20 / 04 / 2024

Alanya imar yolu son durum

Alanya imar yolu son durum

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Büyükhasbahçe Mahallesi’nden Cikcilli Mahallesi’ne uzanacak 15 metrelik imar yolunda incelemelerde bulundu. Yücel, yolun yaz aylarında hizmete gireceğini belirtti.

Alanya'da 15 metrelik imar yolunun inşaatı başladı!

Alanya Belediyesi, Fığla Mahallesi 50 metreli ikinci çevre yolu üzerindeki 15 metre genişliğindeki imar yolunun açılması için çalışma başlattı..

KİPTAŞ Silivri 3. Etap ve Silivri 4. Etap arasında imar yolu çalışmaları başladı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, inşaatı devam eden Silivri 3. Etap ve Silivri 4. Etap Konutları arasında imar yolu çalışmalarının başladığını dile getirdi.

Alanya'ya kesintisiz bisiklet yolu geliyor!

Antalya'nın Alanya ilçesinde devam eden kesintisiz bisiklet yolu proje inşaatının ilk etap çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Alanya Çıplaklı'nın uygulama imar planında sorunlar çözülüyor!

Alanya Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Çıplaklı Mahallesi'nin kontrollü yapılaşmasının temelini oluşturacak  imar planında sorunlar çözülmek üzere.  Alanya Belediyesi gelen üst yazıyla birlikte, duran bayındırlık ve imar hizmetlerini vermeye başlayacak.

Büyükçekmece İSKİ Tepecik Arıtma Tesisi yolu imar planı askıda!

Büyükçekmece İlçesi, İSKİ Tepecik Arıtma Tesisine Bağlantı Yolu ve Aşağı Kör Deresi Güzergahının bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı bugün askıda...

Alanya'da 1/1000 imar planına itiraz!

Antalya Büyükşehir ve Alanya Belediyesi  meclis üyeleri ve komisyonlarında oy birliğyle karar verilen 1/1000 imar planına itiraz inşaat sektörünü zorluyor.

Samandıra İmar Yolu Ön Projesi imar planı tadilatı askıda!

Pendik İlçesi, Samandıra Caddesi Semerkant Bulvarı arası İmar Yolu Ön Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Alanya Dinek'in 40 yıllık imar sorununa çözüm!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Dinek Mahallesi'nin 40 yıllık imar sorununu çözecek 18. madde uygulamasının tamamlandığını açıkladı.

Bağcılar imar yolu ön projesine ilişkin imar planı tadilatı askıda!

Bağcılar İlçesi, İnönü Caddesi ile Bağcılar Asfaltı Caddesi arası imar yolu ön projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı bugün askıda...

Trabzon'a 53 bin 500 metre imar yolu yapıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’a 5 yılda 53 bin 600 metre imar yolu yapıldığını açıkladı.

Trabzon Beşirli’de imar yolu yapılıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehre yeni imar yolları kazandırmaya devam ediyor. Trabzon Beşirli’de imar yolu yapılıyor.

Kuzey Alanya için yeni imar yolu!

Alanya Belediyesi, Kuzey Alanya’yı Büyükhasbahçe ve Mamadı üzerinden Cikcilli çevreyoluna bağlayacak 30 metrelik imar yolu için çalışmalara hız verdi.

Alanya'da imar barışına yoğun ilgi!

Antalya’da imar barışı kapsamında verilen Yapı Kayıt Belgesi sayısı 140 bini aştı. Kentte alınan ödeme tutarı ise 1 milyar liraya ulaştı. İlçelerde ilk sırada Manavgat yer alırken Alanya'da da imar barışına ilgi büyüktü.

Sultangazi İsmetpaşa Askeri Kuşaklama Yolu imar planı askıda!

Sultangazi İsmetpaşa Mahallesi, 108 ve 111 sokak ile Sultançiftliği - Boğazköy kesişimine ( Askeri Kuşaklama Yolu ) ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

Alanya imar yolu son durum Haberi

Alanya imar yolu son durum

Alanya Belediyesi, Kuzey Alanya’da sağlıklı yapılaşmanın önünü açacak olan yeni yolların yapımına hızla devam ediyor. Tamamlanma aşamasında olan Büyükhasbahçe Mahallesi’nden Cikcilli Mahallesi’ne uzanacak 15 metrelik imar yolunda incelemelerde bulunan Başkan Yücel, yıllardır açılamayan imar yolunun yaz aylarında hizmete gireceğini söyledi.


Kuzey mahallelerinde yıllardır açılmayan imar yollarını bir bir hizmete sunan Alanya Belediyesi, Büyükhasbahçe Mahallesi’nde 15 metrelik imar yolunda çalışmalarını hızlandırdı. Tamamlanma aşamasına gelen yolda incelemelerde bulunan Başkan Yücel, Başkan Yardımcısı Adem Er ve teknik ekibi ile birlikte yol kotu ve bağlantı yollarının güzergahlarını bizzat belirledi.


ÇEVRE YOLU’NDAN CİKCİLLİ’YE BAĞLANIYOR


Cikcilli, Mamadı, Büyükhasbahçe, Küçükhasbahçe ve Koçlar Sokak istikametinde Sevimler Cam önünden Çevre Yolu’na bağlantısı yapılacak olan 15 metre genişliğindeki imar yolu ile bölgenin yıllardır çözülmeyen yol sorunu çözülmüş olacak.


“KUZEY ALANYA’NIN EN BÜYÜK YOLU...