26 / 04 / 2024

alanya belediye başkanı Adem Murat Yücel

alanya belediye başkanı Adem Murat Yücel

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Büyükhasbahçe Mahallesi’nden Cikcilli Mahallesi’ne uzanacak 15 metrelik imar yolunda incelemelerde bulundu. Yücel, yolun yaz aylarında hizmete gireceğini belirtti.

Alanya'nın inşaat mühendislerinin projelerine ihtiyacı var!

Başkan Yücel, Alanya'nın vizyon şehir olması için şehir plancısı, haritacı, inşaat mühendisi ve oda temsilcilerinden gelecek projelere ihtiyaç olduğunu ifade etti.

Adem Murat Yücel: İskele Alanya halkının kalacak!

ALSİAD aylık olağan toplantısı, Red Tower Restoran'da yapıldı. ALSİAD Başkanı Abdülkadir Turhan, İskele'de yaşanan olayları tasvip etmediklerini söyledi.

Alanya'da esnaf ve inşaat sektörüne son uyarı yapıldı!

Alanya'da esnaf ve inşaat sektörüne turizm sezonu öncesi son uyarılar yapıldı. Alanya Belediye Başkanı Murat Yücel, huzur ve düzeni tesis edeceklerini söyledi.

Alanya'nın turizm konusunda sorunları raporlandı!

Alanya'da turizm konusunda yaşanan sorunlarla ilgili bir rapor hazırlattığını söyleyen Başkan Yücel, Alanya'da turizm konusunda yaşanan tüm sıkıntılarla ilgili detaylı bir rapor hazırlayıp, sorunları bir bir ortaya koyduk, dedi.

Adem Murat Yücel kimdir?

Antalya Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel kimdir? Adem Murat Yücel, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Adem Murat Yücel, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Sosyal konutların kiralama ve satışı için belediye başkanına yetki verilmesi teklifi reddedildi!

İBB Meclisi'nde sosyal konutların kiralama ve satışı için belediye başkanına yetki verilmesiyle ilgili teklif dördüncü kez reddedildi.

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi'den yeni imar planı açıklaması!

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, düzenlenen basın toplantısında ilçe gündemini meşgul eden ve spekülasyonlara yol açan konuları cevaplandırdı.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin inşaatçılarla bir araya geldi!

Ankara Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçenin inşaat ve gayrimenkul sektörünü değerlendirmek için sektör temsilcileriyle bir araya geldi.

Kartepe eski Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez oteline kiracı arıyor!

Kocaeli Kartepe eski Belediye Başkanı ve Kocaelispor eski Başkanı Hüseyin Üzülmez Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki oteline kiracı arıyor.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'dan kentsel dönüşüm çağrısı!

Ege Bölgesi'ndeki CHP'li belediye başkanları Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla online toplantı düzenledi. Toplantıda İzmir Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda kentsel dönüşüm için destek istedi. 

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, imar affını savundu!

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, daha önceden karşı çıktığı İmar Barışı düzenlemesine sahip çıktı.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'dan 'dönüşüm' çağrısı!

Gaziemir’de dönüşüm 8 yıl boyunca “ekonomik kriz” engeline takılırken, Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na çağrı yaptı. 

Pakistan'ın Karaçi Belediye Başkanı Esenler'deki kentsel dönüşüme hayran kaldı!

Pakistan'ın en kalabalık ve en önemli şehri Karaçi'nin Belediye Başkanı Iftikhar Ali Shallwani, Esenler Belediyesi'ni ziyaret etti.

Bursa'da 17 ilçe belediye başkanı ile deprem toplantısı yapıldı!

Bursa'da 17 ilçe belediye başkanı ile deprem toplantısı gerçekleştirildi. Bursa'da büyükşehir ile ilçe belediye başkanlarının buluştuğu toplantıda, depremle ilgili bugüne kadar yapılan çalışmalar ve yapılması gerekenler konuşuldu.

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin'den işçilere ev müjdesi!

ÖZBELSAN şirketi ile Hizmet-İş Sendikası arasında toplu sözleşme imzalandı. Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, "İşçi arkadaşların ev talebi vardı. Bu konuda da çalışmalara başladık, Milli Emlak'tan arsa konusunda talebimizi ilettik" dedi...

Kirada oturan Belediye Başkanı Ali Aykurt, lojmanını üretici kadınlara tahsis etti!

Orhaneli Belediye Başkanı Ali Aykurt, 31 Mart 2019'da göreve seçildikten sonra kirada oturmaya devam etmişti. Aykurt, şimdi lojmanını üretici kadınlara tahsis etti...

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran'dan Yeni Çeşme projesi açıklaması!

Suudi Albassam Group’un, Çeşme ve Urla'da 15 milyar liralık proje hazırlattığı ortaya çıktı. Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, hükümet ve valiliğin proje ile ilgili hiçbir bilgilendirmede bulunmadığını söyledi...

Karşıyaka’da stat krizi! Belediye Başkanı Cemil Tugay’dan tepkilere yanıt!

İzmir Karşıyaka'da yapımı bir türlü tamamlanamayan stadyum ile ilgili Karşıyaka yönetiminin sert bir dille tepki everdiği Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, bir açıklama yaptı.

alanya belediye başkanı Adem Murat Yücel Haberi

alanya belediye başkanı Adem Murat Yücel

Alanya Belediyesi, Kuzey Alanya’da sağlıklı yapılaşmanın önünü açacak olan yeni yolların yapımına hızla devam ediyor. Tamamlanma aşamasında olan Büyükhasbahçe Mahallesi’nden Cikcilli Mahallesi’ne uzanacak 15 metrelik imar yolunda incelemelerde bulunan Başkan Yücel, yıllardır açılamayan imar yolunun yaz aylarında hizmete gireceğini söyledi.


Kuzey mahallelerinde yıllardır açılmayan imar yollarını bir bir hizmete sunan Alanya Belediyesi, Büyükhasbahçe Mahallesi’nde 15 metrelik imar yolunda çalışmalarını hızlandırdı. Tamamlanma aşamasına gelen yolda incelemelerde bulunan Başkan Yücel, Başkan Yardımcısı Adem Er ve teknik ekibi ile birlikte yol kotu ve bağlantı yollarının güzergahlarını bizzat belirledi.


ÇEVRE YOLU’NDAN CİKCİLLİ’YE BAĞLANIYOR


Cikcilli, Mamadı, Büyükhasbahçe, Küçükhasbahçe ve Koçlar Sokak istikametinde Sevimler Cam önünden Çevre Yolu’na bağlantısı yapılacak olan 15 metre genişliğindeki imar yolu ile bölgenin yıllardır çözülmeyen yol sorunu çözülmüş olacak.


“KUZEY ALANYA’NIN EN BÜYÜK YOLU...