18 / 04 / 2024

alanönü mahallesi

alanönü mahallesi

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Satın Alma Dairesi Başkanlığı, 4 arsayı ihaleye çıkardı. Arsaların toplam bedeli 1 milyon 294 bin 500 TL olarak belirlendi...

Hadımköy rezerv yapı alanının 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul ili, Arnavutköy ilçesi, Hadımköy Mahallesi Rezerv Yapı Alanının bir kısmına ilişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Ataşehir'deki 200 bin 700 metrekarelik rezerv yapı alanının imar planı plan notu ilavesi askıda!

İstanbul İli, Ataşehir İlçesi, Kayışdağı ve İnönü Mahallesi Yaklaşık 20,07 ha Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notu İlavesi askıya çıkarıldı.

Gaziosmanpaşa Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki 319 bin 800 metrekarelik riskli alanın imar planı revizyonu askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi Riskli Alanın yaklaşık 31,98 ha kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Revizyonu ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Revizyonu askıya çıkarıldı.

Arnavutköy'deki 67 bin metrekarelik alanın imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Yeşilbayır Mahallesi 247 ve 62 Parsele İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı. İşte  67 bin metrekarelik alanın imar planı değişikliği ile ilgili detaylar...

Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi'ndeki riskli alanın imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Karayolları Mahallesi Riskli Alanın içerisinde yer alan 4906 ada 1 parsel ve 12214 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Sultangazi'deki millet bahçesi yapılacak alanın planları değiştirildi!

TOKİ, Sultangazi Zübeyde Hanım Mahallesi’nde inşa edilecek Millet Bahçesi projesinin planlarını hazırladı. 290 bin metrekare büyüklüğündeki alanın 166 bin metrekaresi Millet Bahçesi, 65 bin metrekaresi ise konut olacak.

Tuzla İçmeler’deki askeri alanın plan değişikliğine itirazlar kabul edildi!

Tuzla ilçesi İçmeler Mahallesi'nde imara açılan 168 bin metrekare büyüklüğündeki askeri alanın planları, itirazlar üzerine yeniden değiştirildi. AVM, otel ve konut imarına açılan askeri alana itirazlardan sonra “park” ve “devlet ormanı” fonksiyonları ilave edildi. 

Nilüfer'deki deri sanayi ve Teknosab alanının genişletileceği iddiası mecliste!

Bursa'nın Nilüfer ilçesindeki Badırga Mahallesi'nde bulunan deri sanayi ve Teknosab alanının tarım arazilerini de içine alacak şekilde genişletileceği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Kayışoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Fethiye’de iskele alanının imar planı askıda!

Fethiye Göcek Mahallesi’nde Özel Çevre Koruma Bölgesi'ne ‘iskele alanı’ yapılması planlanıyor. İskele alanının imar planı ise 30 gün askıya çıkarıldı.

Çekmeköy Hamidiye'de park alanının imar planı tadilatı askıda!

Çekmeköy İlçesi, Hamidiye Mahallesi, 4017 parselin bitişiğinde yer alan park alanının bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda...

Üsküdar'daki toplanma alanının TÜRGEV'e devredildiği iddiası mecliste!

Üsküdar Ünalan Mahallesi'ndeki deprem toplanma alanının bir vakfa devredildiği iddiası meclis gündemine taşındı..

Eyüp Defterdarlık Mahallesi'ndeki bir alanın imar durumu TBMM'de!

İstanbul'un Eyüp ilçesinde Defterdarlık Mahallesi'nde bulunan Abdülvedüt türbesinin bulunduğu alanın imar durumu TBMM'de konu oldu. İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi başvuruları!

TOKİ'nin Bingöl İnönü Mahallesi projesinde yer alan 8 adet konut için ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağıyla açık satış sürüyor. İşte, TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi başvuruları...

alanönü mahallesi Haberi

alanönü mahallesi

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Satın Alma Dairesi Başkanlığı, 4 arsayı ihaleye çıkardı. 

1- Odunpazarı, Sultandere Köyü'ndeki arsanın toplam bedeli 35 bin TL. İhalesi 31 Ekim saat 16.00'da yapılacak. 

2- Odunpazarı, Sultandere Köyü'ndeki arsanın toplam bedeli 1 milyon 60 bin TL. İhalesi 31 Ekim saat 16.15'te yapılacak. 

3- Odunpazarı, Alanönü Mahallesi'ndeki arsanın toplam bedeli 61 bin 500 TL. İhalesi 31 Ekim saat 16.30'da yapılacak. 

4- Odunpazarı, Alanönü Mahallesi'ndeki arsanın toplam bedeli 138 bin TL. İhalesi 31 Ekim saat 16.45'te...