26 / 04 / 2024

Alanya Belediyesi asfalt

Alanya Belediyesi asfalt

Alanya Belediyesi’nin asfalt atağı sürüyor. Konaklı Mahallesi Sanayi Sitesi çevresindeki yolları kısa zamanda açarak, hizmete sunan Fen İşleri Ekipleri, özellikle sanayi esnafının memnuniyetle karşıladığı yeni yolların asfaltlama çalışmasına başladı.

Alanya Güzelbağ yeni yüzüne kavuşuyor!

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kentin değişik mahallelerinde yürütülen asfalt çalışması, Güzelbağ Mahallesi’nde devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Güzelbağ Mahallesi’nde 8 kilometre yolda asfalt çalışması başlatıldı.

Alanya Belediyesi asfalt çalışması başlattı!

Alanya Belediyesi, Oba Mahallesinde asfalt çalışması başlattı. Alanya Belediyesi, Oba Mahallesi Maki Sokak ve Atatürk Ortaokulu bahçesinde asfalt çalışması başlattı.

Alanya Belediyesi'nden asfalt çalışması!

Alanya Belediyesi, Demirtaş Mahallesi’nde yıllardır stabilize olarak kullanılan ve İspatlı İle Aliefendi Mahallesine ulaşımı sağlayan Yenidamlar Sokakta sıcak asfalt çalışması başlattı.

Antalya Alanya Belediyesi'nden iş merkezi yapım ve kiralama ihalesi!

Antalya Alanya Belediyesi, Antalya ili, Alanya ilçesi, Mahmutlar Mahallesi 887 ada 1 parseldeki 4 bin 833 metrekarelik arsada iş merkezi inşa edilmesi ve 15 sene süreyle işletilmesi ihalesini gerçekleştirilecek. Toplam maliyet 92 milyon 684 bin 663 TL olarak belirlendi...

Alanya Belediyesi'nden 1400 metrekarelik dev tesis yatırımı!

Alanya Belediyesi tarafından Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı marangozhanesi 1400 metrekarelik dev bir tesise taşıdı. Yeni adımla beraber mobilya ve dekor anlamında A’dan Z’ye her şey bu tesiste ivedilikle üretilecek.

Alanya'nın sahilindeki kaçak yapılar yıkılıyor!

Alanya Belediyesi tarafından sahilde bulunan kaçak yapıların yıkımı gerçekleşiyor.  Bölgede gecekondu kanuna muhalefet eden yapı ve uzantılar tek tek yıkılarak cezai işlem uygulandı.

Alanya Avsallar’da 2 otelin kaçak yapıları yıkıldı!

Alanya Belediyesi tarafından Avsallar’da yer alan otel iskeleleri üzerinde bulunan kaçak yapıların yıkımı gerçekleşiyor. Başkan Yücel, “Kaçak konusunda taviz yok” diye konuştu.

Alanya Mahmutlar'da kentsel dönüşüm krizi!

Alanya’nın Mahmutlar Mahallesi’nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm krizi sürüyor. Mağdur olduklarını söyleyen Aşur Bal, Alanya Belediyesi’nin siyasi çıkarlar kapsamında davrandığını ortaya çıkardı.

Alanya'da mimari projeye aykırı inşa edilen yapı yıkıldı!

Alanya Belediyesi ekipleri, Avsallar Mahallesi’ndeki bir iş yerinde, mimari projeye aykırı alanların bulunduğunu tespit etti. Yıkım kararına uyulmadığı için kaçak yapı belediye ekipleri tarafından yıkıldı...

Yabancı konut yatırımcısının Alanya'ya ilgisi arttı!

Alanya Belediyesi Mart Ayı Meclisi toplantısında, 'Kent Estetiği Kurulu' kurulmasına karar verildi. Adasa Yapı Denetim Firması Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Mühendisi Aycan Fenercioğlu toplantıyla ilgili yaptığı açıklamada “ Müteahhitlerin oluşturduğu konutlar yabancılara cazip geliyor." dedi...

Alanya'da DEMAŞ arazisine AVM yapılmasına vatandaştan da veto!

Alanya Belediyesi’nin DEMAŞ arazisine AVM ile otel yapımını öngördüğü iddia edilen projesine vatandaşlarda karşı çıktı. Yapılan bir ankette, "DEMAŞ kültürel faaliyetlerin gerçekleştirilebileceği park ve yeşil alan olarak kullanılmalı" seçeneği açık ara farkla Alanya halkının tercihi oldu...

Alanya’nın yeni belediye binası 210 günde tamamlanacak!

Alanya Belediyesi’nde yeni hizmet binası mutluluğu yaşanıyor. 2 yıl önce temeli atılan bina hakkında hukuki süreç tamamlandı.

Alanya'da 1/1000 imar planına itiraz!

Antalya Büyükşehir ve Alanya Belediyesi  meclis üyeleri ve komisyonlarında oy birliğyle karar verilen 1/1000 imar planına itiraz inşaat sektörünü zorluyor.

Alanya Belediyesi yaşlı çiftin evini yeniliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Alanya Belediyesi, yaşanan heyelanda evleri kullanılamaz hale gelen yaşlı çiftin evini yenilemek için çalışma başlattı.

Alanya Belediyesi'nden ihtiyacı olanları ev hediyesi!

Alanya Belediyesi, 82 yaşındaki Fatma Topaç ve engelli oğluyla yaşayan 70 yaşındaki Fatma Kaplan için konteyner ev hediye etti.

Alanya'daki kaçak yapılar yıkılıyor!

Çalışmalarına devam eden Alanya Belediyesi, kaçak yapılaşmaya karşı başlattığı mücadeleyi sürdürüyor.

Alanya Belediyesi asfalt Haberi

Alanya Belediyesi asfalt


Alanya Belediyesi Fen İşlerine  bağlı ekipler, asfalt çalışmaları kapsamında Kargıcak, Konaklı,  Elikesik ve Yenice Mahallesi’nde çalışmalarına devam ediyor.



KONAKLI SANAYİ ESNAFINDAN BAŞKAN YÜCEL’E TEŞEKKÜR


Konaklı Sanayi Sitesine giriş ve çıkışlar konusunda büyük mağduriyet yaşadıklarını dile getiren Konaklı Sanayi esnafı, “Mağduriyetimizi Başkan Yücel giderdi. Toz ve topraktan kurtulduğumuz gibi sanayi sitesine 5 ayrı noktadan yol açarak asfaltını yaptırdı. Ekiplerine ve kendisine teşekkür ediyoruz.” diye konuştular.



YENİCE’YE SICAK ASFALT


Alanya Belediyesi sıcak asfalt çalışmaları kapsamında, Yenice Mahallesi’nde kış aylarında bozulan ve kullanılamaz hale gelen mahalle yolunu yeniden düzenleyerek sıcak asfaltla kapladı. Dik bir yamaç üzerinde biri engelli, beş hanenin bulunduğu bölgede yaşayan vatandaşlar Başkan Yücel’e teşekkür ettiler.


BÖLGE HASTANESİ GÜNEYİNDE 20 METRELİK İMAR YOLU AÇILIYOR


Yapımı ve düzenlemesi tamamlanan yollarda asfalt çalışmalarını aralıksız sürdüren Alanya Belediyesi, diğer...