiz noktada sit alanı içerisindeki bir binamızın temelini atıyoruz. Çok mutluyum, gururluyum. Hizmet anlayışımızın temelinde vatandaşa temas ve temas eden hizmetler vardır. Bazı hizmetler, şehrin çehresini değiştirir, vatandaşlarında yaşamını değiştirir. Bu aşamada yasal prosedürleri yerine getiren ilçemiz esnaflarından Süleyman Kalbur’a ait olan Soğuksu Mahallesi İstiklal Caddesi üzerinde bulunan inşaatın temellerini hayırlısı ile attık. Bundan sonra şehrimizde sit...