28 / 03 / 2024

Alanya İçmesuyu Arıtma Tesisi ne zaman bitecek

Alanya İçmesuyu Arıtma Tesisi ne zaman bitecek

ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından yapılan İçmesuyu Arıtma Tesisi'nin yüzde 79'u tamamlandı. Alanya İçmesuyu Arıtma Tesisi inşaatında çalışmalar devam ediyor.

Şerbetpınarı Arıtma Tesisi’nin inşaatı tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu ve Kocaali ilçelerine hizmet sunacak olan Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisi’nin tamamlandığını açıkladı

Sakarya Şerbetpınarı Arıtma Tesisi tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Karasu ve Kocaali bölgesine hizmet sunacak olan Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisinde testlere başladıklarını belirtti.

Sapanca Arıtma Tesisi'nin ihalesi 14 Şubat'ta!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Sapanca’ya hizmet sunacak yeni bir içmesuyu arıtma tesisi için ihaleye çıkacaklarını söyledi.

Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisi gün sayıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu ve Kocaali ilçelerine hizmet sunacak olan Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisini faaliyete almak için gün saydıklarını açıkladı.

Sakarya Karapürçek Arıtma Tesisi yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Karapürçek Kanlıçay İçmesuyu Arıtma Tesisi’nin tamamen yenileneceğinin müjdesini verdi

Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu ve Kocaali ilçelerine hizmet sunacak olan Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisinde devam eden çalışmaları inceledi.

Sakarya Şerbetpınarı Arıtma Tesisi'nin inşaatında sona gelindi!

SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Sakarya Karasu ve Kocaali bölgesine hizmet sunacak olan Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisi'nin inşasında sona yaklaşıldığını belirtti.

Sapanca arıtma tesislerinin ihalesi tamam!

Sapanca Memnuniye İçmesuyu Arıtma Tesisi inşası ve Karapürçek İçmesuyu Artıma Tesisi rehabilitasyonu için hazırlanan projelerin ihalesi gerçekleştirildi.

Sakarya Şerbetpınarı Arıtma Tesisi’nin inşaatı tam gaz!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Karasu ve Kocaali ilçelerine hizmet verecek olan Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisi’nde inşa çalışmalarında önemli bir yok kat ettiklerini belirtti.

Alanya'da arıtma tesisi inşaatında çalışmalar devam ediyor!

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Alanya'nın 2045 yılına kadar olan içmesuyu arıtma sorununu ortadan kaldıracak olan arıtma tesisinde ki çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Manisa Saruhanlı'ya içmesuyu arıtma tesisi inşa edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Saruhanlı Dilek mahallesinde inşa edeceği içme suyu arıtma tesisiyle mahalleyi daha kaliteli içme suyuna kavuşturacak.

Alanya İçmesuyu Arıtma Tesisi'nin yüzde 79'u tamam!

ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından yapılan İçmesuyu Arıtma Tesisi'nin yüzde 79'u tamamlandı. Alanya İçmesuyu Arıtma Tesisi inşaatında çalışmalar devam ediyor.

Mersin Filtre İçmesuyu Arıtma Tesisi müze oldu!

1938 yılında faaliyete geçen ‘Filtre İçmesuyu Arıtma Tesisi’, Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından restore edilerek, Mersin’in tarihi ve kültürel değerleri arasında yerini aldı.

Alanya İçmesuyu Arıtma Tesisi ne zaman bitecek Haberi

Alanya İçmesuyu Arıtma Tesisi ne zaman bitecek

ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından yapılan İçmesuyu Arıtma Tesisi'nin yüzde 79'u tamamlandı.


Tamamlandığında Alanya'nın 2045 yılına kadar içmesuyu arıtma sorununu ortadan kaldıracak Alanya İçmesuyu Arıtma Tesisi inşaatında çalışmalar devam ediyor. Çalışmalarla ilgili bilgi veren DSİ Bölge Müdürü Turkay Özgür, "Alanya'nın 2045 yılına kadar içmesuyu ve arıtma sorunu ortadan kaldıracak olan Alanya İçmesuyu Arıtma Tesisi inşaatımızda toplam 23 ünitenin 12'sinin imalatı tamamlanmıştır. 1 ünitede ince işler, 1 ünitede de kaba işleri ve saha borulama çalışmaları ile ünite imalatları devam etmekte olup, arıtma tesisinde kullanılacak olan otomasyon sistemi ve pompalar ile klor tankları ve vanaların kabulü yapılmıştır. Arıtma tesisi inşaatımızda da işin genel fiziki gerçekleşmesi yüzde 79'dur" diye konuştu.


Tesisteki inşaatın fen ve sanat kaidelerine uygun olarak süratli şekilde devam...