16 / 04 / 2024

Alamosa Design Associates

Alamosa Design Associates

Bir otelde yaşamayı hiç düşündünüz mü? Mimar Hakan Yürüoğlu San Francisco'da Four Seasons Oteli içindeki rezidansı tasarladı ve otel yaşamını anlattı

İki Design Group Londra’dan 10 ödülle döndü!

Gayrimenkul sektörünün 'Oscarları' olarak bilinen International Property Awards’da, İki Design Group 3 farklı projesiyle toplam 10 ödüle layık görüldü. 

Tomtom Design'den Taksim'e Han Tümertekin Corners geliyor!

Habertürk Gazetesi yazarlarından Esen Evran, bugünkü yazısında Tomtom Design imzası ile hayata geçirilecek Han Tümertekin Corners'ı anlattı..

Caner Erkin, Miami Porsche Design Tower'dan rezidans aldı!

Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin, oyuncu eşi Şükran Ovalı için Miami'deki Porsche Design Tower adlı gökdelenden 7 milyon dolara lüks daire satın aldı.

Ag Design İnşaat Mimarlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ag Design İnşaat Mimarlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ali Özcan ve Gözde Özcan tarafından 200 bin TL sermaye ile 28 Eylül 2017'de kuruldu.

Art Design ile şık ve göz alıcı salonlar!

Mobilya sektöründe tasarım ve kalite anlayışını, rahatlık ve konforla birleştiren Art Design, art deco modelleri ile en sade yaşam alanlarını göz alıcı hale getiriyor. Art Design, Pera salon takımı ile güçlü ve göz alıcı görüntüsünün yanında şık olması ile de her kesimden zevke hitap ediyor.

Berk Arıl'a A'Design Award'dan iki ödül birden!

Maltepe Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü öğrencisi Berk Arıl, A’Design Award Tasarım Yarışması’nda iki ödül birden aldı.

Zorlu Center'a A Design Award’dan ödül!

Zorlu Center, Dünyanın en prestijli tasarım yarışması olarak bilinen A Design Award’da “Hayat Ağacı” enstalasyonuyla ‘Sınırlı Üretim ve Özel Tasarım kategorisinde ödül aldı.

Erdinç-Hande Acar çifti Miami Porsche Design Tower'dan ev aldı!

Sabah Gazetesi yazarı olan Bülent Cankurt, bugünkü yazısında Erdinç-Hande Acar çiftinin Miami'den ev aldığını söyledi. Çift, 60 katlı Porsche Design Tower'ın 31'inci katından ev aldı.

Iglo Architects'e iF Design Awards'tan ödül!

Iglo Architects, ICI Fabrika ve Yönetim Merkezi Binası tasarımıyla iF Design Awards'tan ödül aldı. Münih’te gerçekleşen ödül töreninde tasarıma “Ofis/Endüstri Yapıları” kategorisinde ödül verildi.

38° 30° Çiftliği, iF Design Ödülü”ne layık görüldü!

Slash Architects ve Arkizon Architects işbirliğiyle tasarlanan 38° 30° Çiftliği, mimari ve tasarım alanında dünyanın en prestijli ödüllerinden olan “iF Design Ödülü”ne layık görüldü.

IF Design ödülü, İtalyan ISVEA’nın oldu!

ISVEA Bagno 1962 Italia, Sott’Aqua banyo koleksiyonu ile tasarım dünyasının en prestijli yarışmaları arasında yer alan ve mükemmelliği temsil eden 2017 IF Design Award’da ödüle layık görüldü.

ICI Fabrika ve Yönetim Merkezi Binası'na iF Design Ödülü!

ICI Fabrika ve Yönetim Merkezi Binası, 60 yılı aşkın bir süredir dünyanın en iyi tasarım ürünlerine ve mimari projelerine takdim edilen “iF Design Ödülü”ne layık görüldü.

İki Design Group 2017’de 14 yeni projeye başladı!

İki Design Group ortağı mimar Murat Kader, 2017’de 14 yeni projeye başladı. Murat Kader, İstanbul'da birçok kentsel dönüşüm projesinde yer aldıklarını dile getirdi.

Alamosa Design Associates Haberi

Alamosa Design Associates


Artan şehirleşme ve insanın günlük hayatta işine ayırdığı zamanların artıp özel hayata ayırdığı zamanların giderek kısalması daha rahat ve hazır hizmet alınabilecek yaşam alternatiflerini de beraberinde getiriyor. Bu da yaşanılan mekân seçimlerinde hem mimari hem de alınan hizmetin öneminin daha da artmasını beraberinde getiriyor. Apartmanlardan sitelere oradan da rezidanslara taşınan yaşamlar artık metropollerde otelin içinde rezidans yaşamını da beraberinde getiriyor. Mimar Hakan Yürüoğlu'nun, San Francisco'da Alamosa Design Associates ile birlikte tasarladığı Four Seasons San Francisco Tower'ın 31. katında yer alan Mac ve Helen Whiting çiftine ait konut projesi de bu yaşam tarzının en güzel örneklerinden biri oluşturuyor. Yürüoğlu, ülkemizde The Marmara Residences, Swiss Living, Ritz Carlton Residences, Mandarin Oriental Residences, Rixos Suites gibi uluslarası alanda kendini kanıtlamış işletme markalarının...