20 / 04 / 2024

Alanya Fığla imar planı

Alanya Fığla imar planı

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Fığla ve Dinek Mahallesi’nin 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarının oy birliği ile kabul edildiğini açıkladı.

Dünya Şehir Maltepe'de yeni yıla özel yüzde 30 indirim fırsatı! Son 2 gün!

Anadolu yakasının en büyük projelerinden biri olan Dünya Şehir Maltepe projesinde yeni yıla özel yüzde 30 indirim fırsatı devam ediyor.

Muğla'da imar düzenlemeleri için 189 çevre davası açıldı!

Tatilcilerin gözde şehirleri arasında yer alan Muğla'nın doğal koylarında sit dereceleri değiştirilerek yapılan imar düzenlemelerine karşı Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından dört sene içerisinde 189 çevre davası açıldı.

Çiğli’ye imar planı müjdesi! Bölgede yapılaşma süreci başlıyor!

Çiğli Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesince Harmandalı Bölgesine ilişkin devam eden imar planı çalışmalarının askı süresi sona erdi. İdari prosedürlerin tamamlanmasından sonra bölgede yeni imar planına uygun yapılaşma süreci başlayacak.

Muğla'da imar skandalı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanmış olan imar planlarının tümünün ve daha sonrasındaki revizyonların hukuka aykırı olduğu ortaya çıktı.

Antalya yapılaşma sorunlarıyla gündemde! Kırcami imar planları yeni yargı sürecini bekliyor!

Antalya’da yapılaşma sorunlarının son zamanlarda en çok adını geçtiği Büyükşehir’in askı süresi ihlali ile bir kez daha iptal edilen Kırcami imar planları için yeni bir yargı süreci başlıyor.

Lüks İstanbul 10 yıla varan taksit fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Lüks İstanbul projesinde 10 yıla varan taksit fırsatıyla konut satışları başladı. Peki Lüks İstanbul projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili detaylar...

Del Mare Collection Alanya yüzde 8 indirim fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Del Mare Collection Alanya'da peşin ödemelerde yüzde 8 indirim fırsatıyla satışlar başladı. Peki Del Mare Collection projesinde hangi konut tipleri var? İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Alanya Syedra 6'da yüzde 25 indirim fırsatı! Ekim sonunda teslim!

Alanya Syedra 6 projesinin teslimlerinin Ekim ayının sonunda gerçekleştirilmesi planlanıyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler yüzde 25 indirim fırsatından yararlanabiliyor. 

Yeni Evim fırsatları Yeni Levent'te! Tam 15 yıla varan vade imkanı!

Yeni Evim fırsatları Yeni Levent'te... Tam 15 yıla varan vade imkanı... Hemen kampanya detaylarına bakın...

Arçelik'ten yüzüncü yıla özel kampanya fırsatı! Buzdolabı, derin dondurucu, fırın 3 Mart 2023 fiyat listesi...

Arçelik'te yüzüncü yıla özel kampanya! Arçelik'te hangi ürünler kampanyaya dahil? Arçelik'te Buzdolabı, derin dondurucu, fırın fiyatları ne kadar?

Bahçelievler’deki eski Ateş Tuğla Fabrikası’nın arazisinde imar değişikliği! 

Bahçelievler’de 27 bin 602 metrekarelik eski Ateş Tuğla Fabrikası’nın arazisine yapılacak inşaat projesi için planlardaki “konut” imarına, “ticaret” de ilave edildi. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Nezihpark Bahçekent satışta! 15 yıla varan vade fırsatıyla! 

Az katlı ve yatay mimari anlayışıyla konforu ve güvenliği odağına alan Nezihpark Bahçekent projesinde satışlar başladı. Emlak Konut GYO'dan 15 yıla varan vade fırsatıyla ev sahibi olma fırsatını kaçırmayın...

Bekçi alımları için başvurular resmen başladı! Yüksek maaşla bekçi olma fırsatını kaçırmayın! Hemen bu ilana bir bakın!

İş arayan vatandaşların merakla beklediği bekçi alımları için başvurular resmen başladı! Yüksek maaşla bekçi olma fırsatını kaçırmayın... Hemen bu ilana bir bakın...

Alanya Fığla imar planı Haberi

Alanya Fığla imar planı


Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Fığla ve Dinek Mahallesi’nin 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarının oy birliği ile kabul edildiğini açıkladı.


Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Büyükşehir Belediye Meclisi’nden Alanya için önemli imar kararlarının geçtiğini belirtti. Başkan Yücel,  Fığla Mahallesi’nde dini tesis yeri ile ilgili ve hastane çevresinde plan olumsuzluklarını ortadan kaldıracak 1/1000 ölçekli uygulama imar planının Büyükşehir Meclisi’nde oy birliği ile onaylandığını kaydetti. Başkan Yücel, Koruma Kurulu’nun onayından sonra Fığla Mahallesi’nde camii inşaatına başlanacağını söyledi. 


DİNEK MAHALLESİ’NİN İMAR SORUNU ÇÖZÜLÜYOR


Belediye Başkanı Yücel, Dinek Mahallesi’nde yıllardır çözülemeyen imar sorunlarını çözmek için çalıştıklarını ve Dinek Mahallesi için hazırladıkları 1/1000 ölçekli planların Büyükşehir Meclisi’nde kabul edildiğini söyledi.  Başkan Yücel; “Dinek Mahallesi’nde yıllardır mahkemelik durumda olan vatandaşlarımızın tapularını verebilmek...