17 / 04 / 2024

alanya özel mezarlık talebi

alanya özel mezarlık talebi

Alanya'da vatandaşın konut alanı içerisinde bulunan arsasını mezarlık alanına dönüştürmek için imar plan değişikliği talebi Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde reddedildi.

Düzel Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzel Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zülfü Geçer tarafından kuruldu.

Türk Telekom’dan yaza özel kampanya! 50 GB’lık paketin aylık fiyatı 80 liradan satılıyor!

Türk Telekom, faturasız hat kullanan müşterilerine özel yeni bir kampanyaya başladı. Yaz dönemine özel üç aylık olan paketlerin avantajlı fiyatlardan sunulduğu belirtildi.

Carrefoursa Anneler Günü'ne özel elektrikli küçük ev aletlerinde dev indirim yaptı! İşte 6 Mayıs 2022 fiyat listesi

Carrefoursa "Anneler Günü" ne özel elektrikli küçük ev aletlerinde indirim yaptı. Peki Carrefoursa'da hangi ürünler indirime girdi? İşte 6 Nisan 2022 fiyat listesi...

Alanya'da kiralık ev bulmak zorlaştı! 

Son zamanlarda artan kira fiyatları Alanya'yı da etkiledi. İlçe genelinde kiralık ev fiyatları yükselişe geçti. 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Asri Mezarlık'ta cami inşa ediyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Asri Mezarlık girişinde 5 bin metrekare alan üzerinde cami inşa ediyor. 

Turan Hançerli: Avcılar'daki binalar yenilenmezse, buralar mezarlık olur!

Depremle ilgili konuşan Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, "5 aydır binaların yenilenmesi için hazırladığımız planı komisyonda bekletiyorlar. Bu binalar yenilenmezse buralar mezarlık olur" şeklinde konuştu.

Mesa Bodrum Demirbükü projesinden özel Küba Gecesi!

Gayrimenkul sektöründe 50 yıllık kalite anlayışıyla markalaşan Mesa, Bodrum Demirbükü projesiyle özel bir Küba Gecesi'ne imza attı. 

İBB'den 'Suriyelilere Özel Mezarlık' iddiasına yalanlama!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, “İstanbul’da Suriyelilere Özel Mezarlık Alanı” başlığıyla yayınlanan haberle ilgili açıklama yaptı. İşte İBB'nin o açıklaması...

İstanbul'da Suriyelilere özel mezar alanı!

2011 yılında ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye gelen Suriyeliler için İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Avrupa Yakası'ndaki Kilyos Mezarlığı ile Anadolu Yakası'ndaki Hekimbaşı Mezarlığının içinde özel bir mezarlık alanı ayırdı. 

A Özel Mimarlık Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Özel Mimarlık Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Atılgan Özel tarafından kuruldu. 

Alanya'ya dev kültür merkezi geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Alanya Belediyesi, Alanya’nın en büyük Kültür Merkezi'ni Mahmutlar Mahallesine inşa ediyor.

Alanya Konaklı'ya kültür merkezi müjdesi!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in vizyon projeleri arasında yer alan Konaklı Kültür Merkezi için düğmeye basıldı.

Şile Bıçkıdere Mezarlık alanı imar planı askıda!

Şile İlçesi'ne bağlı Bıçkıdere Mahallesi, Mezarlık alanına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı..

alanya özel mezarlık talebi Haberi

alanya özel mezarlık talebi

Alanya'da bir vatandaş, konut alanı içerisinde bulunan arsasını mezarlık alanına dönüştürmek için imar plan değişikliği talebiyle Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'ne başvurdu. 


Bektaş Mahallesi 1905 ada 4 parselin konut alanından mezarlık alanına dönüştürülmesine ilişkin konu Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi ilgili komisyonlarında reddedildi. Gündemin 21'inci maddesini oluşturan konuya mecliste ret kararı verildi. 


Söz konusu vatandaşın mezarlığa dönüştürdüğü alanı metresini bin liradan satışa çıkaracağı iddia edildi. 


Antalya Akdeniz...